Nu tänker jag gå hem.... från jobbet alltså

Nu har jag gjort en arbetsdag, har arbetat lite administrativt så jag har fuskat lite och kollat runt på en massa bloggar emellanåt, det är väldigt spännande.
Såg att man kunde söka medlemmar också, har hittat ett stort antal från min ort, som jag både känner igen och känner till, det verkar vara vanligt att blogga.
Eftersom jag ej har någon dator hemma så får väl bloggandet vänta till imorgon, om längtan och abstinensen blir för stor så får jag väl låna en dator av någon snäll själ.
Vi syns/hörs senare
Kram

Nu är jag här igen, kunde inte hålla mig... borta längre

Jag har suttit och läst en hel del bloggar på grund av att jag är nyfiken av mig, jag är en person med ett stort kontrollbehov som vill ha koll på det mesta.
Igår kväll fick jag veta att en f.d arbetskompis hade en blogg som jag fick adressen till, jätteintressant läsning, hon har väldigt lätt att uttrycka sig och är lite av en "ordbajsare", inget negativt med det.
Under tiden som jag läste den så hittade jag även en länk min systers blogg, hon har inte berättat att hon bloggar, hon är hemlighetsfull min syster , men skitduktig på att skriva, det visste jag redan.
Jag tänker inte berätta för henne att jag skriver, inte för att vara hemlig utan för att  hon är så bra på att skriva, känner mig underlägsen.
Längre fram kommer jag säkert att länka till hennes sida och några andra, men det blir först när jag pratat med henne/andra och jag vet att det är OK för henne.

Vi hörs senare
Kram


Välkommen till min nya blogg!

Hej
Här är mitt första inlägg i min egen blogg.
På grund av nyfikenhet har jag läst igenom en del andras bloggar och får väl försöka att hitta mitt eget sätt att berätta mina känslor och funderingar.
Tänkte kan dom så kan jag så om någon är intresserad och läsa vad jag skriver så är ni välkomna hit.
Sitter på jobbet just nu och det känns inte legalt att sitta och blogga.
Det kommer mera...................senare.
Ha de..

RSS 2.0