21:56

...så där, nu är det nästan dags att göra slut på den här arbetsveckan, ska inte jobba förrän 13:45--22:15 på måndag igen, skönt va?
Har varit en lugn kväll på jobbet och nu är det nästan så att det har varit jobbigt när man är van att det finns hur mycket som helst att göra.
Jag hoppas att ni alla haft en trevlig kväll och att det fortsätter så....
Själv ska jag väl ta och traska hemöver snart och kanske det blir en liten promenad extra, med tanke på stegtävlingen.
Ha de....

Vi hörs/syns
Kram

En vecka...(långt)

...nästan sedan jag skrev någonting senast. Sitter på jobbet och det är sista april och just nu är det så lugnt så att man undrar hur man ska stå ut till klockan 22:15.
Idag vaknade jag vid 9-tiden, skulle ha haft tvättstugan idag innan jobbet men igårkväll innan det var dags att lägga sig bokade jag om tvättstugan till fredagkväll istället.
Det kändes skönt att jag hade gjort det när jag vaknade.
Idag tog jag mig en promenad ner på stan, hade bestämt med min dotter K att vi skulle fika tillsammans, vi träffades vid 11- tiden och innan vi hade fikat klart fick vi sällskap av M och N.
Kul att träffa K var det eftersom hon inte är hemma så ofta sedan hon flyttade till Umeå.
Efter vi hade fikat klart så fortsatte jag min promenad till jobbet och var här cirka en halvtimme innan jag skulle börja.
Annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv sedan jag skrev senast.
Kanske ska förklara för er varför jag kände mig lite låg vid mitt senaste inlägg, det var så att jag fick veta att en av mina arbetskompisar satt och vakade för sin man och det gjorde att det blev lite jobbigt att tänka på hur hon hade det, kände igen känslan från att mamma gick bort och att mormor nyligen gått bort.
Som jag skrev i någon kommentar till någon så behövde ni inte vara oroliga och att det går över och det är över nu för mig i alla fall men inte för de som förlorade sin kära far och man..
Direkt efter jobbet i fredags åkte jag upp till pappa och hälsade på, han hade även tjatat om att han ville bli klippt så jag fixade det på en gång. Sedan åkte jag dírekt till parken, de som tar studenten hade bal i fredags och skulle samlas för fotografeing i parken, fick N med mig som sällskap, hon tog jättemänga bilder men sin fina kamera, kanske kommer nåt bildbevis senare...
När jag kom hem så kom jag på att jag själv kunde klippa mig också, hade ju blvit rätt så långhårig....fixade det och så spenderades resten av kvällen i soffan framför tv'n, datorn och i telefon med min vän.
Lördagen skulle jag träffa min dotter Z, vi skulle fika på stan och sedan åka och hämta upp hennes prylar från en kompis, där de hade gjort sig i ordning innan balen.
Skickade ett sms till M och N för att kolla om de ville fika med oss men N svarade att de inte mådde så bra, de hade varit ut på krogen på fredagkväll.
M ringde mig lite senare på kvällen och frågade om jag var hungrig, så vi tog en tur till pizzerian och käkade tillsammans, skjutsade sedan hem honom och följde med in och hälsade på syrran och katterna...
Söndagen skulle vi åka till Junsele och tömma mormors lägenhet, det gick väl bra, det kändes inte alltför jobbigt, tog reda på lite småsaker som kan vara kul att ha och som jag har lite minnen av...
När vi väl kom hem så skulle släpvagnen tömmas och så skjutsade M och N hem mig efter det, resten av kvällen satt jag i soffan framför tv'n och pratade i telefon...
Den här veckan har jag bara jobbat kvällar, i måndags jobbade jag mellan 12:00--20:30 och likadant i onsdags, tisdag och torsdag 13:45--22:15, det är så skönt att inte behöva kliva upp tidigt på morgonen.
Jobbet har rullat på som vanligt med mötet, extrajobb, har avslutat ett av mina extrajobb idag faktiskt.
Har försökt att börja promenera lite, vi började en stegtävling här på jobbet i tisdags genom Korpen och då måste jag väl försöka att dra mitt strå till stacken, vi är uppdelade i nägra lag så det kommer säkert att bli en inbördes tävlan och eftersom jag inte tycker om att förlora så måste jag väl gå och gå tills vi är bäst.....men jag är ju inte ensam i laget som tur är.....några steg har jag väl i alla fall fått till sedan i tisdags...
Nu är det dags för mig att käka nåt, kanske återkommer lite senare om kvällen fortfarande är lugn...

Vi hörs/syns
Kram

Uppdatering....

...hade ju lovat er en liten uppdatering av vad som hänt....
I fredags ringde min syster N, när jag satt på jobbet, hon berättade att pappa hade lite svårt att andas och att han fått en akutremiss till sjukhuset.
Jag frågade henne om hon ville att jag skulle följa med henne och så bokade jag av ett av mina extrauppdrag, pratade med min chef och förklarade att var tvungen att åka iväg och att N skulle komma på jobbet senare. Vi tillbringade ett antal timmar på akuten innan han fick komma in på röntgen och sedan tillbaka till akuten.
Vi fick veta att han hade vätska i lungorna och hjärtsvikt och att han skulle bli inlagd, N stannade till han hade kommit tillrätta uppe på avdelningen och jag var kvar till 20:00.
På väg därifrån så ringde jag till M, syrrans kille, eftersom vi brukar gå ut och äta på fredagarna och sedan åkte jag förbi och hämtade honom, det blev en kebabtallrik för oss båda, gott....
När vi hade käkat färdigt så följde han med mig på jobbet, jag hade ju inte ens loggat ur mig på datorn när jag stack iväg så att jag var tvungen att göra det.
M följde sedan med mig hem och vi kastade lite pil tills N slutade att jobba.
Sedan när jag blev ensam så fastnade jag framför tv'n och i telefon med min vän, vet inte hur länge vi pratade i telefon, men jag fick en bra natt i alla fall....
Lördagen skulle vi (bostadsrättsföreningen) städa och kasta bort en massa saker ur cykelrum och förråd, vi höll nog på i 3--4 timmar innan vi bestämde oss för att det fick räcka.
Var givetvis tvungen att ta mig en dusch när jag kom upp från källaren, lite senare ringde N och frågade om jag ville hänga med henne och kolla när M tävlade i dart,  hämtade henne en kvart senare och jag blev kvar och kollade på tävlingen i över 5 timmar, skitkul, kanske måste börja tävla själv....
Kom hem vid 9-tiden och hade varit och handlat lite bröd och skinka på vägen hem, kom på att jag inte käkat någonting under hela dagen, men om jag ska vara ärlig så hade jag inte ens tänkt på det eller hade varit hungrig....
Käkade några mackor och så åt jag lite glass till efterrätt, SIA's citronglass med lakrits, jättegod...
Häckade resten av kvällen framför tv'n och samtidigt pratade jag med min vän en lång stund....
Tog mig i säng i rimlig tid, hade bestämt mig för det eftersom jag hade lovat att vara funktionär på en simtävling under söndagen.
Vaknade vid 7-tiden på söndagmorgon, en snabb dusch och sedan på med kläderna och iväg till K-fors, där tävlingen skulle vara. Det var jättekul att träffa alla de andra som brukar hjälpa till på tävlingarna, tror inte jag träffat dem på nästan 2 år eftersom jag inte är engagerad i simklubben längre.
Tävlingen tog hela dagen, tror att klockan var 18:30 när jag kom tillbaka till stan och då åkte jag direkt upp till pappa, han låg och sov när jag kom dit och jag bad honom att somna om igen.
Pratade med sjuksköterskan på vägen därifrån, hon berättade om pappas status och att han troligen skulle få åka hem under måndagen.
Åkte sedan hem och slappade resten av kvällen, givetvis framför tv'n, kollade på fotboll och pratade med min vän...
Fortsättning följer...

Vi hörs/syns
Kram

090423...

...så nu är jag här igen en sväng, fy vad jag skäms, en hel vecka sedan jag var här senast. Jag har ingenting att skylla på heller.
Det är som inte inspirationen infinner sig för att blogga och knappt att läsa och skriva kommentarer heller, har inte startat upp min dator hemma på minst över 1 vecka, brukar snabbkolla era bloggar när jag har lite tid över på jobbet.
Nu när det gått så länge sedan jag bloggade kommer jag knappt ihåg vad som hänt sedan jag var här sist, ska försöka att uppdatera er lite på mitt liv....men det kommer lite senare...
I morse vaknade jag vid 6-tiden, klev upp och satte mig framför tv'n en stund innan jag tog mig min dusch och sedan klädde mig, tog mig en promenad till jobbet och var här över 1 timme innan jag skulle börja jobba. Ja jag vet, lite tokig kanske jag är som tillbringar så mycket fritid på jobbet, men sitta hemma i sin ensamhet när jag kan gå på jobbet och läsa tidningen i lugn och ro och även prata med mina arbetskamrater innan man börjar jobba är väl inte helt fel....
I morse fick jag ett lite tråkigt besked som gjorde mig lite ledsen, tog mig en promenad till innan jag skulle börja jobba, detta för att försöka att skingra mina tankar lite, passade även på att ringa till en vän och prata av mig lite, tack för att du lyssnade min vän....
Jag valde även att boka av ett av mina extrauppdrag idag, känner att jag inte kan ge så mycket av mig själv som jag skulle behöva göra....
Ni behöver inte vara oroliga över mig, om ni nu är det, det är ingenting som ni behöver oroa er över, det går över och det har inte med mig själv att göra, men ledsen kan man ju få bli ändå, eller hur?
Ska nog försöka att hugga tag i jobbet igen nu, men återkommer igen, till dess....

Vi hörs/syns
Kram

Torsdag..

...ännu en ny dag på jobbet och än så länge har arbetsdagen varit bra. Hade ju sovmorgon imorse och vaknade inte förrän klockan 9:57, skönt....hade varit upp på toa innan det men somnade om så skönt så....
Klev upp och ringde en vän för en liten pratstund, passade på att äta lite frukost också på en gång.
Efter vårt samtal tog jag mig en skön dusch och sedan på med kläderna för en liten tur på stan, kollade igenom affärerna lite och sedan ringde syrran N, hon var också på stan och hon och M skulle käka lunch tillsammans, och då hängde givetvis jag på.
Efter lunchen så var det dags att ge sig iväg till jobbet, började ju 13:45 idag, N hon tog sig en promenad från stan till jobbet, medan jag tog bilen, måste iväg en sväng senare ikväll under arbetstid och för att hinna detta så måste jag ha bilen, det är bra att man kan flexa ut ibland.
Får väl hoppas att den här arbetskvällen blir bättre än igårkväll, fy attan va mycket vi hade igår, verkar finnas hur mycket som helst att göra just nu....
Nu är min rast nästan slut och det är dags att börja jobba igen, får väl se om jag hinner hit något mer under kvällen, annars....

Vi hörs/syns
Kram

Tjenis....

..penis, eller hur man nu skall börja detta inlägg....ett litet livstecken från LillaNisse....
Sitter på jobbet eftersom jag jobbar kväll och har lite tid över att skriva några rader eftersom jag har rast.
Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har varit upptagen med annat under min ledighet och har prioriterat det istället för bloggandet och datorn.....hoppas att ni har förståelse för detta?
När jag kopplade upp mig mot bloggkoll så hade jag över 200 inlägg att gå igenom och ni verkar ha haft fullt upp de flesta av er, några har inte uppdaterat speciellt mycket men det finns säkert naturliga orsaker till det, ni kanske varit upptagna som jag har varit.
Annars har jag haft en skön ledighet, att bara vara, är skönt och härligt, har varit ut och käkat några gånger och varit på stan nästan varje dag och fikat, det trivs jag med, att bara fika nåt gott och sitta och snacka och glo på folk....
Jag ska väl försöka att uppdatera er på vad som hänt sedan sist men jag måste försöka att reda ut det i mitt huvud först och kanske censurera bort vissa detaljer som inte är så passande att skriva in min blogg....
Försöker att återkomma lite senare, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Några rader...

...några rader från LillaNisse, sitter på jobbet och får snart gå hem, slutar 16:30 idag, skönt...
Det har inte blivit bloggat från mig så mycket på sistone, men det beror på att jag åkte på magsjuka på fredagnatt och sedan har jag varit jättekass i magen sedan dess, orken har inte funnits för att blogga.
Hade massage igår på jobbet och det fick fart på min mage igen som tur var, så nu mår jag nog mest som vanligt igen...
Annars har det varit fullt upp på jobbet även denna vecka, har inte haft tid eller lust med bloggen men jag har försökt att följa med vad ni har för er, några får väl kommentarer från mig i alla fall.
Nu har jag bara en arbetsdag kvar denna vecka och sedan är jag ledig i 10 dagar, härligt härligt....
Imorgon har vi husfest här på jobbet, alla företag som håller till i huset, ska väl i alla fall gå hit och käka och sedan får vi väl se hur länge man orkar stanna kvar, det är ju inte så lätt när man börja bli gammal, men det är klart om jag får i mig en öl eller två så måste jag väl dansa till slut....brukar ju säga "dansar inte nykter inte en chans att jag dansar nykter"...ni lär väl få höra hur det har varit senare....
Nu känns det som detta var nog för idag, kanske återkommer senare, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0