Har nyss...

....kommit hem. Efter jobbet åkte jag direkt hem för att hämta min dator, åkte därefter till M och N, vi hade kommit överens om att vi skulle äta tillsammans. Det är kul att få nåt sällskap när man ska käka, så tack N och M för att ni tänker på mig, så jag slipper att sitta ensam.
Dagen på jobbet har inte varit allför stressig, ibland känns det jobbigt när det är för lite att göra, har inte haft tid för att blogga eller kolla på Facebook under dagen, all min "röda tid" var inbokad med annat administrativt arbete, ingen rast ingen ro... Jag kände mig riktigt trött när jag kom tilll M och N.

Vi testade att koppla upp oss på videosamtal och det funkande rätt så bra, en liten fördröjning kan man se men det är överkommligt.
Hade lite svårt att somna igår kväll, låg och tänkte på nåt som hände under kvällen och som låg kvar i mina tankar när det var dags för att sova. Har nu fått dessa tankar utredda och nu känns det lite bättre, än om inte allt är som man vill så känns det skapligt....
Jag har inte varit till pappa idag, N och M åkte dit under dagen, de har varit lediga idag, pappa äter värktabletter för tillfället så de tyckte inte att han var så mycket att hälsa på idag. Han blir lite lullig när han äter värkmediciin och det är lite svårt att föra ett normalt samtal med honom, det första han sa när dé kom var: -varför kommer ni hit? N sa
att vill du inte ha nåt besök då? -Jo, visst, och då känner man sig riktigt välkommen??
Ikväll måste jag försöka att komma i säng lite tidigare än vanligt, ska hämta Z på järnvägsstationen, hon kommer med tåget mellan 5 och halv 6.  Hon har varit iväg på träningsläger i Tyskland, och som vanligt när hon åker iväg, så åkte hon på en förkylninig, hon har varit med och tränat i alla fall, vi har haft kontakt via sms, så hon har hört av sig varje dag. Ibland är hon väldig duktig på att hålla kontakt, men ibland fungerar det lite sämre, vi kan nog båda bli bättre på det. Menar inget ont med det Z, hoppas att du förstår vad jag menar?
När detta är gjort måste jag försöka att sova lite till, åker till Sundsvall senare under lördag, ett möte nu igen, får hoppas att det blir bra och givande. Jag ska åka med N och M och så är det en annan kille som ska följa med också, tror nog att vi blir 10--15 personer härifrån i alla fall.
Försöker även att hålla koll på msn, samtidig som jag bloggar, men just nu är ingen av mina vänner online, men det är ju fredag och de är väl upptagna med nåt annat?
I morgon fyller N år, får väl passa på att gratta henne i förväg, GRATTIS N, kul att åka på möte när man fyller år?
Fär väl se om vi ska gratulera henne imorgon, eller om det blir på söndag, jag hoppas att min andra syster S och hennes man S, har möjlighet att komma ner för att gratta henne, vi syns inte så ofta trots att de inte bor mer än 45 minuter härifrån.

Har inte pratat med min andra dotter K på några dagar, upplever att hon tycker det är jobbigt att prata med mig, nu när hon är arbetslös så tror jag att hon tycker att jag tjatar på henne. Jag brukar ju bara  fråga hur det går att söka jobb och om hon hört nåt från dem där hon sökt jobb, tror att hon upplever det som tjat från mig, Det är inte så jag menar, jag vill henne bara väl, vet själv hur det är att vara arbetslös, och ju längre det går, ju svårare är det att komma ut på arbetsmarknaden, får verkligen tänka mig för vad jag säger när vi pratar.... Vet inte riktigt hur man ska agera, har ni nåt tips? Man kanske inte ska bry sig så mycket, hon kanske löser det där själv utan att nån förälder lägger sig i?
Ikväll när jag kom hem så var det minusgrader, har satt i motorvärmaren och kupévärmaren, vill att bilen ska vara isfri och varm när jag åker för att hämta Z. Känns jobbigt att kylan börjar att komma, det är ju inte vinter än, men den är på gång och ju äldre jag blir ju längre tycker jag att vintern känns, är det samma för er??

Ska försöka att avsluta detta nu, ni får en Nalle Puh att hålla tillgodo med:


När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

Nalle Puh

Vi hörs/syns
Kram


En liten Nalle Puh bara....

Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra.:
 
Nalle PuhVi hörs/syns
Kram

Sen kväll.....

...återigen en sen kväll innan jag har möjlighet att skriva nåt. Har jobbat till 22:15 ikväll, lugn kväll på jobbet, vi hade chefen där ikväll, inget ont med det, kan vara bra att ha nån att fråga om man känner sig osäker inför nån fråga. Ikväll var det första gången som nån  skickar ut ett tackmeddelande, att vi gjort ett bra jobb under kvällen.
Åkte till N och M efter jobbet, hade bett M att köpa tidningen och tv-bilagan åt mig, glömde det tidigare idag, och snäll som han är hade han fixat det, tack M.
N hade  möte ikväll och en del arbetskompisar hade varit dit, jag tror att  det hade gått bra för dem. M hade varit ute på hembesök, tror inte att det gick lika bra för honom, bättre lycka nästa gång M.
Jag passade på att göra några beställningar ikväll via internet, när jag ändå var där och hade en bättre uppkoppling, det blev nog lite dyrare än jag tänkt mig, men va fan, det är ju prylar som kommer till användning, och hellre än att gå på affären och själv måste bära hem dem så kan jag få dem hemkörda till min dörr, de ni...
Det är bara att höra av sig om ni är intresserade av att byta butik och handla lite billigare, blir ni nyfikna???
Trodde att jag skulle komma i säng lite tidigare ikväll men det verkar inte så, det ska inte bli så sent som igår, då var klockan halv 3 innan jag var klar för att lägga mig. Imorgon börjar jag klockan 9 så jag måste nog göra mig färdig för sängen snart, ska bara läsa igenom vad mina bloggkompisar skrivit och kanske kommentera det, så ...

vi hörs/syns
Kram

Nalle Puh en gång till....

Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte. 

Kanin (Nalle Puh)


Vi hörs/syns
Kram

Tjejer....

Varför  känns det så komplicerat med tjejer/kvnnor, det kan säkert bero på mig själv, hur jag uttrycker mig ibland, och när jag säger det jag vill, så verkar ni inte förstå vad jag menar...

- är det viljan på att förstå som saknas????
- är det,  det jag säger som inte passar????
- är det saker jag sagt, som fått er att tro, hoppas????

Tror att det kanske finns en viss del tjej/kvinna i mig, jag kanske tar för givet att ni ska förstå, hur jag tänker, känner och tycker, kan ni läsa tankar, eller????Ibland verkar ni tro att vi killar/män kan det....
Bristen på förståelse, övergår då i frustration hos mig, och då kanske jag får svårt att hitta rätt ord, svårt att berätta hur jag känner och tycker, utan att lämna ut för mycket av mina innersta känslor och tankar.
Mina innersta känslor och tankar är mina egna, bara mina, och då jag känner att jag kan lämna ut dem, då gör jag det, men det är bara jag som bestämmer när,var och hur det görs....
Ibland övergår denna frustration i ilska och irritation och då trampar jag er säkert på tårna, men jag vill ju egentligen inte såra nån, men ibland känns det som jag måste...

Jag vill ju bara vara LillaNisse, som:
- får tänka som han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han tänker så....
- får skriva vad han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han skriver så....
- får prata med vem han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara vem han pratar med....
- får umgås med vem han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara vem han umgås med....
- får tycka om vem han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han tycker om....
- får göra som han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han gör så....och ta ansvar för det
- får lyssna om han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han inte lyssnar....
- får äta om han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han inte äter....
- får dricka om han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han dricker....
- får sova om han vill, när han vill, utan att behöva förklara/försvara varför han inte sover....

Den här listan går nog att göra hur lång som helst men, snälla....

Låt mig, bara få vara, LillaNisse....

Vi hörs/syns
Kram

Mitt bloggnamn med japanska tecken

Mitt bloggnamn med japanska tecken


Snyggt va??

Vi hörs/syns
Kram

Intim....

Kan inte låta bli att lägga ut det här:

Att vara intim med en kvinna kräver alldeles för stor ansträngning.

Ivan Gontjarov
Vi hörs/syns
Kram


Klippning....

...idag, har jag varit en snäll son. Eftersom jag jobbar kväll idag så åkte jag och hälsade på min pappa på förmiddagen. Han har tjatat ett tag om att jag ska klippa honom, ja, jag har en hårklippningsmaskin.
Jag brukar klippa mig själv ungefär var 3:e vecka och då passar jag på att fixa skägget mitt också.
Jag försöker klippa pappa en gång i månaden i alla fall, så idag var det dags, nu är han nyklippt och nöjd.
Varje gång jag klippa honom så frågar han:, - och hur mycket vill du ha för det här? och varje gång svarar jag:
 -som du vet så tar jag inte betalt av dig, det bjuder jag på. Han blir lika glad varje gång för det, kanske för att då kan han spela dagens dubbel ännu fler dagar. Det är dagens höjdpunkt för honom, givetvis även när han träffar sin käresta M.
Kvällen på jobbet har varit rätt så lugn, jag fick ett litet problem som tog hela min "röda tid" att försöka reda ut, det är tur att man har snälla kollegor, som man kan dryfta svåra frågor med, då menar jag jobbrelaterade frågor, inte personliga, till det har jag en del andra snälla vänner, som ställer upp.
Ibland så kan det vara svårt att hitta rätt person att prata med... frågan eller funderingen som man ställs inför kanske berör nån/några av de personer som jag vanligtvis pratar med och då känner jag att jag behöver nån annan, bloggen brukar vara bra då...
Ska även jobba kväll imorgon, syrran N, ska ha ett möte imorgon kväll och hade valt att jobba imorgonkväll, det var innan mötet var fastlagt, snäll som jag är så tog jag på mig att byta pass med henne, det ger ju mig lite extrapengar och samtidigt hjälpte det henne. Enda nackdelen är att jag måste jobba till 17:45 på fredag.
Jag vill helst sluta så tidigt som möjligt på fredagar...men det går säkert bra ändå...
Ikväll ringde M, syrrans kille, han frågade vad jag gjorde...så jag svarade att jag jobbar ju, vi måste få vår nyckel, jag har en extranyckel till dom i min bil, vet inte vad de hade gjort, antagligen så låste N dörren när hon åkte för att hämta M och hade inte kollat om hon hade nyckeln med sig, jag kan se framför mig, vad stressad hon var...oj oj oj, stackars M. Måste nog ringa till dem sen ikväll när jag kommer hem, för att höra vad som hade hänt? Samma sak kan säkert hända mig, jag är den enda som har nyckel till min lägenhet, tror att jag ska lämna en av mina extranycklar hos N och M, kan vara bra om man råkar ut för att tappa nyckeln. Jag kan inte låsa in min nyckel i lägenheten i alla fall, man måste ha en nyckel för att kunna låsa.
Har precis svarat på ett sms från Z, hon är i Tyskland på träningsläger, hon har åkt på en förkylning, men hon kan träna ändå. Hon kommer hem på lördagmorgon och jag har lovat att hämta henne vid tåget, vet fortfarande inte vilken tid som gäller, antar att det kommer fler sms under veckan.
Nu måste jag avsluta för denna gång, men...

Vi hörs/syns
Kram

Mitt namn....

...med japanska tecken.

ニルス-エリック・リドボム

Kan ni läsa det?


vi hörs/syns
Kram


Utmanad...

Jag har blivit utmanad av syrran N, ni som läser detta känn er utmanade av mig, vore kul att läsa lite mer om er

======================================================================================

1. VAD HETER DU?
Nils-Erik

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Jeans, svart tröja och röd huvtröja

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Virgin Radio via datorn

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
Hälsade på pappa, syrran och hennes sambo. Pratade med mina döttrar i telefon, efter det var det Facebook som gällde

5 VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
2 knäckebrödsmackor med prästost och till det en kopp te

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
En fin och solig höstdag..

7. DEN SENASTE PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
En kompis

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Ögonen tror jag, om man då får kontakt så tittar jag på annat också

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
Givetvis, har fått detta via mail först och svarade på den och nu kände jag mig utmanad av syrran

10. HUR MÅR DU IDAG?
Bra, det är ju snart måndag igen....

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Iskaffe när det är varmt, vatten när jag är törstig, te nästan hela tiden

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
Det måste nog vara öl, jägermeister är inte helt fel heller

13.FAVORITSPORT?
Egentligen nästan all sport, om jag måste välja en så blir det ishockey

14. HÅRFÄRG?
Jag tror att det är mörkt, fast en del säger nog grått

15. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Det beror på sällskapet och stämningen

16. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
2 systrar, den ena 48 år och den andra 37 år, snart 38 29/9

17. FAVORITMÅNAD
Juli

18. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Human Stain med Nicole Kidman och Anthony Hopkins

19. FAVORIT DAG PÅ VECKAN?
Måndag, brukar jag säga för att reta alla andra, om jag ska vara ärlig så är det fredag

20. FAVORITSYSSELSÄTTNING?
Bara vara

21. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Ja oftast, fegt eller hur?

22. FAVORITLÅT(ar)?
Mamma med Laleh, det mesta som hon gjort. Jag gillar nästan all musik

23. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

24. KRAMAR ELLER KYSSAR?
Kramar leder ju oftast till nåt mer...

25. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
Inte helt fel med nåt annat, om behovet finns...

26. CHOKLAD ELLER VANILJ?
När det gäller glass är det vanilj

27. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA PÅ DETTA?
Hoppas att alla som läser detta(min blogg) svarar på det

28. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Nettan, hon antar alltid en utmaning, men det är ju hon som utmanat mig...

29. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Nån som inte läser min blogg

30. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Alldeles ensam i min lägenhet med mina dammråttor

31. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Det mesta, kan vara faktaböcker likväl som deckare, Just nu ingen bok

32. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Har ingen, på jobbet har jag en mousepad och på den bärbara tror jag det heter touchpad

33. FAVORITSPEL?
Kan inte säga att jag har nåt, hatar att förlora

34. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
Nej, även om jag har stor näsa, det är väl tungan som är för kort, hmm

35. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Nej

36. ÄR DU ROMANTISK?
Tror inte det, det är ingen som sagt det i alla fall....


37. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Nej, inte just nu, i somras på Rotsidan, då kände jag mig lycklig, det är mitt smultronställe

38. VILKA HAR DU SÄNT DETTA TILL?
Via mail till en, på bloggen till alla som läser

39. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Vara med på ett möte med syrran och hennes sambo + en massa andra vänner och förhoppningsvis nya "vänner"

40. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA?
12:04, oj, nu är min lunch slut...

Vi hörs/syns
Kram


Jag har....

fastnat i/på Facebook, jättekul, men giftigt. Det känns som man kan sitta hur länge som helst och tiden bara flyger iväg, har även hittat flera bloggkompisar som jag lagt in som vänner, efter att ha frågat dem givetvis.
Jag har fått kontakt med en "gammal" klasskompis som jag inte pratat med på över 30 år. Vi har börjat skriva till varandra och försöker att komma ihåg alla som vi gick skolan med och vad tjejerna kan heta idag, de flesta tjejer byter ju namn när de gifter sig. Har precis skickat iväg ett meddelande till henne med en del namn, en del kommer jag bara ihåg förnamnet på och en del efternamnet, en del har jag inte alls kommit på. Väntar svar från henne och hoppas att hon kan uppdatera mig på var de finns och om hon vet vad som hänt dem. 
Återkommer säkert med mer besked om detta längre fram.
Styrelsemötet igårkväll gick ganska bra, vi lyckades lägga lite arbetsuppgifter som måste göras, på andra styrelsemedlemmar än på ordförande och sekreterare. Har idag varit i kontakt med den som äger stadsnätet som vi tillhör för att få "vettiga prisuppgifter" efter som vi har planer på att ansluta alla lägenheter, väntar på samtal från dem.
Arbetsdagen har varit rätt så bra, det har inte ringt så mycket och jag har haft lite administrativt jobb att sköta, måste även göra en del av detta imorgon.
Ikväll har jag pratat med båda mina döttrar, K var ensam eftersom hennes kille M jobbar eftermiddag, hon berättade att han hade fått en tillsvidareanställning på sitt jobb, grattis M.
Åkte förbi Z  när hon var på väg från träningen och skolan, så vi pratade lite senare, hon mådde bra, hon skulle tillbringa kvällen hemma med sin mamma, eftersom hon åker till Etiopien i morgon.
Sjukhuset här har skänkt en röntgenapparat dit och hon skall åka dit för att utbilda dem på den, tyckte att Z sa att hon skulle vara borta i 10 dagar, hoppas att det går bra.
Måste avsluta nu, ska kolla om det hänt nåt nytt på Facebook, men..

Vi hörs/syns
Kram

Har inte glömt...

..er, bara inte haft tid, fast det är väl fel att säga så också, kanske borde kallas prioriteringar. Jag har nog lågprioriterat bloggandet just nu. Har varit fullt upptagen ändå. Jag fortsätter ändå att läsa alla mina vanliga bloggar och lämnar kommentarer där jag känner att jag behöver att ge mig till känna. För tillfället är det väldigt mycket på jobbet, min röda tid blir vissa dagar utbytt mot möten av olika slag och då finns inte möjligheten till att blogga på jobbbet och som jag skrivit tidigare så kopplar jag sällan upp mig hemifrån. Anledingen till detta är att jag bara har modemuppkoppling, och man blir så bortskämd när man sitter på jobbet och surfningen går snabbt.
Jag har i alla fall investerat i en ny dator och en bättre uppkoppling är på gång, ska bara byta ut några uttag i lägenheter och välja en leverantör att internet, tillhör en fastighet som är kopplad till ett stadsnät och som det ser ut nu så kan jag välja på 2 olika leverantörer, får väl se vilken det blir. Kostnaden är ungefär lika för båda 2 men uppsägningstid och uppkoppliinghastigheten varierar.
Ikväll ska vi ha styrelsemöte i bostadsrättsföreningen där jag bor, och jag måste givetvis vara med då jag är sekreterare, hoppas att mötet går snabbt?
Måste även försöka få kontakt med min dotter Z, har inte pratat med henne på några dagar...
Dags att börja jobba igen så...

Vi hörs/syns
Kram

Mat...

Ikväll blev jag bjuden på mat hos syrran N och hennes sambo M, som vanligt var det M som lagade maten,de bjöd på tacos med tillbehör, jättegott....
De hade även bjudit G, hon hade jobbat med N idag och då stannade även hon kvar och käkade.
Jag hade köpt med mig glass till efterrätt, vi gillar glass allihop, så det var rätt så lyckat. Jag ringde upp M från affären och frågade om det var nåt de behövde, men det var det inte, bara jag köpte en dosa  snus till honom....
Skjutsade hem G efter vi hade käkat och fikat, hennes bil är trasig och jag tyckte att jag kunde väl ställa upp och skjutsa henne, vill ju inte att en ensam kvinna ska vara ute och gå själv i mörkret, skulle nog inte kunna förlåta mig själv om någonting hände, tror ju egentligen att nåt skulle hända, hon kan säkert försvara sig själv, hon kan ju karate....
Åkte sedan hem och sitter nu framför tv'n och försöker få ner några ord i bloggen.
Ringde till N och M och tackade för maten och påminde dem om att sätta på ljudet på telefonen igen, var tvungen att ringa M på mobilen då de inte hörde hemtelefonen.
Tack än en gång och tack för sällskapet, då slapp jag tillbringa kvällen i min ensamhet framför tv'n.
Avslutar med ett passande ordspråk från Nalle Puh:

När du tar en liten smakbit av något hos en vän, ät då inte så mycket att du fastnar i dörren.

Vi hörs/syns
Kram

Nalle Puh igen...

"Om du försöker ignorera en knackning på din dörr, skrik då inte 'Nej!' när någon frågar: 'Är det någon hemma?'."
=========================================================================================

"Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också."

=========================================================================================

"Glöm inte att en svans är en svans - och inte bara en extra stump där bak."

=========================================================================================
"För den outbildade är ett A bara tre pinnar."Vi hörs/syns
Kram


Lördagsmorgon....

...vaknade i morse av mobilen som spelade "He ain't heavy he's my brother" med The Housemartins, jag visste precis vem som ringde. Det är rätt så bra att man kan lägga in olika ringsignaler för olika personer..
Det var en kompis som ringde och ville prata av sig lite, vet inte om jag kunde tillföra nåt, men jag försökte i alla fall, Igår hade jag tänkt att åka till pappa efter jobbet, men innan jag kom iväg dit så hade syrran N skickat ett sms till mig om att hon och M redan varit där, och då kändes det onödigt att även jag skulle åka dit, han blir trött av för mycket besök, och jag antar att han även hade sin "käresta" M där.
Ringde istället till min äldsta dotter K, hon och hennes kille M var hos hans faster och käkade middag, skitdålig mottagning på telefonen där, så samtalet bröts ett antal gånger. K ringde upp mig när de var på väg hem så vi kunde prata en liten stund i alla fall, hon har fortfarande inte hittat nåt arbete, hoppas att det snart löser sig, tror det i alla fall...
När vi pratat klart så ringde jag till min yngsta dotter Z, hon och hennes kille S, höll på att laga mat, så det kändes som hon inte hade tid att prata med mig, vílket jag har full förståelse för, får väl försöka nå henne senare idag för att prata mer...
Jag blev själv hungrig då jag hörde om matlagningen så jag kokade tagliatelle och stekte några köttbullar, satte mig sedan framför tv'n och käkade, vet inte varför jag sitter där och käkar, kanske är för att jag bor ensam och tycker det är så tråkigt att äta ensam??
Syrran N, ringde sedan, de skulle åka och hälsa på nån, hon sa att jag kunde åka till huset ändå, för att uppdatera min dator om jag ville, talade om att jag redan gjort det och att vi kunde väl höras/träffas senare under kvällen....
de skulle själv få besök senare under kvällen så vi pratade inget mer och jag kände inte att jag hade nån lust att åka dit då...att vara social med nån jag inte känner förutom N och M hade jag ingen lust med..
Ska nog ringa till dem och höra vad de har för planer idag?
Resten av kvällen tillbringade jag framför tv'n, hittade inget speciellt att titta på, men satt givetvis kvar där och bara glodde....tror klockan var halv 2 när jag gick och la mig...har i alla fall sovit bra...och länge....
Nu ska jag fixa frukost, fastän klockan är nästan halv 12 och försöka göra mig i ordning för att kanske hitta på nåt...

Vi hörs/syns
Kram

Nästan helg....

...nu har jag bara 15 minuter kvar tills jag slutar för denna vecka. Känns rätt så skönt, har känt mig väldigt trött idag, satt uppe framför datorn till klockan 2 i natt och klev upp klockan 6.
Vi har haft rätt så lugnt idag på jobbet och det är bra, när man är lite för trött, jag somnar nog ovaggad ikväll.
Ska åka förbi pappa en sväng idag och hälsa på honom och hans "käresta", har inte varit dit på några dagar, han har inte ringt och frågat varför jag inte varit dit, men det gör han inte så ofta, har väl inte tid nu när han har M.
Åker väl även en sväng till M och N, tror att de skulle bort ikväll men ska väl kunna träffa dem lite i alla fall.

Avslutar detta inlägg med ett nytt ordspråk:

En smula hänsyn och litet omtanke om nästan betyder så ofantligt mycket.

(I-or)


Vi hörs/syns
Kram

Ordspråk från Nalle Puh....

Fastän det är förfärligt gott att äta honung,
så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den,
som är nästan ännu bättre.
 
Nalle Puh
Vi hörs/syns
Kram

Några dagar utan....

....inlägg, retar ni upp er över detta?
Som jag skrivit tidigare så är inspirationen att skriva rätt låg just nu, känns lättare att läsa bloggar och kommentera dem istället, ber om ursäkt för det.
Vi har haft rätt så mycket på jobbet denna vecka, det har inte funnits så mycket tid över för att försöka få ner sina tankar och funderingar.
En del av de bloggar jag läser, är så duktiga på att uttrycka sig, orden de formulerar dröjer sig kvar i huvudet en lång stund och man funderar mycket över vad de menar...en del skriver så att orden går rakt in i hjärtat och hjärnan.
Vet inte om det är riktiga tankar de har eller om det bara är påhittat, so what! det berör mig i alla fall....
Ni som läser detta vet säkert vilka bloggar jag menar och ingen nämnd ingen glömd...
Jag frågade er efter tips på vad man kan kalla pappas flickvän som är 75 år, har fått ett bra tips från en vän som tycker att "käresta" är bra, tror att jag kommer att använda det fortsättningsvis, tack till dig för tipset, även tack till er andra som la pannan i veck för min skull.
Avslutar detta korta inlägg med....

vi hörs/syns
Kram

Många dagar sedan....

jag skrev något. Som ni sett tidigare så finns inte inspirationen här just nu för att skriva. När jag fick en utmaning från Grannen så ökade antalet träffar på min blogg rätt så radikalt.
Kul med så många som blir nyfikna och som antog min utmaning, givetvis får man räkna med ett visst bortfall..
Är lite avundsjuk på Grannen med flera vänner som hade en bloggskiva, synd att man inte kunde vara med, verkar har varit kul och det hände visst lite saker där.
En del av dem verkar ha lite ångest efter festen, men vem brukar inte ha det...det är ju sånt som hör till, att lägga pussel några dagar efter en fest, det är väl inte bara jag som gjort det?
Helgen tillbringade jag med att titta på ett antal filmer och med Finnkampen, vad vi är bra, spöade finnarna rätt så lätt, alla utom männen, alltså vi killar är inte så bra som vi tror??
Såg även fotbollen mellan Sverige och Danmark, Zlatan var kung, gjorde allt rätt utom mål, men det kommer, det kan vi vara säkra på.
Igår kom min dotter Z med pojkvän S och hälsade på, vi fikade och satt och pratade samtidigt som Finnkampen pågick.
När de hade gått hem, så var det dags för tvättstugan igen, har bestämt mig för att tvätta oftare så att det inte hinner att bli så mycket att tvätta, klarade mig med 2 maskiner igår.
Var även en sväng till pappa för att hälsa på, när jag kom dit var min syster S och hennes man S där, givetvis var pappas flickvän M där också, har ni nåt bra tips vad man ska kalla en flickvän som är 75 år? Tacksam för tips.
I morse var jag trött, kom i säng tidigt igår, men var trött ändå, jobbar dagpass måndag-tisdag, kväll på onsdag och dagpass torsdag-fredag, synd att jag inte fick mer än en kväll den här veckan.
Har försökt att nå Z, men ännu ej lyckats, vi ska fixa hennes slalomskidor, hon ska åka iväg och åka skidor vecka 39 och då känns det som det är lika bra att göra iordning skidorna så fort som möjligt.
Hon brukar för det mesta sköta sina skidor själv under säsongen, men nu ville hon ha hjälp, och givetvis ska hon få det om hon vill.
Har ett möte ikväll som jag egentligen borde gå på men det känns samtidigt som det är viktigare att ordna skidorna åt Z, med lite tur så kanske jag hinner att göra båda saker??
Nu har jag "röd tid" och då kan jag passa på att fulblogga lite, eftersom jag inte tycker det är någon mening att koppla upp sig hemifrån så får det bli när jag är på jobbet.
Måste skynda mig hem nu, men....

Vi hörs/syns
Kram

Vi får se...

Ett litet ordspråk:
Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting
 
Nalle Puh - A.A. Milne


Vi hörs/syns
Kram

Utmaning....

Jag har blivit utmanad av GrannenRegler: Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren åtta nya personer. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så att de vet att de har blivit utmanade.


1)     Jag tycker om att arbeta, tycker om mitt arbete, det är länge sedan jag hade ett fysiskt arbete och det saknar   jag faktiskt. Det kan kännas skönt att ta ut kroppen totalt.

2)     Jag är singel och har levt ensam i 2 ½ år, har blivit bortskämd med det och kan göra vad jag vill. För det mesta känns det skönt men ibland längtar jag efter någon...

3)     Jag tycker om mat och det syns nog på hur jag ser ut, äter för sällan och då på fel tider...

4)     Jag har ett kontrollbehov, jag vill ha koll på det mesta, detta på gott och ont, en del tycker nog att det är jobbigt

5)     Jag tittar på TV alldeles för mycket, har jag inget annat att göra så hamnar jag framför TV'n, och det värsta är att jag nästan kan sitta där hur länge som helst..

6)     Jag kan bli fanatisk ibland, om jag börjar med att träna..då måste jag träna varenda dag, det går inte att hoppa över ett enda pass. Just nu ligger träningen nere, måste försöka att ta tag i det igen...

7)     Jag har fortfarande väldigt svårt att säga NEJ, varför ska det vara så svårt, har ofta satt mig i situationer som jag inte tycker om..bara för att jag inte kan säga nej...

8)     Jag tycker om att läsa böcker, lyssna på musik, se på film och att läsa en massa bloggar. Tycker inte om att städa, tvätta eller att bli osams med någon.Jag utmanar:

Nettans

Gunzan

Yrsa

Nexttowaverlypark

Slave to Solitude

Webkocken

Anima Mea

Zoe


Kommentera gärna om ni antar utmaningen så jag får läsa mer om er..

Vi hörs/syns
Kram


Känner mig...

sliten, ingen inspiration för bloggande alls. Har nog svårt att bara läsa igenom alla olika bloggar, än mindre försöka att kommentera dem.
Natten som varit har inte varit bra, har legat vaken och funderat och känner mig inte tillfreds med situationen, vet inte vad jag ska göra...
Får hoppas att det snart vänder....
Vem/vad kommer att vända detta??
Skickar i alla fall en kram till er alla för de kramar jag får från er...

Vi hörs/syns
Kram

Ytterligare en...

En julsaga

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!

För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.

Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att: Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.


Vi hörs/syns
Kram

Ett missförstånd...

Ett missförstånd

Lärarinnan ställer frågor till barnen.

-Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
-Älgen, svarar Elsa.
-Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.
-Vad är grönt och hoppar i gräset?
-Gräshoppa, svarar Ulla.
-Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.

Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
-Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?

Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
-Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!


Vi hörs/syns
Kram

Många dagar sedan...

jag orkade skriva nåt, detta på grund av mycket arbete och på grund av att jag inte är på humör.
Känner mig väldigt låg för tillfället, vet inte om det är vädret som påverkar mig så negativt?
Det är inte ens roligt att läsa andras bloggar, ser även en massa negativa tankar i dem, men det speglar väl kanske bara hur jag mår...

Ska försöka att bättra mig...Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0