268 Bedtime...

...ville bara säga godnatt till er mina bloggvänner och även er andra som läser min blogg, hoppas att ni får en bra natt med sköna drömmar, avslutar för kvällen med en vacker sång...


 


Vi hörs/syns
Kram

267 Repris...

....på reprisen, har precis börjat titta på "Oskyldigt dömd" och så upptäcker jag nästan på en gång att det är en repris, det är ju samma som jag såg häromkvällen, fan också.
Såg att nästa avsnitt är imorgon klockan 21:00, hoppas att jag har kommit hem från jobbet tills dess, men det borde jag ju ha gjort efter som jag slutar 20:30.
Fortsätter nog att titta ändå, det finns ju inget annat att kolla på, har så få kanaler att välja på och ingenting av intresse verkar det vara.
Försöker att surfa runt lite kolla om jag hittar några nya bloggar att utforska, återkommer nog när det är dags att natta er, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

266 Just nu...

...va kul det är att surfa nu när min uppkoppling funkar bättre, måste nog fixa en riktig bredbandsuppkoppling där jag inte bergränsas av nån gräns för nedladdning, M och N har tjatat på mig om det.
Använder idag Telia mobilt bredband och de har ju en begränsning på 5 Gb i månaden, när du överskridit den så sänks hastigheten till 30 Kbs och då händer det inte mycket, men man får väl skylla sig själv.
Tycker aldrig att jag laddar ner nåt som borde bli nån storlek på, men vad vet jag, ni som vet nåt om mer om det här kan väl tipsa mig i så fall.
Sitter och väntar på att "Oskyldigt dömd" ska börja, behöver ju inte lägga mig så tidigt, ska ju inte vara på massage förrän klockan 9:00 imorgon och börjar jobba först klockan 12:00.
Har nästan nyss pratat med M och N, de hade haft en bra dag i S-vall och hade väl hittat lite att handla i alla fall, glömde att fråga när de hade kommit hem men M sa att det var mörkt redan på vägen hem.
Min andra syster S ringde ikväll, hon ville berätta att hennes man S hade varit med om en olycka idag, han hade visst kört av vägen med sin motorcykel, om jag förstod henne rätt så hade det väl gått rätt så bra, men S hade lite ont i revbenen.
Minns hur ont jag hade när jag bröt 2 revben vid olyckan då jag skrotade min bil, usch och fy va ont det gjorde.
Nu ska jag ta en liten paus i bloggandet och jag tror att jag hinner hit ytterligare en gång till och om jag har något att skriva om, till dess...

Vi hörs/syns
Kram

265 Nu funkar..

...min uppkoppling mycket bättre, det hängde sig totalt efter mitt förra inlägg och då stängde jag av min dator i rena ilskan, tänkte att nu skiter jag i det här, men efter en halvtimme hade jag fått nog, antar att det är abstinens, kan inte vara utan bloggen eller era bloggar, inlägg och kommentarer.
Fan, det är ju nästan som ett gift, ett begär.
Har gått igenom över 30 inlägg på bloggkoll och försökt att kommentera där jag tycker att jag har något att tillägga, hålla med om eller ha sunpunkter på. Jag tror inte att jag skrivit några elaka kommentarer men i så fall får ni väl hojta till eller ge igen, om man kan ge kritik så ska man tåla att få kritik, det tycker jag i alla fall.
Har kollat lite på Idol ikväll, det är väl inget favoritprogram men jag gillade Johan Palm, Lars Eriksson och Kevin Borg, missade programmet igår när det var tjejerna.
Sitter och halvtittar på en film på 3:an nu med Sandra Bullock, men den verkar inte speciellt bra, det är därför jag bloggar istället.
Tror jag ska gå och ta mig en kopp te, känner det som jag behöver något som värmer, men det kankse går lika bra med ett glas vin?
Min f.d. D riingde ikväll, hon ville berätta att hon pratat med vår dotter Z som just nu är i Österrike på träningsläger, de hade det jättebra och Z tyckte att redan första skiddagen hade varit värd hela resan, de har visst bestämt sig för att åka dit om några veckor igen.
Tror att Z kommer hem sent på natten mot lördag eller om det var natten mot söndag, måste nog kolla upp det, har lovat att jag kan hämta henne när de kommer till skolan eftersom D jobbar den kvällen/natten.
Ska fixa nåt att dricka nu, men återkommer snart om inte uppkopplingen börjar att jävlas igen, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

264 Sex och...

....trettioett är klockan nu eller rättare sagt 18:31. Ett nytt försök att skoja till det med rubriken men jag tror inte jag fått några fler besökare genom att jag använder "sex" i rubriken?
Om ni visste vad skönt det var att komma hem 1 timme tidigare, har passat på att laga mat och äta, fick till och med 2 matlådor som jag kan ta med mig till jobbet, gott.
Stekte på lite chorizo och kokade pasta till det och så har jag blandat ihop det, brukar gå rätt bra att värma i micron också.
Jag och P har även varit och läst av elmätarna, så nu ska det bara skrivas in i ett kalkylblad som räknar fram förbrukningen och vad vi ska betala, en del kommer nog att få tillbaka lite pengar medan några förbrukat så mycket el att de måste betala in extra, taskigt för dem...
Ska försöka att fixa det imorgon så att jag kan skicka iväg det till ekonomikontoret, så snart som möjligt, vet inte hur mycket tid de behöver för att fixa detta.
Imorgon när jag börjar jobba så ska jag ha en halvdags utbildning, det är en fortsättning på nåt som vi hade för 3 veckor sedan, hoppas att det går bra, har fuskat lite, har inte gjort klart de hemuppgifter vi skulle göra, har inte haft tid.
Eller om jag ska vara ärlig så har jag inte prioriterat det, möjligheten att göra det på jobbet har inte riktigt funnits, fast det skulle vara okey att göra det på "röd tid".
Så, nu sitter jag här igen som vanligt, framför tv'n med dator'n i knät, har ingen aning vad jag ska hitta på ikväll, kanske ska ta en promenad, men det blåser lite och kändes kallt så det känns lite jobbigt, får fundera på det.
Nu ska jag försöka att komma in på blogg.se och kolla in vad ni skrivit och kanske lämna nåt spår efter mig, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

263 Flex..

...tid, nu har jag tänkt mig att ta ut 1 timme flex, har rätt så mycket flextid samlat och då vi har avstämning sista oktober och får då bara ha 10 timmar i flexbanken så är det väl lika bra att man passar på att ta ut lite.
Har även bokat massage till imorgon, har bokat 1 timme och då får hela kroppen sig en omgång, hon som masserar upplevs av vissa som lite hårdhänt, men jag tycker att det gör skönt ont.
Nu är det rätt så länge sedan jag gick dit så jag tänkte att jag skulle passa på imorgon innan jag börjar att jobba.
Har även fått svar från P att hon skulle hjälpa mig att göra avläsningen av elmätarna, det går ju fortare om man är två, det mesta brukar göra det i alla fall.
Jag återkommer lite senare idag, vet inte riktigt när men tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

262 Nu har jag...

...lunch och sitter vid min arbetsplats och läser igenom era nya inlägg och äter upp resten av mina tunnbrödsrullar, kände mig inte sugen på soppa idag.
Får väl äta nåt riktigt när jag kommer hem istället, vet inte ens om jag har nåt hemma som jag kan laga till något av.
Kom på att jag måste skriva av mätarställningarna ikväll, ska ju snart lämna in en slutavläsning på elförbrukningen, ska kolla med P om det är hon eller jag som ska göra det, har skickat ett mail till henne för att kolla det, får väl se när jag får svar.
Blir säkert en lugn kväll framför tv'n och dator'n annars, men vi får väl se.
Nu är lunchen slut och jag måste börja att jobba igen,  kommer hit senare och tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

261 -3 grader

...i morse när jag gick till jobbet så visade termometern -3 grader, fy attan, va kallt det kändes, men vi som bor i Norrland är ju vana vid kylan, men man blir alltid lika förvånad när den återkommer.
Men vi vet ju vilken årstid som är i antågande, det är ju bara att gilla läget.
Annars har min natt varit bra, sovit jätteskönt, men några timmar för lite, men det är ju självförvållat, fastnade vid datorn och tv'n sent igår kväll.
Inga drömmar som jag kommer ihåg, fan, hoppas det återkommer under dagen, minnet av drömmarna menar jag.
Tog en lång, varm och skön dusch i morse, kändes som jag kunnat stå i duschen hur länge som helst, konstigt nog frös jag ingenting när jag klev ur duschen.
Även idag har jag promenerat til jobbet, känner mig så duktig så, kom väl på jobbet vid kvart över 7, det är så lugnt och skönt här då, bara jag och städerskan och så får jag läsa tidningen i lugn och ro, ingen som sitter och väntar på den och stressar mig.
Gjorde även några tunnbrödsrullar med skinka och senap innan jag gick, så det har redan gått ner 1 macka och 2 koppar te.
Nu har jag även kollat av bloggkoll, och jag hade sex olästa inlägg, har nu kollat igenom dessa, ni verkar vara morgonpigga en del av er.
Ska nu avrunda detta innan jag ska iväg på teammöte, fick just veta av chefen att vårt möte är klockan 9--10, försöker att återkomma lite senare, till dess...

Vi hörs/syns
Kram

260 Bedtime...

...nu är det dags för att gå till sängs, och som vanligt blir det ensam, men det är väl helt okey, jag vill ju egentligen leva ensam, men ibland känns det som jag skulle vilja ha sällskap.
Har väl skrivit det här ett antal gånger tidigare,  ibland kan jag sakna att få gå och lägga mig i sängen med någon och att få vakna med någon i sängen kan ju också vara härligt.
Fan, va flummigt det här låter....
Men, som man brukar säga, "man kan ju inte både äta kakan och ha den kvar", det stämmer nog rätt så bra.
Önskar er alla en god natt och så hörs vi imorgon igen.

Vi hörs/syns
Kram

259 Sex...

...gånger tre är 18, jag hade 18 nya inlägg att läsa när jag kom in på bloggkoll.se, ibland brukar det vara mycket mer men jag har försökt att hålla koll på den under hela dagen.
Men, eftersom jag inte varit uppkopplad sedan jag gick från jobbet vid 16:30 tiden så hade det tillkommit några uppdateringar.
Försökte att skoja till det med rubriken, får väl se om sex, kan locka ännu fler till min blogg, man kan ju alltid hoppas.
En av mina bloggvänner har inte uppdaterat någonting och det saknar jag, saknar ditt skrivande och kommenterande, men jag vet ju varför du inte bloggar just nu, och det är okey, det blir troligen ännu roligare att läsa när nästa inlägg kommer...
Imorgon börjar jag jobba klockan 8 och på grund av ombyggnationer på jobbet så har vi "röd tid" första 2 timmarna på morgonen, men då ska vi hinna med att ha teammöte också, vet inte vad som skall tas upp, får väl hoppas att det är något intressant, i vanliga fall brukar mitt team ha möte under eftermiddagen och ibland så är man så trött att man inte orkar engagera sig, ja, det beror väl på hur intressanta saker som tas upp.
Annars har jag inga som helst planer för morgondagen, det blir väl som vanligt, jobba, blogga och slappa, men det är ju helt okey, måste ju få göra som man vill, när man har möjlighet att bestämma själv.
Imorgon ska jag nog inte åka till M och N i alla fall, de har pratat om att åka till S-vall imorgon, de är ledig båda två, hoppas att ni får en trevlig dag, länge sedan ni var dit nu, eller hur?
Oj, nu fick jag visst ett sms, bäst att kolla vem det är som vill mig nåt, återkommer...

Vi hörs/syns
kram

258 Efter jobbet...

....när jag slutat jobbet för dagen så tog jag min promenad hem, en skön promenad även om den bara tar några minuter.
Hade inte nyckeln med mig till postboxen, så var jag tvungen att gå upp till min lägenhet på 3:e våningen och byta nyckel och sedan ner igen för att hämta posten, och så var det bara reklam.
Ringde upp M för att  höra vad han gjorde och om han behövde någon hjälp, han hade börjat lägga klickgolvet och var tacksam om jag kunde hjälpa honom, så jag bytte om till lite oömma kläder och åkte dit.
Det här golvet gick mycket snabbare att lägga än vad det gjorde när vi lade det i köket, behövde inte jävlas någonting och det bästa av allt var att det blev nästan inget spill.
Tror att vi var färdiga på under 2 timmar, satt och surrade en stund när vi städat undan och så åkte jag hem effter det.
Träffade grannen C på väg upp och fastnade med henne i trappuppgången en stund, ibland tror jag att hon är lite sällskapsjuk, men det är helt okey, hon är jättetrevlig.
Ska kolla om jag kan komma in på bloggkoll nu, så jag ser om ni har uppdaterat nåt, försöker att komma tillbaka om en stund, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

257 En stund...

...fick en liten stund över nu, mycket av min "röda tid", har gått åt till att prata med några kollegor, måste ju passa på när man har den möjligheten.
Nu har även N kommit till jobbet så jag var förbi och grattade henne och hon blev så glad så, verkade mest som hon var besvärad, hon är väl rädd att  någon här skall höra att hon fyller år?
Har bara drygt 1 timme kvar av arbetsdagen, vet inte om jag ska åka förbi hos M, han är ju ledig idag och N sa att han kanske skulle börja lägga golv, får väl kolla med honom om han vill ha någon hjälp.
Måste väl först gå hem och få i mig någon mat, har ingen aning om vad jag ska äta, känner mig inte sugen på nån sorts mat just nu, är fortfarande mätt efter min skål med soppa, ja, jag har ätit soppa igen, ovanligt va?
Vet inte om ni är dåliga på att uppdatera era bloggar idag eller om det är att inte bloggkoll funkar som det ska, tycker inte att det är lika mycket att läsa som vanligt, men ni kanske är upptagna med jobb.
Ska snart börja att jobba igen och göra min sista timme för dagen, men jag återkommer nog lite till närmare kvällen, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

256 Ny dag...

...nya utmaningar, får väl se vad den här dagen har att erbjuda?
Har precis skrivit ett litet inlägg om att N fyller år idag och med en uppmaning att besöka henne blogg, skriva en vänlig kommentar, blir kul och se om hennes besöksfrekvens ökar, eller om det bara är samma gamla besökare som vanligt.
Annars då, natten har varit lugn, men några  för få timmar sömn, det visste jag ju redan när jag gick till sängs att jag skulle känna så.
Har haft trevliga drömmar inatt om några av mina bloggkompisar, ja, inga smaskiga drömmar utan bara att några av er var med i mina drömmar, och roligast av allt var att jag kom ihåg vad jag drömt när jag vaknade upp av mobilalarmet.
Det är ingenting som jag kommer att berätta för er,  kanske får ni veta det i någon kommentar på er blogg, vi får se...
Orkade/kände inte för någon frukost idag heller, när jag hade duschat och gjort mig iordning för jobbet så tog jag mig en promenad hit, måste ju börja att ladda för steg-tävlingen som börjar på onsdag, har testat steg-räknaren redan ett antal dagar och jag tror att det inte blir speciellt svårt att nå 10.000 steg per dag, ska nog sätta målet lite högre än så, eller vad tycker du N, vilket mål ska vi ha?
Har en liten stund "röd tid" nu och tänkte att jag skulle försöka att plita ner några ord, skulle egentligen haft det första timmen imorse men det tycker jag känns meningslöst, då det fick jag ändra, vi har ju rätt så mycket att göra tidigt på morgonen så det var okey att ändra detta.
Har varit och haft min morgonfika,  satt och snackade lite med en av mina kollegor, hon skulle åka iväg på kurs i 3 dagar, hon håller även på med annat på sidan om sitt ordinarie arbete.
Det låter spännande det som hon håller på med, önskar ibland att man själv hade lite högre ambitioner.
Ska försöka att hinna kolla på bloggkoll om ni uppdaterat nåt, ni vill väl kankse ha nån kommentar från mig, jag ska försöka att återkomma lite senare under dagen, om jag har nåt att skriva om, tills dess..

Vi hörs/syns
Kram

255 Grattis...

...till min lillasyster Nettan idag som fyller år idag, besök gärna hennes blogg för att öka hennes besöksfrekvens lite och så kan ni ju kanske skriva en vänlig kommentar till henne.
Hoppas att du får en trevlg dag lillasyster.

Vi hörs/syns
Kram

254 Sängdags...

...nu är det snart dags för att gå till sängs, har suttit och kollat på "Oskyldigt dömd" med Mikael Persbrandt, den var riktigt sevärd, hoppas att jag hinner hem på onsdag så att jag kan se nästa avsnitt.
Nu är det bara några minuter kvar av första avsnittet och jag ska snart gå och lägga mig.

Önskar en god natt, trots att det är måndag när det är dags att vakna igen...

Vi hörs/syns
Kram

253 Bloggkoll...

...funkar igen för mig, när jag väl kom in så hade jag 47 nya inlägg att läsa igenom, har väl ärligt talat inte kommenterat alla men några kommentarer har det blivit.
Tycker att bloggkoll är bra när det fungerar, egentligen räcker det att ha den sidan uppe så ser man ju rätt så snabbt när någon har uppdaterat och då kan man kommentera på en gång.
Jag vet inte riktigt hur många bloggar jag prenumererar på, men rätt så många är det, ni som inte använder det, testa det.
Ska väl snart försöka att komma i säng, jobbar ju tidigt imorgon fast än det är måndag, brukar ju ofta jobba sen kväll på måndagar, men inte imorgon.
Nu verkar det börja nåt intressant på 4:an "Oskyldigt dömd", verkar vara en repris men jag har inte sett det förut, kanske måste kolla vad det är, återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

252 Från hjärtat...

...hittade ett bra inlägg hos min bloggkompis ejmis, läs det gärna, tänkvärt...Vi hörs/syns
Kram


251 Jävla...

....förbannade jävla skit, skrev ett inlägg tidigare idag och hade jätteproblem att publicera det, vet inte om det beror på min uppkoppling eller om det varit blogg.se som jävlats.
Ska försöka att publicera det igen även om det inte är så aktuellt längre.
Idag har jag varit ute och promenerat rätt så långt och det var jätteskönt, jag hade mina nya skor på mig och det kändes att de var nya, klämde lite på vissa ställen men det blir säkert bättre.
Träffade M och N på väg hem, de var och kollade på en tillfällig utförsäljning som finns här i stan, men jag tror att det blev billigt och att de inte hittade något intressant.
När jag sedan var på väg hem så ringde K, hon undrade om vi kunde åka och hälsa på farfar(pappa) innan hon skulle åka, vi bestämde att jag skulle hämta henne med bilen när jag promenerat klart.
Hämtade henne och åkte upp til honom och när vi kom dit så hade han legat och sovit i cirka 45 minuter och han var inte så kontaktbar, vi lovade att vi skulle komma tillbaka senare under eftermiddagen.
K och jag åkte förbi hos N och M men de var inte hemma, och då åkte vi hem till mig istället och fikade, snackade och tittade lite på idolrepriserna.
En stund senare ringde N och frågade om vi skulle komma förbi hos dem och fika och det tackade vi jag till gívetvis.
N fick sin present redan idag, eftersom hon jobbar sent imorgon så tyckte vi att de var lika bra att gratulera henne redan idag. Vi fick gott fika och sedan satt vi och snackade och K gick ner och inspekterade gillestugan sedan de gjort iordning den, hon tyckte att det blivit jättefint.
M brände klart filmerna som han lovat att fixa åt mig och sedan bestämde vi att vi skulle äta tillsammans innan K skulle åka till Umeå.
K och jag åkte upp ytterligare en gång till pappa(farfar) och nu var han precis på väg från matsalen och han hade hunnit att äta middag.
Han ville bli klippt igen så det fixade jag, nu ser han ut som ett skinhead igen, men så länge som han är nöjd så är det okey för mig.
Åkte sen och hämtade M för att äta N ville inte följa med så vi åkte utan henne, var på vår stampizzeria och käkade, som vanligt jättegott. Skjutsade hem M sen och K gick in för att säga hej då till N, vet inte när hon kommer  hem igen.
Jag lovade K att skjutsa henne till bussen men innan dess var hon tvungen att  åka hem för att packa det sista, hennes buss skulle gå vid 19-tiden och då är hon i Umeå vid 22:30.
Har nästan nyss kommit hem, avbokade tvättstugan då jag kom hem senare än jag trott, har bokat om till onsdagförmiddag istället, då börjar jag jobba 12:00 och tror att jag hinner tvätta innan dess.
Kors i taket, nu har jag kommit in på bloggkoll, så nu ska jag läsa igenom era nya inlägg och kanske skriva några kommentarer, men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

250 Vaken...

...är jag nu, och det har jag varit sedan straxt före 9, har suttit och svurit över min uppkoppling som är så trög, har inte lyckas komma in på bloggkoll heller, verkar vara problem med blogg.se också.
Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp den här dagen, det ser ut att vara härligt väder ute förutom att det verkar blåsa lite.
Hade alldeles nyss ett litet strömavbrott, antar att det beror på de kraftiga vindarna ute, men nu är strömmen tillbaka
Tror att jag ska ta mig en promenad idag också, kanske ska gå förbi uppe hos pappa eller om jag hellre ska ta bilen, vi får se hur jag gör, en promenad ska jag  i alla fall ta.
Senare under dagen så ska jag väl försöka att träffa K innan hon åker upp till Umeå igen, får väl ringa och kolla med henne när hon skall åka.
Jag har även bokat tvättstugan senare i eftermiddag/kväll men jag har inte så mycket tvätt så det går nog rätt så snabbt.
Nu ska jag försöka att lyfta häcken ur soffan och göra mig iordning, men jag återkommer senare under dagen...

Vi hörs/syns
Kram

249 Natti, natti..

...antar att det är dags för det vanliga god natt inlägget,
Hoppas att ni får en trevlig natt och att ni får trevliga sköna drömmar och vaknar till en skön ledig söndag...Vi hörs/syns
Kram

248 God mat...

...blev jag bjuden på ikväll hos M och N, det blev en trevlig kväll och barnen till Å skötte sig som vanligt jättebra.
De bjöd på klyftpotatis och fläskfile men någon god sås, givetvis fick vi sallad till också, några drack öl till maten men jag stod över, när jag väl fick möjligheten så fanns inte suget kvar efter öl eller vin.
En stund efter maten så var det dags för efterrätt, det blev glass, maränger, chokladsås, bananer, grädde och rån, vi gjorde våra egna marängsviss, smarrigt.
Innan jag åkte hem så brände M några av filmerna åt mig och jag har kollat att det funkar i min dvd, ringde upp honom och tackade honom för hjälpen.
Jag ska ju snart till dom igen eftersom N fyller år på måndag och jag tror att vi ska gratta henne innan dess eftersom hon jobbar på måndag.
När jag kom hem såg jag att jag fått mail från en vän, har nu svarat på det och tagit mig ett glas vin under tiden som jag skrev det, det värmer och är lugnande och så är det ju gott också.
Sitter och glor på Beck samtidigt som jag bloggar, har sett den senare men det spelar väl ingen roll, när man är upptagen med något annat så kan ju tv'n  bara vara som ett bakgrundsljud.
Nu ska jag försöka att uppdatera mig på era bloggar men jag försöker att återkomma snart igen...

Vi hörs/syns
Kram

247 Bjuden...

...på middag ikväll är jag hos M och N, en av våra arbetskamrater Å med familj skulle även komma dit, det blir nog jättetrevligt.
Är lite tveksam om jag ska ta bilen dit eller om jag ska ta mig en promenad, kan ju i och för sig ta bilen dit och promenera hem, det går ju också.
N ringde faktiskt förut och frågade om hon skulle hämta mig, men jag sa att jag kunde ta mig dit själv.
Tror inte att det blir någon alkohol eftersom barnen till Å ska vara med, men ett glas vin eller nån öl skulle sitta rätt gott...
Måste väl göra mig i ordning för att åka nu, tyckte N sa att det var mat vid 6-tiden och det vill jag ju inte missa...
Har i alla fall hunnit att kolla igenom era bloggar sedan igår och någon har väl fått kommentarer men alla hade inte uppdaterat något, men det finns ju alltid naturliga förklaringar till det..
Får väl se om jag hinner att blogga nåt mer ikväll, ni kan väl hålla koll om ni är intresserade...

Vi hörs/syns
Kram

246 Varför???

....idag när jag var på stan så var det jättemånga som fortfarande bär solglasögon, och visst det var fint väder, men inte så fint att det skulle behövas solbrillor.
Varför bär så många tjejer/kvinnor solbrillor? då får man ju aldrig se deras vackra ögon och samtidigt så vet man ju inte om man får ögonkontakt med dem om/när man ger dem en blick.....


Men det kanske är som Docent Död skrev i låten? "Bakom mina solglasögon"
"Bakom mina solglasögon
kan jag va' mig själv.
Allting blir så vackert genom,
genom mina solglasögon, är ljuset alltid gult.
Allting känns så riktigt bakom".


Vi hörs/syns
Kram

245 Denna dag....

...vaknade några minuter före 10 idag och det kändes jätteskönt att få sova ut riktigt, gjorde mig iordning för att åka ned på stan och fika.
Men, så ändrade jag mig, jag skulle inte ta bilen, tänkte att jag tar en promenad istället, måste ladda lite inför stegtävlingen som börjar på onsdag.
Det var faktiskt jätteskönt med en promenad, fint väder, bra musik i mobilen och då kändes det som man kunde fika med gott samvete. Om jag mötte någon undrade de nog vad det var för knäppis de mötte, jag gick och sjöng med musiken lite,  ja, jag kan inte sjunga men kanske mer  nynnade med musiken.
Satt och surrade med en annan stamgäst och precis när han var på väg att gå därifrån så kom lillasyster N, så hon höll mig sällskap och fikade med mig.
Följde med henne på en av affärerna när vi fikat klart, hon skulle lämna igen några byxor som hon tyckte var för stora, sedan var vi in på Jysk en sväng för hon skulle kolla om de hade några större värmeljus, men det hade de inte.
Vi gick vidare genom stan till en tillfällig utförsäljning, hade väl inget speciellt behov av något men var dit och tittade av ren nyfikenhet, man är ju rädd att missa nåt.
Stannade även och snackade med vår kompis korvgubben S, har inte träffat honom på 2 veckor nu, och han sa till och med att han saknat mig...
Efter detta åkte N hem, hon skulle kolla om M hade vaknat och så kanske de skulle komma ner på stan en sväng, jag hörde inget mer från dem så det blev nog ingenting med det.
Mötte min dotter K och pratade lite med henne men hon hade inte riktigt tid med mig idag, hon var ute med sin mamma, men det är helt okey för, vi har ju haft lite tid tillsammans redan.
Innan jag gick hem genomförde jag några inköp som jag hade planerat, bland annat så köpte jag nya walkingskor, måste ju ha riktiga skor och mina gamla håller snart inte ihop, tycker att de var prisvärda 599:-.
Lovade ju N att jag skulle gå med henne så nu är det bara att du gör dig beredd N, på onsdag börjar vi och då ska vi gå och gå och gå....
Även om vi inte är i samma lag så måste vi ju se till att spöa chefernas lag, eller hur?
Ska försöka att läsa igenom era bloggar och se vad som hänt sedan igår, ni kanske får nån kommentar också, återkommer snart igen...

Vi hörs/syns
Kram

244 It's time...

....to say Good Night, de flesta av mina vänner har väl kanske lagt sig redan eller är upptagna med att festa, annat är det med mig, men hoppas ni får sova bra och att drömmarna är trevliga....
Kom ihåg att det är lördag idag


Vi hörs/syns
Kram

243 Ledig...

...torsdag hade jag och det var skönt, tror att jag hade berättat det för er tidigare.
Vaknade tidigt och bestämde mig för att jag ville göra något den dagen och inte bara låta dagen gå utan att ha gjort någonting.
Spenderade nästan hela dagen i S-vall, handlade inte speciellt mycket men kollade på en massa saker som jag skulle vilja ha.
Jag skulle behöva en ny tv, den jag har är på upphällningen och den är inte ens min, den har jag lånat från N, trodde den skulle gå sönder under tiden det var OS men det gick bra.
Har titta på ett antal olika märken, prisklasser och storlekar, en del säger ju att storleken saknar betydelse, men för mig funkar det inte med för stor....tv, alltså.
Min lägenhet är inte speciellt stor och beroende på hur jag möblerar den så tror jag inte att jag kan ha större tv än 40 tum, givetvis är ju prisklassen en fråga att ta ställning till också.
Jag besökte MediaMarkt i Birsta och om ni inte varit in där, det känns som det finns hur många märken och storlekar som  helst, fick hjälp och råd från en representant från JVC, han kunde svara på alla mina frågor gällande:
plasma eller lcd-skärm, hd ready eller full hd och en massa andra tekniska detaljer, jag gillade att han tog sig tid med mig även om han inte fick göra någon affär denna gång, och förresten han var ju bara där som representant för sitt märke, tror säkert vi pratade nästan 1 timme.
Det enda som jag handlade där var några dvd-skivor för inspelning, M  har ju laddat ner en serie filmer åt mig och han har lovat att bränna dom till mig, hoppas att det blir bra.
Efter jag varit på MediaMarkt en lång stund så åkte jag vidare, började kurra i magen och jag hamnade på McDonald och där fyllde jag magen tillräckligt, behövde inte äta något mer under resten av dagen.
Var in en sväng runt IKEA också, N hade beställt några kuddar, som jag hade lovat att handla åt henne, ringde upp henne för att dubbelkolla vad de hette och hur många hon skulle ha, inköpet för henne blev 6 kuddar.
Gjorde även ett litet inköp själv, jag köpte ett laptop-stöd "Bräda", som gör att det är lite bekvämare att ha datorn i knät när man bloggar, min dator brukar kännas rätt så varm emot låren annars.
Utseendet är väl inte det bästa men den känns bekväm att ha datorn på och det blir inte alls lika varmt på benen, så på det viset gör den ju nytta.
Under tiden som jag var i S-vall så ringde K och berättade att hon skulle komma hem, vi bestämde att vi skulle höras när hon kom till stan.
Jag kom hem vid 16:30 och åkte förbi hos N och M för att lämna de inköpta kuddarna och dvd-skivorna som M ska fixa åt mig.
Åkte sedan hem och när jag kom hem så då träffade jag ordförande för bostadsrättsföreningen, vi skulle få besök av en representan från banken som ville kolla på fastigheterna, vi gick runt med honom och visade även några lägenheter, däribland min, han verkade rätt så nöjd, så jag tror inte att det blir problem med att få låna lite pengar för föreningen.
Därefter var det nästan dags för att åka och hämta K vid bussen, vi var och handlade lite så hon kunde få sig nåt att äta, sen åkte vi hem till mig, vid 21-tiden var hon så trött att hon ville åka hem till huset, så jag skjutsade hem henne, hon hade inte så mycket packning men jag tyckte att jag kunde väl vara snäll med henne eftersom vi inte ses så ofta nu när hon är i Umeå.
Resten av kvällen spenderades framför tv'n, brydde mig inte om att starta upp datorn ens, och sedan var väl natten lugn som vanligt, kändes dock som det var några för få timmar sömn.
Sedan har jag haft en rätt så bra dag på jobbet, och eftersom jag slutade tidigare kändes dagen rätt så kort.
Det var väl i stort sett min lediga torsdag och lite av fredagen, nu ska jag ta mig lite mer vin och kolla om det finns nåt bra på tv nu, men jag kanske återkommer lite senare..

Vi hörs/syns
Kr

242 Home...

...alone, again. Slutade 15:15 idag och då åkte jag ner på stan, trodde jag skulle träffa M och N och även min dotter K, men de hade redan hunnit åka därifrån.
Kände inte för att gå och fika ensam idag så jag gick förbi på en butik som säljer mobiltelefoner, har en släkting som jobbar där så det är alltid kul att gå dit och kolla om det kommit in några nyheter.
De hade rätt så mycket kunder så de hade inte riktigt tid med mig, ja, jag är nog mer som en inventarie i den butiken, men ibland handlar jag där, det är ju inte så ofta som jag köper ny mobil.
Fick även träffa in fin liten hundvalp, den var av rasen amstaff, 13 veckor och han hette Diesel, jättegullig.
Försökte sedan få tag i N och M, för att höra om vi skulle äta pizza tillsammans, ja, alltså M och jag, N äter ju inte pizza längre. M rngde upp mig lite senare för att berätta att han skulle äta nåt lättare, han skulle gå och försöka sova lite innan han åker iväg för att jobba natt, han börjar 22:00--6:00.
Ringde upp K eftersom jag visste att hon ville gå ur och äta, vi åkte på "vår pizzeria" och K åt en pizza medan jag vräkte i mig en "STOR" kebabtallrik med strips, och jag menar att de är stora, eftersom M och jag är stammisar där så vet de hur duktiga vi är på att äta. Proppmätt efteråt och känns som man bara vill slappa....
Skjutsade hem K, hon ville plocka ihop lite innan hennes mamma D kommer hem, hon skulle dyka upp under natten efter 1 veckas kurs.
Har försökt att läsa igenom era bloggar men på grund av min tröga uppkoppling så tar det lite tid, det kommer kommentarer eftersom, ni får fortsätta att kolla om jag besökt er.
En av mina bloggkompisar kände sig sugen på ett glas vin och givetvis högg jag det tipset på en gång, så nu sitter jag här vid min dator framför tv'n med ett glas rött, jättegott....
Hoppas bara att jag inte blir för disträ och glömmer att blogga, återkommer snart...

Vi hörs/syns
Kram

241 Sex, drugs...

...and rock'n roll, är inget som jag använder mig av just nu, men visst var rubriken bra...
Ja, jag vet  att jag inte skrivit nåt sedan lunch i onsdags men det har sina orsaker och jag har ju faktiskt ett liv utanför bloggvärlden, även om man ibland inte tror det.
Har sett kommentarer om love-trip och liknande men jag orkar inte ens bemöta det, vad jag gör är väl min ensak och om jag berättar det för er eller inte är jag som bestämmer, så jag säger som min käre vän Mangan -SEKRETESS
Just nu har jag några minuter över det var därför som jag tänkte ge ett litet livstecken från mig till er, men jag återkommer lite närmare eftermiddagen/kvällen, ni är välkomna då, men tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

240 Lunchtime...

...och lite till, nu har jag haft min lunch och eftersom jag gick ut och käkade med M igår, så valde jag att äta soppa, ja, jag vet att jag äter soppa ofta, men det är så gott och så blir man inte proppmätt av det, känner mig inte så trött när jag gjort det, paltkoman infinner sig inte.
Har lite tid över nu efter maten så jag tänkte att några ord kan jag väl få ner.
Fick ett mail imorse från en av  mina bloggkompisar, det var angående ett inlägg som jag kommenterat och kompisen ville förklara sig lite och det lämpade sig inte att skriva om det på bloggen av olika anledningar, tror att vi har rett ut detta tillsammans nu, om inte så får du väl höra av dig igen...
När jag läser vissa inlägg på någon blogg så kanske jag kommenterar med mina synpunkter och åsikter och ibland så kanske det kan kännas som att jag snokar eller är för nyfiken, och visst kanske det är sant, men när någon skriver om känslor och funderingar som jag känner att jag känner igen så vill jag berätta hur jag gjort/gjorde, vill vara ett stöd, inte en som "gottar" sig i det som är jobbigt för den bloggaren.
När man har en blogg så känner jag att man hela tiden får tänka sig för lite vad man skriver, så det blir väl någon sorts censur hela tiden, man vill ju inte lämna ut vissa personer så att de känner sig utpekade. Det är ju inte det som är tanken med att beskriva någon/något, utan för mig, kan det vara att jag vill förklara varför jag gjorde så eller tänkte så, vet inte om ni fattar vad jag menar, kanske bara är en massa svammel...
Nu när jag bloggat ett tag så kanske jag inte är så anonym som jag tidigare var och det är då som jag känner att jag måste tänkta mig för vad jag skriver.
Som jag skrivit tidigare så är denna blogg till för mig och mina egna tankar och funderingar, och visst, ni får ha synpunkter på vad jag skriver, det är helt okey, men jag själv väljer om jag vill ändra eller ta bort ett inlägg, visst ni får försöka att påverka mig och kanske lyssnar jag på er åsikt, men jag själv bestämmer...
Känns som det blev ett tråkigt inlägg det här, men samtidigt så måste det kanske sägas,  och...

Vi hörs/syns
Kram

239 Dimma...

...idag när jag vaknade som var det precis som man kan vänta sig av en "vanlig" höstmorgon, dimmigt och det verkade inte alls inbjudande att gå ut.
Vi har ju haft så fint väder några dagar nu, hoppas att dagen blir lika bra, bara solen orkar bryta igenom.
Nu märker man att årstiden växlar, det kändes till och med kallt ute imorse, vet att det närmar sig vinter...
Precis nu när jag skriver det här, så försöker solen att lysa igenom, ser ut som vi kan få en lika bra dag idag som vi hade igår.
Annars då, natten har varit lugn, har sovit bra, men lite för få timmar, tror att det bara blev 5 timmar inatt, datorn var alldeles för intressant.
Jag har i alla fall fått klarhet i varför min uppkoppling är så seg, jag har en begränsning på mitt mobila bredband på 5Gb i månaden och den har jag överskridit, det kommer väl att rättas till i månadskiftet, det var både M och min dotter K som påtalade detta för mig. K har visst varit drabbad av detta ett antal månader tidigare, men jag kan ändå inte riktigt förstå det, hur jag kan komma upp i så hör nedladdning när jag bara surfar, jag laddar ju egentligen aldrig ner nåt.
Nu har jag mitt första pass av "röd tid" för dagen och idag har vi lite teknikproblem så du kan jag ju passa på att blogga lite eftersom det inte finns en massa annat som skall göras.
Har snart fikarast så jag ska väl gå och kolla om det finns några trevliga arbetskamrater i fikarummet som man kan snacka lite skit med, annars kommer jag väl tillbaka med min tekopp till datorn, men tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

238 Dax..

..
att säga god natt till er mina bloggvänner, hoppas att ni får sova en skön sömn och vaknar utvilade till en onsdag
Vi hörs/syns
Kram

237 Gotland...

...har jag varit till 3 gånger, en gång åkte vi dit som familj under medeltidsveckan, som jag tror brukar infalla vecka 32, vi bodde på en camping på ett ställe som hette Åminne.
Det var inget större fel på boendet men det låg på en tallmo och även om jag kommer från Norrland så var det jättemycket mygg där.
Nere vid havet så hade det blåst in jättemycket tång och det gjorde att vi aldrig badade där, istället åkte vi till Fårö och Tofta för att bada, vi hade jättetrevligt.
Att komma till Visby under Medeltidsveckan är som att du befinner dig långt tillbaka i tiden och det känns nästan som man befinner sig utomlands.
Det var en jättetrevlig familjesemester, längtar tillbaka till Gotland ofta.
Jag har haft turen att få åka dit ytterligare 2 gånger, dessa gånger som förälder/ledare på klassresa och vi hade lika trevligt dessa gånger.
Då bodde vi på ett boende som ägdes av någon idrottsklubb i Visby, tror att det hette Traume IP.
Det var som ett barackboende med 3--4 bäddar i varje rum, fördelen med detta boende var att vi även fick mat levererat dit, så vi behövde nästan aldrig fixa någon mat, och det är bra när man åker med en klass på nästan 30 elever.
Jag ska försöka att lura med mig någon kompis dit någon gång, känner att jag saknar dessa veckor jag tidigare haft där.
Det var lite om mina tankar om Gotland, om ni har några tips så tar jag gärna emot dem, det är bara att skriva en kommentar.

Vi hörs/syns

236 Hemma...

...efter ett besök hos pappa efter jobbet och det gick jättebra, hans vän M var där och hälsade på, men idag försvann hon inte när jag kom dit.
Jag gjorde mitt vanliga jobb, som är att rengöra hans rakapparat, men ni som läser min blogg har väl läst detta ett antal gånger förut, och idag var jag tvungen att putsa hans glasögon, fy va jobbigt.
Frågade honom om han försökt att plocka upp mat med dom för dom var fulla med matrester och de var inte lätta att  få rena.
Idag hade pappa haft besök av min andra syster S och hennes man S, tror att han var rätt så nöjd med att dom varit dit, det händer inte så ofta att de kommer dit, men de har ju en bit att åka och det tror jag att han förstår, pappa alltså.
De hade varit på cafeterian och kiosken och pappa hade handlat lite, några flaskor vatten och några kakor. Givetvis hade de passat på att fika, det gillar ju pappa, men det var visst han som hade bjudit, annars om N och jag åker dit så brukar nog vi vara tvungen att bjuda pappa.
Mötet på jobbet gick rätt så bra i alla fall, vi ska ändra lite i vårt arbetssätt, så att något som varit frivilligt tidigare är inte riktigt frivilligt längre, det är lite svårt att förklara men som Mangan sa, SEKRETESS....
Det var nästan likadant, idag som igår, mina arbetskamrater började säga hej då innan jag upptäckte att det var dags att sluta för dagen, fan, man  kan ju tro att jag tycker om att jobba, och egentligen så är det väl sant, jag tycker om min arbetsplats, arbetskamrater och arbetsuppgifter.
Även om jag skulle få jättemycket pengar nån gång, om vi säger några miljoner, så kommer jag inte att sluta arbeta, nej, inte alls, men jag kommer nog inte jobba mer än några dagar i veckan, tycker att den sociala biten är alldeles för viktig för att släppa.
Är nu hemma efter jobbet och turen till pappa, gick igenom posten och hade fått några räkningar, fördelen med de som kom idag är att förfallodagen inte är förrän 081031, känns ju rätt så skönt.
En av grannarna var alldeles nyss upp, han hade blivit utsedd till sekreterare igår på styrelsemötet och han villle att jag skulle renskriva hans anteckningar eftersom jag är sekreterare och snäll som jag är lovade jag att göra det.
Kände mig lite frusen så jag har precis duschat och tagit på mig morgonrocken, ja, jag vet att det inte är morgon, men man kan väl ha den på sig ändå. Jag höll på att skriva sätta på mig morgonrocken, men då kom jag på att en del av mina kompisar som läser det här skulle säkert ha påpekat det där med att "sätta på" och det ska jag inte bjuda dem på.
Jag brukar säga att det enda jag får sätta på är korken/locket på olika flaskor eller burkar....
Nu ska jag avsluta det här inlägget, det känns som det blev väldigt långt och jag hoppas inte att ni har tröttnat på att läsa allt mitt svammel, , men jag ska hinna gå igenom era bloggar också och kanske kommentera lite, är åter lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

235 Mm...

...va gott det var med bruna bönor och fläsk, jag var och käkade lunch med M, han jobbar sent idag och då passade vi på att äta lunch tillsammans.
Det var nästan lite övernaturligt tidigare idag, jag skulle precis plocka fram min mobil för att jag tänkte ringa till M och fråga om han ville gå och äta med mig, precis när jag ska ta upp telefonen så ringer den och vem är det om inte M, och han har haft precis samma tanke som mig, fråga om vi skulle gå och äta tillsammans, är det inte lite mysko, så säg?
Nu har jag kommit tillbaka på jobbet och ska snart börja jobba igen, tänkte bara ge ifrån mig ett nytt livstecken, men...

Vi hörs/syns
Kram

234 Varför...

...dessa siffror, anledningen till att jag numera numrerar mina inlägg är att jag har så svårt att komma på vilken rubrik jag ska använda, vill ju att den ska dra ögonen till sig lite i alla fall.
Jag började med det när jag skrev mitt 200:e inlägg, och för mig så känns det lite lättare, då ser jag att jag bloggar lite i alla fall, sen vet jag att det retar vissa, däribland min syster N och det gör ju att det är ännu roligare att fortsätta med det, kanske skall göra ett uppehåll, eller?
Annars då, min natt har varit lite orolig, när jag kom hem igår kväll så hade en av mina grannar lämnat sin nyckel i ytterdörren till sin lägenhet och eftersom jag inte var hemma förrän vid 22:30-tiden så ville jag inte ringa på, jag vet ju att hon brukar lägga sig tidigt.
Under natten funderade jag mycket över detta, tänk om det hänt henne någonting, tankarna malde och i morse när jag var på väg på jobbet så ringde jag på eftersom nyckeln fortfarande satt kvar.
Hon kom och öppnade sömndrucken och så lite förvånad ut, och det förstår jag eftersom klockan var ju bara 8, jag förklarade att jag sett nycklarna igårkväll när jag kom hem men att jag på grund av hänsyn inte ringde på, hon skrattade och frågade om jag inte förstod vinken, vadå sa jag, då sa hon, trodde att jag kanske skulle få besök...
Jag skrattade lika gott som henne och berättade att jag sett framför mig att hon kanske skyndat sig in för att hon blivit dålig och att hon låg inne i lägenhet sjuk eller liknande, då berättade hon att hon haft tvättstugan igårkväll och att hon hade händerna fulla när hon kom hem och totalt glömt bort sina nycklar, vilken tur att det inte hänt något....
Vi är ett rätt så bra gäng som bor i min trappuppgång, det funkar lite som grannsamverkan, man håller koll åt varandra, det är väl inget ont med det, men samtidigt så känns det ibland som man är lite påpassad, det är svårt att göra någonting utan att de andra vet om det, så illa är det väl inte, men...
Än så länge har min dag på jobbet varit bra, har en halvtimme "röd tid" nu och ska försöka att hinna kolla igenom era bloggar och se vad som hänt igår, kanske kommentera lite och försöka att skriva lite själv.
Tempot idag är lugnare här på jobbet, måndagar brukar vara värsta dagen på jobbet och jag tycker att man märker skillnad redan mot igår.
Vi ska ha möte idag igen, idag är mötet uppdelat teamvis, det är inte all personal på en gång, utan jag ska ha mitt möte mellan 14:00--15:00 och de andra grupperna har andra tider, får väl se vad som ska tas upp idag då?
Hoppas att ni alla får en trevlig tisdag, ja just, det är ju tisdag, kanske ska gå och äta bruna bönor och fläsk då, det är ju gott, eller så blir det soppa...
Avslutar detta nu men försöker att återkomma lite senare, men tills dess..

Vi hörs/syns
Kram

233 Undrar...

...om jag hinner säga god natt till er innan det blir tisdag? Tänkte att jag skulle göra det för en gångs skull.
Hoppas att ni får sova gott i natt med en massa sköna goa drömmar.....

Vi hörs/syns
Kram

232 Hemma igen..

...så nu har jag kommit hem efter en kväll på jobbet, blev så engagerad ikväll så jag höll på att glömma att vi skulle sluta jobba, det var tur att N skulle åka hem med mig, det var hon som sa att det var dags att sluta, annars kanske jag suttit kvar där än?
Skjutsade hem henne, men brydde mig inte om att följa med in, har ju träffat M en gång tidigare idag och det får väl räcka med det.
Har precis kokat mig en kopp te, lite rogivande te, så jag kanske kan lugna ner mig, ibland känns det som man är uppe i varv när man jobbat kväll, att det tar tid innan man blir trött och vill sova.
Nu har jag gjort bort kvällspassen för den här veckan och så har jag ju min lediga dag på torsdag att se fram emot, det ska bli skönt, men jag har bokat tvättstugan på kvällen, om jag inte ids tvätta så ändrar jag den väl.
Tror att bostadsrättsföreningen har haft styrelsemöe ikväll utan mig, hade lämnat ifrån mig mina synpunkter på vad som skulle tas upp och vad jag tyckte om dessa frågor, var i kontakt med hon som är ordförande tidigare under dagen, får väl höra imorgon hur det gick.
Nu ska jag försöka att avsluta detta inlägg och kolla igenom era bloggar och text-tv'n om det hänt någonting intressant, men jag återkommer innan det blir läggdags, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

231 Filmtajm..

...är det inte nu, nu har jag avbeställt den/de filmer som var i månadens erbjudande från HomeEnter, var inte intresserad av de filmerna, tror att jag ska gå ur den filmklubben nu, har ju köpt det som man förbundit sig att handla, men har inte fått fingrarna ur..... än, ska försöka att ta tag i det.
Jag har även varit duktig och betalat in lägerkostnaden för Z, hon är ju på läger under 2 veckor och det skulle vara betalt innan den 25:e, många kronor fattigare, men vad gör man inte för sina döttrar...i det här fallet är det ju bara den ena...
Har väl en möjlighet att få tilbaka lite av det från klubben senare, åkarna har de en budget för varje säsong och då kan jag kanske lämna in den här kostnaden och få tillbaka lite, så det är inte synd om mig, inte alls.
Fick lite "röd tid" i samband med kvällsfika och då passade jag på att fixa det här, och så hinner jag ju att skriva lite också.
Ni behövde inte vänta ända tills 22:30 som jag trodde, men nu blir det nog så, om det inte skulle bli jättelugnt här på jobbet, då kanske man hinner skriva lite mer ändå, men till dess...

Vi hörs/syns
Kram

230 Middag..

...tänk att det blev matrast idag också, har sörplat i mig en halvliter soppa med lite bacontärningar i, det var jättegott.
Det blev inget besök hos pappa idag, det tog lite längre tid än väntat för att hämta pellets, men nu är det gjort i alla fall.
Åkte hem en sväng efter det för att byta om och sedan åkte jag och hämtade N, vi jobbar ju tillsammans ikväll och då får hon åka med mig.
Har haft "röd tid" 1 timme idag men det gick åt till att skriva protokoll från vårt styrelsemöte förra veckan, sedan ringde jag även upp en av våra kontaktpersoner för att få veta hur och när vi ska skicka in elförbrukningen till dem, de kunde inte ge mig nåt besked nu utan lovade att återkomma.
Än så länge har kvällen varit lugn, men nu måste jag "logga in" igen och kolla om vi har nåt att göra, återkommer nog senare, men det blir nog knappast före 22:30, men till dess...

Vi hörs/syns
Kram

229 Ready..

..steady go, så, svårare än så här var det inte, nu har jag i alla fall duschat och det var första steget på resten av den här dagen.
Nu ska jag ringa till M, och höra om han vill ha hjälp och så kan jag passa på att höra med N om hon vill följa med till pappa innan jobbet.
Ska väl även försöka att hinna ner på stan och fika lite, läsa tidningen och kolla läget, kanske gå och titta om de fått in några nya mobiler eller nån tv till bra pris.
N och M brukar reta mig och säga att det är  jag som öppnar ett av fiken på stan och för att jag inte kan ta beslut för att handla det som jag behöver, men just nu behöver jag ingen ny tv eller mobil, men när det är dags för en ny, då är jag beredd...att besluta mig...tror jag....

Vi hörs/syns
Kram

228 Den här...

...natten har även den gett mig bra sömn, enda problemet var att min mobil väckte mig klockan 6, hade glömt att stänga av alarmet.
Nu kunde jag i och för sig somna om igen, men hade väl lyckats trycka på nån knapp, så att några minuter senare ringde den igen.
Jag somnade ändå om och har nu först klivit upp, tror att jag vaknade riktigt och kände att det var dags att kliva upp vid kvart över 9.
Måste försöka bestämma mig för om jag ska duscha nu eller om jag ska vänta med det, ni ser vilka problem jag har..
Om jag duschar nu, och så ringer M och vill ha hjälp med att hämta pellets, då kommer jag trolligen att bli svettig, och jag vill inte komma på jobbet senare idag och lukta illa(svett).
Om jag inte gör det nu, då kan jag ju göra det senare, men då kanske det bir för stressigt innan jag ska börja jobba, ojoj va jobbigt det här blev...
Varför ska det vara så svårt att ta ett beslut?det måste bero på att jag gör för stora saker av små saker, och detta gör att jag har svårt att bestämma mig.
Nu har jag bestämt mig, det blir en dusch nu och om jag nu blir svettig och äcklig så duschar jag igen, svårare än så var det inte att  bestämma sig, återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

227 Tror att...

... det är dags att tänka på att "göra kväll", ni är väl inte så många som är vakna nu längre...
Önskar er alla en god natt och hoppas att ni får en bra natt, trots att det är måndag och ny arbetsvecka.
Sov så gott mina vänner..
Vi hörs/syns
Kram

226 Finns det...

..någon som fortfarande är vaken mer än jag?
Eftersom jag jobbar sen kväll imorgon så behöver jag inte skynda mig i säng, har lovat M att eventuellt hjälpa honom imorgon med att hämta pellets, sa att han fick ringa om han ville ha hjälp.
Det känns inte som det är något problem med att hjälpa honom, vi brukar jobba rätt så bra tillsammans, jag tycker det i alla fall.
Får väl se om det blir ett besök hos pappa imorgon också, innan jobbet, kanske vi kan åka dit både N och jag, vi jobbar ju tillsammans imorgon kväll och då kanske M kan få ha bilen själv, jag kan ju skjutsa hem N när vi slutar.
Z var hit tidigare ikväll, hon hade ju lovat att hon skulle komma förbi innan hon åker på 2 veckors träniningsläger med skolan, tror att det var 1 vecka i Tyskland och 1 vecka i Österrike.
Hoppas att hon inte tycker att det blir för jobbigt att vara borta från S i 2 veckor.
Nu ska jag se om det är något mer att se på tv, återkommer senare..

Vi hörs/syns
Kram

225 Filmtajm..

...har suttit och tittat  på en bra film ikväll, hade inte sett den tidigare men jag tror att mina döttrar pratat om den och sagt att den var bra.
Filmen hette Pay It Forward (Skicka vidare) och den var jättebra, vilken tur att jag satt här ensam och tittade för om jag ska vara ärlig så kom det nog några tårar, trots att jag är kille/man.
Tror att boken är skriven av en författare som heter Catherine Ryan Hyde, länkar till en artikel hur boken kom till.
Om ni missade den eller inte har sett den tidigare så tycker jag att ni ska hyra den, om inte jag skäms för att det kom några tårar så behöver väl inte ni göra det.Vi hörs/syns
Kram

224 Gåtan i repris...

...här kommer gåtan i repris med svaret::

Vi är nio bröder och systrar. Den förste finns i Nordamerika, den andre finns i Asien, den tredje finns i Arktis, den fjärde finns i Europa, den femte finns i Australien, den sjätte finns i Sydamerika, den sjunde finns i Småland, den åttonde finns i Värmland, den nionde finns på Öland.
Vilka är vi?

Svaret är:vokalerna

Vi hörs/syns
Kram

223 Härlig natt...

.. har jag haft, ja, jag har inte haft något sällskap men jag har sovit jättebra, tänkte skoja till det lite med rubriken, kanske drar lite fler läsare?
I morse när jag duschat och fått på mig kläderna så åkte  jag upp till pappa en sväng för att hälsa på, när jag kom dit så var M där, som han är förlovad med, men nu är dom visst inte tillsammans längre, enligt pappa i alla fall.
Hon gick nästan på en gång när jag kom dit, hon skulle in till sig, hon var rädd för att missa lunchen sa hon och det var när hon hade gått som pappa berättade att de inte var tillsammans längre. Jag brydde mig inte om att kommentera detta den här gången, antar att dom är tillsammans i slutet på veckan igen...N brukar säga att de är värre än tonåringar..
Efter jag varit hos pappa så åkte jag hem och fikade/åt frukost, sedan har jag varit ute och promenerat i det vackra vädret, gjorde även en tur till skogen för att njuta av denna dag.
Sedan jag kommit  hem har jag pratat med båda mina döttrar, Z skulle komma hit lite senare, hon åker till Tyskland imorgon bitti och sedan till Österrike, tror att hon kommer att vara borta i 2 veckor.
K hade mått lite dåligt imorse, de hade varit ute igår och festat, tror inte att det blivit så sent, men nu när jag pratade med henne så mådde hon rätt så bra.
Måste väl kanske börja att fundera på nån middag, magen börjar att kurra lite men...

Vi hörs/syns
Kram

222 Time to..

..say good night.
Känns som det är dags att gå och lägga sig nu. Jag har suttit och tittat på Rose och Maloney, en brittisk kriminalserie för er som inte vet, gillar brittiska serier.
Hoppas att ni får en bra natt och att vädret blir lika bra som det varit under hela lördagen.
sov så gott och dröm söta drömmar.Vi hörs/syns
Kram

221 Blogg...

...världen är spännande, jag brukar roa mig och kolla var alla kommer ifrån som hittar till min blogg via live traffic feed feedjit, där kan man ladda ner den och även andra saker.
Det är intressant att se att  jag har haft besökare från USA, Brasilien, Japan, Tyskland, Norge, Finland och Sverige (givetvis), undrar hur de har hittat till min blogg?
När man sedan zoomar in så kan man se från vilken ort de kommer också, och eftersom jag är nyfiken av mig så är detta jättekul, då funderar man ännu mer över hur bloggvärlden fungerar.
Ja, det här var väl ett inlägg som inte var speciellt intressant för en del av er, några av er har ju redan detta men ni andra kanske blir intresserade.

Vi hörs/syns
Kram

220 Beck..

...mörkt ute, men det tilhör ju hösten. Beck, givetvis tog det bara några minuter till jag insåg att  jag sett Beck och mannen med ikonerna, men för tillfället hittar jag ingenting annat att titta på heller.
Har försökt att få N att skriva nåt inlägg nu när hon fått igång internet igen, men hon skyller på att hon har så många bloggar som hon måste läsa igenom, sedan ska  hon ju upp imorgon, då är det ju hennes tur att jobba ett helgpass, M ska ju också jobba imorgon. Jag har bestämt mig för att jag ska åka upp till pappa imorgon, har inte varit där sedan i tisdags, tror jag.
Nu har jag i alla fall kommit in på bloggkoll och det var inte så många inlägg som jag hade missat, de som jag inte prenumererar på har jag kollat igenom och skrivit några kommentarer till.
Ibland känns det ungefär som man får någon typ av förhållande med sina bloggkompisar, eller i alla fall känns de som kompisar som man försöker att stötta om de har det svårt och jobbigt.
Även jag känner att jag fått det stödet från många när man känner sig lite låg, inte för att jag gör det för tillfället men ibland behövs det inte så mycket för att det ska bli jobbigt.
Ibland räcker det med att jag inte får tag i den man vill prata med och då kan jag känna mig osäker, vill han/hon inte prata med mig eller är det bara så att de inte kan svara, tankarna kan gnaga och skapa osäkerhet...


Vi hörs/syns
Kram

219 Pizza..

...blev det ikväll till middag, M och jag hade tänkt äta det igår men då blev det inte, så vi tog det ikväll istället.
Jag har varit förbi hos M och N idag efter jobbet, de har haft problem med sitt bredband och trodde att det var datorn som det kanske var fel på, så jag tog med min dator och mitt mobila bredband för att kolla.
M och N kunde koppla upp sig med mitt modem utan problem, då provade M att koppla in ett annat modem och utan router,  då fick de sin uppkoppling att funka, så nu är N jätteglad igen.
De får väl kontakta Telia för att höra om de kan byta ut det felande modemet, enda problemet nu är att de inte har trådlös uppkoppling så N måste sitta inne på kontoret om hon skall blogga eller surfa, men då får ju M sköta fjärrkontrollen som han vill, det är inte något ont som inte har nåt gott med sig....
Nu har jag i alla fall kommit hem, sitter i soffan som vanligt framför tv'n med datorn i knät, men jag tycker att min uppkoppling är så seg så att det är inte roligt att försöka göra någonting på nätet, det tar så lång tid allting.
Jag har även jätteproblem med att logga in på bloggkoll, vet inte om det är något fel eller om detta också beror på min uppkoppling.
Har inte fått någon respons på min gåta igår heller, kan ni den inte eller har ni missat den?
Ska nog avsluta nu, för snart börja Beck Mannen med ikonerna, ska nog kolla lite på den, minns inte om jag sett den, men jag återkommer senare, kanske...

Vi hörs/syns
Kram

218 Hann inte...

...skriva nåt under lunchrasten, ber om ursäkt för detta, satt och surrade med en arbetskamrat hela rasten.
Nu har jag ju ingen mer "röd tid" heller så då är det svårt att ta sig tid.
Lovar att försöka att återkomma lite senare under dagen..
Några  Farbror Frej..

Boxhandskar

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
Två stycken strumpor och nu skall ni höra,
vad man med två stycken strumpor kan göra:
Trä dom på handen och durrelidarr,
så har vi gjort ett par boxhandskar!


CD-ROM

Hej alla barn nu blir det barn program,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
CD och kaviar och nu ska ni höra,
vad man med kaviar och CD kan göra:
Kaviar på CD:n och tittelipom,
så har vi gjort oss en CD-ROM.


Egen fläkt

Hå och hej med farbror Frej,
hej alla barn nu är det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En korv och ett snöre,
och nu ska ni höra
vad man med korvar och snören kan göra:
Snurra på korven och titta så käckt,
så har vi gjort oss en egen fläkt!


Hitlermustasch

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En bit lakrits och nu ska ni höra,
vad man så enkelt med lakrits kan göra:
Sätt den på läppen och krullerikrasch,
så har vi gjort en Hitlermustasch!


Hängbukssvin

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
En liten ryggsäck och nu ska ni höra,
vad man så enkelt med en liten ryggsäck kan göra:
Häng den på magen och fittelifin,
så har vi gjort oss ett hängbukssvin.

Vi hörs/syns
Kram


217 Solsken..

..sol ute,
sol inne,
sol i hjärta,
sol i sinne.
Vilken härlig höstdag, när man får vakna och solen skiner, i morse var det lätt att kliva upp, enda smolket i bägaren var väl att jag skulle jobba idag.
Var förbi på Ica och handlade lite mat, det blev inga matrester över igår som jag kunde ta med mig, men nu är det fixat.
Har lite "röd tid" nu och då kan jag väl passa på att blogga lite, har inte hunnit att kolla igenom era bloggar ännu, men hoppas att jag snart kan göra det..
Nu har jag i alla fall hunnit gå igenom de bloggar som jag prenumererar på genom bloggkoll, det är ju jättebra, om man är inloggad där så ser man ju direkt om någon av er uppdaterat något och då går det snabbt att kommentera.
Nu måste jag till köket och hämta mig en kopp te, men jag försöker att återkomma lite senare, har ju matrast vid 1-tiden...

Vi hörs/syns
Kram

216 Time to...

..,go to bed. Nej, nu börjar det närma sig sängdags, även om jag inte börjar jobba förrän 9:45 imorgon så bör jag nog snart gå och lägga mig.
Onskar er en god natt och en trevlig helg.Vi hörs/syns
Kram

215 Gåta...

..hittade den här gåtan och tyckte den var rätt så klurig.

Vi är nio bröder och systrar. Den förste finns i Nordamerika, den andre finns i Asien, den tredje finns i Arktis, den fjärde finns i Europa, den femte finns i Australien, den sjätte finns i Sydamerika, den sjunde finns i Småland, den åttonde finns i Värmland, den nionde finns på Öland.
Vilka är vi?

Om ni kan svara på den så kan ni väl skriva en kommentar, om  jag inte får in rätt svar från nån av er så skriver jag ett inlägg med svaret senare.

Vi hörs/syns
Kram


214 Usch...

...en lite otäck historia...

Det var två killar som delade en lägenhet. En utav dem var alkolist och den andre var helnykterist. Varje natt kom alkolisten hem och spydde i handfatet. Detta var något som helnykteristen tröttnade på och han köpte därför en stor komage och lade i handfatet i avskräckade syfte.
På morgonen dagen därpå sa alkolisten då han kom ut i köket:
"Jag ska aldrig dricka igen! I går spydde jag upp hela magen, men jag fick ner den igen med lite tur och en tandborste..."

Vi hörs/syns
Kram

213 Rolig och meningslös lista..

...hittade den här listan på en blogg ikväll, lte roligt och meningslöst..

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?

 -   Hej pappa, hur jobbar du idag?


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

 -  Tack, ja dagen har varit bra, lugn men bra.


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

 -  I sommar mms'ar du för halva priset.


4. Vilket sms blev du mest berörd av?

-  Om du tar en neger med afrofrisyr och ställer honom på huvudet, häller 3 liter hembränt i röven på honom, vad får   du då?


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

 -  KappAhl erbjuder dig 25% rabatt på valfri vara till ordinarie pris till och med  22/9.


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

 -  En skrytsam handelsresande från Ö-vik träffar in kvinna på en dansrestaurang   när han ligger ute på jobb.


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

 -  Hej, nu får du 50 kr för varje ny kund som du värvar till Storytell.


8. Vad vill du höra mest av allt?

 -  En svensk åkte till USA för att jobba.


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

 -  2 förståndshandikappade sitter och pratar om hur man gör det skönast för en kvinna.


10.Din romantiska replik?

 -  Det var 3 turkar, 2 jugoslaver och 1 afrikan som satt i en minibuss.


11.Vad skulle du säga om du blev bestulen?

 -  Din deklaration har nu kommit in till Skatteverket.

Jag utmanar alla som vill! Berätta gärna när ni har gjort den så jag kan läsa...


Vi hörs/syns
Kram

212 Minns ni..

...Farbror Frej, om ni är intresserade, om inte hoppa över detta inlägg...

Hej alla barn nu blir det barnprogram.
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
Ett litet snöre och nu ska ni höra,
vad man med ett litet snöre kan göra:
Fäst det i naveln och plingelipläng,
så har vi gjort oss en navelsträng.

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
Två stycken pennor och nu ska ni höra,
vad man med två stycken pennor kan göra:
Stick dom i näsan och trickelitran,
sen kan ni rita en autobahn!

Hej alla barn nu blir det barnprogram.
Titta nu här vad Farbror Frej tar fram:
En tub med tandkräm och nu ska ni höra
vad man så enkelt med tandkräm kan göra:
Spritsa på hakan ock klickeriklägg,
så har vi gort oss ett tomteskägg!

Hej alla barn nu blir det barnprogram.
Titta nu här vad Farbror Frej tar fram:
En liten klubba och nu ska ni höra
vad man så enkelt med klubbor kan göra:
Slå dom i huvudet och dunkelidur,
så har vi gjort oss en skallfraktur!

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
Spikar och knappar och nu ska ni höra,
vad man med spikar och knappar kan göra:
Spiken i knappen och knappeliknass,
så har vi gjort oss en möbeltass!

Vi hörs/syns
Kram

211 Mer historia..

....ni kan få några till, de är väl lite fräckare än vad vi hade på roliga timmen på fredagar i skolan, men vi tål väl lite mer nu

Microsoft.
Bill Gates hade varit ute och festat en natt. Senare köpte han en hora. Och på morgonen efter när det vaknade sa horan:
- Nu förstår jag varför du döpte ditt företag till Microsoft!!

Bittert möte.
Mannen klagade bittert hos bartendern över att han mött sin hustru på en bordell.
- Det är väl inget att vara olycklig över, sade bartendern, egentligen är det ju romantiskt.
- Romantiskt, fräste mannen, jag trodde att hon var hemma och tog hand om barnen och hon trodde att jag var ute och spelade bowling. Och till råga på allt så vägrade bordellmamman att ge mig pengarna tillbaka eller en annan flicka!

Bettan hos spågumman.
Unga och blonda Bettan var lite orolig för framtiden. Hur skulle det bli med kärleken och försörjningen? Vilken typ av karl skulle hon få tag på och vilken typ av jobb skulle hon försörja sig på?
För att räta ut frågetecknen besökte hon en spåkvinna, som tittade i en kristallkula och mumlade:
- Jaha, få se nu vilken typ av karl kan det vara frågan om..?
- Oj, så märkligt! Jag ser en läkare, en polis, en banktjänsteman, en högt uppsatt politiker, en hel manskör och en idrottsklubb, så vem som blir er man till slut är svårt att sia om.
- Men yrket verkar ju vara klart..!

Vi  hörs/syns
Kram

210 Historia..

...1 rolig historia eller 2 kanske kan lätta upp stämningen lite så här på fredagkvällen...

Populäraste hororna.
Stadens bordellmamma var mån om att tillfredställa sina kunder. Hon hade organiserat sitt hus lite speciellt. På första våningen hade hon f.d sekreterare som var effektiva i sängen. På andra våningen hade hon f.d mannekänger som var extra vackra och på tredje våningen hade hon f.d lärarinnor. Hon märkte snart att de flesta kunderna sökte sig till lärarinnorna på tredje våningen och började undra varför. En dag tillfrågades en kund och han lämnade följande svar:
- Det vet väl alla hur lärarinnor är... är dom inte nöjda får man göra om det och göra om det tills man kan det ordentligt!!!

Tre ord.
En man satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom:
- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som Du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, på ett villkor.
Helt förbluffad, frågade mannen vad det var för villkor.
- Du måste tala om gör mig vad jag ska göra, med bara tre ord.
Mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand.
Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt:
- Måla mitt hus.

Vi hörs/syns
Kram


209 Hemmakväll...

...nu är jag hemma igen, har i och för sig vara hemma rätt så länge.
Hade trevligt fika med M, N och Z, satt  och surrade en stund innan Z skulle åka efter det så gick vi runt på stan en sväng innan N och M åkte hem, vi bestämde oss för att vi skulle höras senare.
De skulle åka till T ikväll och käka smörgåstårta, de ringde och frågade om även jag skulle komma dit men jag hade sovit en stund innan de ringde så jag kände mig för trött att åka dit, tackade i alla fall för erbjudandet.
Har suttit i soffan och läst en bok en stund och när jag sedan startade min dator så blir jag bara förbannad, min uppkoppling verkar vara så seg ikväll, det tar en evighet att komma in på era bloggar, tänkte att jag försöker väl att skriva lite då, nu när jag kunnat logga in mig, får väl spara inläggen under  utkast och publicera senare om det fortsätter att vara trögt.
Just nu är det CSI på tv, så emellanåt så tittar jag på det istället för att skriva.
Tror att jag kommer vara hemma resten av kvällen, känns som det är lite för sent att åka någonstans nu, får väl klara mig i min ensamhet ikväll också, men det går nog bra, blir nog inte uppe så länge idag, beroende på att jag ska jobba imorgon igen, även om jag inte börjar så tidigt.
Ska se om jag kan surfa runt och kolla era bloggar eller om det fortfarande är lika trögt, återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

208 Hemgång

...nu är det nästan dags för att gå hem, eller hem ska jag ju inte, ska ju träffa M på stan för att fika.
Tror även att Z skulle komma förbi, det verkade så på ett sms som jag fick från henne.
Jag återkommer lite senare, jag överger er inte än för fredagen..

Vi hörs/syns
Kram

207 Lunch..

..så till slut fick jag lunchrast, sitter här med min soppkopp och försöker att få ner lite på bloggen, har inte haft tid tidigare idag.
Jag fick sova jättebra inatt igen, men lite för få timmar som det kändes när jag vaknade, hade vaknat innan väckarklockan och undrade om det inte var dags att kliva upp, men förstod att jag kunde sova en stund till, skönt.
Har haft rätt så mycket på jobbet idag men kommer att kunna sluta 1 timme tidigare, tar väl friskvård sista timmen, M och  jag ska träffas på stan och eventuellt fika.
Idag blev det ett arbetspass ledig på lördag och jag var snabb och det slutade med att jag kommer att jobba imorgon också, men då har jag ledig dag på torsdag nästa vecka, känns rätt så bra.
Har inte planerat något i helgen och därför var det lite lättare att ta på sig och jobba också, M jobbar hela helgen och N ska jobba på söndag och det är ju dom som jag brukar umgås med, om inte mina döttrar pockar på uppmärksamhet, men det händer inte så ofta.
Jag menar att de har ju sina egna liv nu K är i Umeå för att plugga och Z har mycket med träning, skola och pojkvän, men det är helt okey tjejer, jag finns där när ni behöver mig.
Gillar egentligen inte att jobba helg men nu gick det ju att kombinera ihop med att jag fick vara ledig när jag ville.
Annars är det väl rätt så bra med mig, känns som det är lite mycket just nu, får väl sätta mig ner i nåt hörn tills det går över, om det nu gör det...
Måste förresten försöka att träffa Z nåt i helgen, för på måndag åker hon till Tyskland på träningsläger, tror att hon blir borta i 2 veckor, måste även komma ihåg att betala det, har inte gjort det ännu.
Ska försöka att avsluta det här för nu, måste diska och plocka undan efter mig, men jag återkommer..

Vi hörs/syns
Kram

206 Läggdags...

..nu är det dags för mig att gå och sova, önskar er en god natt och hoppas att ni får vakna utvilade till en trevlig fredag, sista arbetsdagen på veckan för de flesta av oss..


Vi hörs/syns
Kram

205 Nya böcker..

..tipsade ju för ett tag sen om en sajt där man kunde köpa billiga pocketböcker, den heter Bokiboki.se.
Jag köpte 11 pocketböcker för 35:- styck inklusive frakt.
Det var någon som frågade mig vad jag köpt, ni kan se dem nedan.


Vi hörs/syns
Kram

204 Inlines-idiot...

...hittade det här klippet på youtube...Vi hörs/syns
Kram

203 Fler historier...

...måste dela med mig..

Den oerfarne.
Andreas hade skaffat stadigt sällskap, och nu hade flickan bjudit hem honom till sig, för hennes föräldrar skulle bort över veckoslutet. Enda problemet var att Andreas hade aldrig gjort det förut. Men som den handlingens man han var, gick han till stadens bordell och förklarade sitt problem för bordellmamman. Hon var mycket förstående, så hon sa till honom att han skulle gå ut i skogen och hitta ett träd med ett hål i och öva, sedan skulle han komma tillbaka dagen därpå. Sagt och gjort. Nästa dag kom Andreas tillbaka och han blev visad till en ung men erfaren flicka. Bordellmamman satte sig som vanligt till ro i trappan. Efter en liten stund hörde hon flickan skrika omväxlande med att det smäller i golvet. Hon springer in i rummet där Andreas är och får då se flickan naken jagad av en likaledes naken Andreas. Dunkandet i golvet kom av att Andreas slog med en sopkvast efter flickan.
- Sluta genast karl, ropar bordellmamman.
- Vad i hela friden sysslar ni med?
- Jag måste ju jaga ut ekorrarna först..!

Kinesisk tortyr.
En sjöman blev avslängd från sin båt, utan pengar, i Hongkong. På kvällen känner han ett väldigt påträngande behov. Han gick in på en kinesisk bordell och fick med sig en kinesiska upp på ett rum. Efter många pustanden och stönanden, då han tyckte att han var färdig och det blev dags för betalning. Han sade då att hon fick klara sig utan betalning, för han hade inga pengar. Den lilla vackra kinesflickan säger inget utan niger med ett leende, underdånigt som kinesiskor blivit uppfostrade och går tyst därifrån. Sjömannen lägger sig på rygg och somnar snabbt efter dom ansträngande övningarna. På morgonen vaknade sjömannen med en stor sten på magen. På en lapp på stenen, står det:
"-KINESISK TORTYR tredje graden".
Han blir mycket rädd och vräker för säkerhets skull ut stenen genom fönstret. Just som stenen håller på att försvinna ut genom fönstret vänder den sig ett halvt varv och då får han syn på en ny lapp, där det står:
"-KINESISK TORTYR andra graden. Din vänstra testikel är fastbunden vid stenen med pianotråd".
Vettskrämd gör sjömannen det enda vettiga och hoppar ut genom fönstret efter stenen! När han fallit en bit får han se en ny lapp där det står:
"-KINESISK TORTYR första graden. Din högra testikel är fastbunden med pianotråd vid sänggaveln.
OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ!!!!!!!

Olika prisklasser.
De hade prata länge om det, Jonas och Kalle, och slutligen blev det av. De reste till Stockholm för att uppleva "dåliga fruntimmer". Adress till ett massageinstitut hade de fått och det var dit de ställde stegen. En leende dam mötte dem och förklarade att här fanns allt att få. Prislistan omfattade allting i prisklassen 100 till 2000 kronor.
- Vi tar det där för 100, sa Jonas och Kalle instämmande.
Varför herrarna leddes in i ett rum där de uppmanades att hala ned brallorna. Stod där undrande till dess en ung dam uppenbarande sig med en piska och började bearbeta de nakna bakarna. En stund senare stod de ute på gatan och Kalle sa:
- Det var väl en jäkla tur att vi inte tog det där för 2000... jösses vad stryk vi skulle ha fått.

Vi hörs/syns
Krram


202 roliga historier...

... hittade några roliga historier jag vill delge er, hoppas inte ni tycker att de är för fräcka?

Bungy-jump.
- Vad är det för likhet mellan bungy-jump och ett horbesök?
- Vet ej!
- Det kostar ungefär lika mycket, är häftigt lika kort tid, och går gummit sönder är det inte roligt längre..!

En annorlunda taxa.
Sexiga Sussie gick på gatan. Normaltaxan för en stund med henne var 500 kronor. Nu tänkte Sussie ändra på taxan. Hon tänkte pröva med att ta betalt per juck. Alltså tio kronor för in, tio kronor för ut, tio kronor för in o.s.v. Så träffade hon sin första kund. Han accepterade den nya betalningsformen. Han stoppade in den och låg sedan helt stilla:
- Men rör på dig karljävel, morrade Sussie.
- Kan inte, gnällde kunden, jag har bara tio kronor.

Den rödhåriga.
Det var den rödhåriga oanständiga flickan som hade tatuerat Gorbatjov på insidan av ena låret och Reagan på den andra sidan. Kände kunden igen någon av dem skulle han få det gratis hade hon bestämt.
Den första hon träffade på var en ryss och hon frågade:
- Känner du igen någon av dessa?
- Ja, svarade ryssen, den där måste vara Gorbatjov.
Det var rätt och han fick ett nummer gratis. Näste hon stötte på var en amerikan och hon frågade:
- Känner du igen någon av dessa?
- Ja, svarade amerikanen, den där måste vara Reagan.
Det var också rätt och han fick ett gratis. Den hon stötte på därefter var tysk och hon slängde upp sig som vanligt och frågade:
- Känner du igen någon av dessa?
- De på sidorna känner jag inte igen, sa tysken, men den rödhårige med stora läppar i mitten, måste vara Boris Becker..!

Vi hörs/syns
Kram

201 Torsdagkväll...

...och nu har jag satt mig tillrätta in soffan framför tv'n med datorn i knät.
Ikväll efter jobbet så skulle vi ha ett styrelsemöte, vi skulle kolla på en film ifrån våra avloppsrör och det var inte så upplyftande, vi kommer att vara tvungen att byta ut hela avloppsstammen i källaren, något vi hade fasat för skulle hända.
Nu fick vi tillkalla ett extra styrelsemöte för att besluta om vi skulle göra det, vi har fått en offert på nästan 300.000:- och det var väl lite mer än vad jag hade räknat med, men samtidigt så måste ju avloppet fungera.
Vi beslutade om att gå vidare med detta och vi mäste troligen låna upp kapital för att göra detta och jag antar att detta .
kommer att innebära en hyreshöjning, får hoppas att den inte blir så hög?
Mötet var slut strax innan klockan 8 och sedan var jag tvungen att försöka att äta någonting, än om matlusten inte fanns efter man sett vad som fanns i avloppsrören.
Nu ska jag titta på Heroes, men jag ska försöka att återkomma lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

200...

..såg att jag nu uppnått 200 inlägg med detta, för mig är det ju helt otroligt eftersom jag inte varit så bra på att uppdatera tidigare, men nu har jag fått till över 100 inlägg på 1 månad.
Har egentligen inte tid att skriva detta men då jag såg att jag skulle uppnå dessa 200, kunde jag inte motstå frestelsen, hoppas bara att jag inte kommer försent tillbaka till utbildningen, men tills dess..

Vi hörs/syns
Kram

Ett snabbt...

...inlägg, vi har lunch nu och jag kanske hinner att skriva lite, har besvarat några kommentarer som jag fått.
Min lunch idag bestod av ...soppa, ja visst, den sista förpackningen av Kelda-soppan som jag hade köpt gick åt nu, det var med smaken Spicy Thai och eftersom jag gillar kryddig mat så var den helt i min smak, kan rekommendera den.
Utbildningen är jättebra, vi kan väl redan en del av detta som vi går igenom, det är väl bara att man inte vet att det kallas för lösningsfokuserat samtal.
Tror att vi håller på till 16:30 idag, så det kommer nog inte bli något mer bloggat förrän då, men ni är ju välkomna ändå och om ni inte hitttar nåt nytt när ni dyker upp här så är det bara att återkomma.

Vi hörs/syns
Kram

Så där ja...

...nu var man färdig för en ny arbetsdag, det var jätteskönt med en varm dusch.
Vet inte om ni kommer ihåg att jag berättade om att jag skulle ha utbildning på jobbet idag, så mitt bloggande kommer att bli väldigt sparsamt, tror inte att vi har någon tillgång till datorer där vi ska vara idag, Med lite tur så kanske jag hinner logga in under lunchen.
Om jag inte hinner blogga så hoppas jag inte att ni överger mig, som alltid återkommer jag...
Hoppas att ni får en trevlig torsdag och ät inte för mycket ärtsoppa och pannkaka, ni vet väl att man kan bli lite "gasig i magen" av ärtsoppa och då kan det ju bli lite jobbigt för arbetskamraterna. Ha de..

Vi hörs/syns
Kram

Jaha, ja...

...nu sitter jag här igen och försöker att vakna till, har sovit jättebra inatt och har haft trevliga drömmar, inga som jag kommer att berätta för er här, men jag vaknade nog med ett leende på läpparna.
Visst måste man väl få censurera lite, kan väl inte berätta allt för er.
När jag tiittar ut så verkar det vara en riktig höstdag, dimmigt och tråkigt, men det kan väl bli bättre senare under dagen.
Nu måste jag försöka att rycka upp mig, ska bädda sängen och in i badrummet för att duscha och borsta tänderna.
Jag återkommer om en stund...

Vi hörs/syns
Kram

Nu är det nära...

...läggdags för LillaNisse, måste snart lägga mig för att orka upp klockan 6, ja, jag kliver upp den tiden för att hinna vakna och för att inte vara så grinig.
Önskar er alla en god natt och hoppas att ni vaknar glada på torsdag.


Vi hörs/syns
kram

Tävling...


...hittade en tävling som jag vill vara med på:

Jag är med i utlottningen av Daniel Powters HÄRLIGA album Under the Radar inne på Härligheter enligt Erika. Tävlingen sker i samarbete med Warner Music. Var med du också!


Vi syns/hörs

Kram


En till...

..hittade ytterligare en rolig video på youtube, hoppas att ni tycker den är kul
Vi hörs/syns
Kram

Som katt och råtta...

...hittade den här videon på youtube, är den dagens skratt? Jag skrattade i alla fall


Vi hörs/syns
Kram

Tamponger...

...flera sätt att använda tamponger till, hittade jag här, vet inte om det roar er men jag tyckte det var rätt så kul.
visar några bilden nedan för att väcka intresse:Vi hörs/syns
Kram

Nyfrissad...

...är jag nu och det känns jätteskönt just nu, får väl se när man kommer ut imorgon om det är kallt och jag måste ha huvan över huvudet för att inte frysa.
Min dotter Z har nyss varit här en sväng, hon skulle lämna över en faktura som jag lovat att betala, det är för ett träningsläger som hon ska iväg på, som tur är har jag sparat lite pengar för dessa utgifter och jag tror att hennes lägerkostnad för den här säsongen hamnar på 17.000:-, den här fakturan var på 5.000:-.
Vi brukar dela på kostnaden jag och min före detta D men det är lättare att jag betalar den här än att vi ska föra pengar mellan oss för att betala,  det blir väl D som får betala nästa gång.
Z hade fått låna bilen av D och var på väg till sin kille S som bor några mil från stan, hon skulle komma tillbaka i tid till skolan imorgon.
Jag har även chatta lite med den äldre dottern K, men  hon var rätt så upptagen med att läsa in en bok innan ett seminarium som skulle vara på fredag, annars var det bra med henne, får väl se om hon kommer hem snart, längtar lite efter henne...
Det här är väl min kväll än så länge, roligare än så här blir det nog inte, sitter här och lyssnar på tv'n medan jag skriver det här, kommer på att jag inte ätit något ännu och magen börjar att gnälla, måste nog gå och titta om jag hittar något att stoppa i mig, men jag återkommer nog om en stund..

Vi hörs/syns
Kram

Faktalista...lång..

...hittade den här listan på en blogg som jag läser, men jag tänker inte utmana någon att göra den, bara lite fakta om mig:

·  Vilken svordom använder du mest? Helvete eller f..ta

·  Äger du en iPod? Nej

·  Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Olika från dag till dag eftersom jag jobbar skift

·  Hur många resväskor äger du? 3

·  Använder du flip-flops? Jag har 1 par men har bara använt dom en gång

·  Var köper du dina matvaror ifrån? Ica, nästan jämt

·  Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag skulle ta bilden, tycker inte om att vara med på kort

·  Vilken var den senaste filmen du såg? Arn Riket vid vägens slut

·  Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Med en vän

·  Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det beror väl på hur mycket pengar det är, om det är mycket en platt tv

·  Har någon någonsin kallat dig lat? Det har nog hänt

·  Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, har sällan svårt att somna

·  Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? I bilen Paul Potts, i köket Lisa Nilsson

·  Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Bruce Springsteen och U2

·  Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej, vet inte varför, kanske inte litar på mig

·  När var senast någon stötte på dig? Det är nog så länge sedan att jag inte kommer ihåg eller fattade det, är nog lite trög ibland

·  Vad åt du till middag senast? Soppa Oriental Curry

·  Använder du huvtröjor? Ofta

·  Kan du vissla? Ja

·  Vem var den senaste som ringde dig? En genom mitt arbete

·  Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Oblivion Alton Towers England

·  Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Säkert, varför skulle dom inte

·  Vilket riktnummer befinner du dig i? 0620 och 070

·  Tittade du på tecknat när du var liten? Jomenvisst

·  Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Det beror på var man menar, här i stan finns inget men Birsta i  Sundsvall är väl stort

·  Hur många syskon har du? 2 systrar

·  Är du blyg inför det motsatta könet? Kan nog vara det ibland, beror på situationen

·  Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen.

·  Äger du några band t-shirts? Nej

·  När flög du senast? Det måste vara flera år sedan

·  Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stycken och en köksoffa

·  Läser du för skojs skull? Nej, jag läser av intresse

·  Pratar du några andra språk? Engelska.

·  Diskar du din egen disk? Ja, ingen annan diskar åt mig

·  Har du gråtit offentligt? Javisst, har lätt till tårar

·  Har du en stationär dator eller en laptop? Just nu bara laptop, har plockat undan den andra

·  Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, är det inte det som är meningen

·  Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Fler tatueringar.

·  Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Kanske, kanske inte, det beror på

·  Kan du kasta macka? Jomenvisst, skitbra på det

·  Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, inte än

·  Vad har du med dig in på bion? Något att dricka och godis, ibland popcorn

·  Vem var din favoritlärare och varför? Kan inte komma ihåg det är så länge sedan

·  Har du dejtat någon av en annan religion? Tror inte det

·  Vad har du för väder? Höstväder, varken bra eller dåligt

·  Har du en blogg? Ja

·  Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har inte gått gymnasiet

·  Gillar du att flyga? Har varit flygrädd men det blir bättre för varje gång jag flyger

·  Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Ärlighet

·  När sov du senast på golvet? Minns inte, någon gång jag somnat på fyllan kanske

·  Vilken är din favorit drink? Bloody Mary

·  Gillar du din boende-situation? Ja det gör jag, passar mig bra just nu

·  Vilken är din mammas hemstad? Vet inte, hon lever inte

·  Din pappas hemstad? Litet samhälle nästan mitt i Sverige

·  Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 5-6 timmar

·  Är dina dagar fullbokade och stressiga? Det är helt okey

·  Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Det hände

·  Vilken är din favoritfrukt? Banan.

·  Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Inte det minsta.

·  Hur gammal blir du nästa födelsedag? Måste jag svara, 52

·  Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, det kan jag nog vara när det gäller stavningen

·  Tror du på liv på andra planeter? Ja, tror nog att det finns någon typ av liv på någon planet

·  Vem var den sista personen som gjorde dig arg? En person som ringde mig genom jobbet

·  Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte på gud

·  Vad var det senaste du åt? Soppa Oriental Curry

·  Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Har nog lite lättare med det motsatta könet

·  Hur valde dina föräldrar ditt namn? Vet inte, har aldrig frågat

·  Gillar du senap? Ja, flera olika sorter

·  Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fy fan

·  Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja har gjort det tidigare, frivilligt

·  Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte

·  Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.

·  Tycker du om att krama folk? Jomenvisst

·  Skulle du säga att du är trendig? Nej, tror inte det

·  Äger du en digitalkamera? Nej, inte om man inte räknar mobilkameran

·  Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag vet.

·  Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja

·  Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Det är många böcker, kommer inte på någon nu

·  Tycker du att du är attraktiv? Nej

·  Vad är du allergisk mot? Inget som jag vet om

·  Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, tycker om kött

·  Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vet inte

·  Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla som vill göra den... meddela mig gärna i så fall så jag får läsa


Vi hörs/syns
Kram


Nu ska jag klippa till...

...mitt hår och skägg, nu börjar det bli långt så jag tror att det är dags att göra nåt åt det.
Slutade 1 timme tidigare idag så det känns som jag vill utnyttja den timmen till  något som jag inte tar mig tid att göra i vanliga fall och då passar det väl bra att klippa sig och ansa skägget lite och snål som jag är när det gäller vissa saker så fixar jag det själv, har ju en egen klippmaskin och så ska den väl användas.
Arbetsdagen har väl gått lite bättre än väntat, trodde vi skulle få mer att göra när en tredjedel av personalen var borta, men det märktes inte så mycket.
Ikväll jobbar syrran N sent, så vi får väl se om jag åker förbi hos M nåt ikväll eller om vad som händer, kanske får nåt annat roiigt att göra, nu ska jag i alla fall klippa mig men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

En blondin..

ytterligare en historia, den här gången om en blondin.

Blondinen som kom in på postkontoret och ville skicka ett postogram till sin mamma som befann sig utomlands.
Expediten sa att det kostar 750:-
Blondinen:-jag har inga pengar, men jag gör vad som helst för att få meddelandet till min mamma.
Expediten titta på henne med ett höjt ögonbryn:-vad som helst?
-ja, vad som helst, svarar blondinen
-Okey, följ då med mig, säger expediten och de går in i ett rum och stänger dörren.
-nu kan du gå ned på knäna, säger expediten.
Blondinen går ned på knä.
-dra nu ner gylfen, säger expediten
Blondinen drar ner gylfen
-och nu tar du fram den(petter-niklas)
Blondinen tar fram den(petter-niklas) med båda händerna
Expediten blundar och viskar :-Nu, sätt igång
Blondinen för nu sakta sin mun fram till den(petter-niklas), formar sina läppar och säger:
-hallå mamma, kan du höra mig?

Vi hörs/syns
Kram

 

En replik...

...på Nettans historia nyss, har fått den från en arbetskompis och den är väl inte helt och hållet rumsren men det bjuder jag på:

En svensk åkte till USA för att arbeta. Veckorna gick och han träffade ingen annan svensk och till slut kände han sig väldigt ensam.
En dag så träffade han 2 norrmän och de 3 blev bästa vänner.
Varje dag efter jobbet går alla 3 på puben. Dessa pubbesök pågår i flera månader ända tills svensken tragiskt omkommer i en olycka.
Då säger den ena norsken:
-Nu måste vi kolla en sak på svensken innan han fraktas bort.
-Vad?
-Jo, om han har 2 rövhål!
-Va fan, ingen kan väl ha 2 rövhål?
-Jo, jag tror det, har du inte hört vad bartendern säger varje gång vi kommer in på krogen?
-Nää?
-Here comes the nice swede with the 2 assholes.

Vi hörs/syns
Kram

Att det är så svårt att komma på en rubrik...

...ja, till slut fick jag lite "röd tid" även idag, skulle egentligen haft en timme direkt i morse men hade fått det ändrat till sista timmen i eftermiddag och fördelen med det är att då kan jag kanske ta ut 1 timme friskvård då istället.
Hade svårt att somna igår kväll, antar att jag var för lite mycket upp i varv då jag suttit vid datorn hela kvällen, låg och vände och vred på mig ganska länge innan jag till slut somnade, jag tyckte att det kändes länge men det var säkert inte mer än en halvtimme..brukar inte ha så svårt att somna, i vanliga fall somnar jag inom 1 minut.
När klockan ringde i morse kändes det helt okey att kliva upp, slog på tv'n, ja, inte slog jag till den, utan jag startade den och satte mig i soffan och då upptäckte jag att jag var ganska trött, satt och slötittade på den i 20 minuter ungefär innan det var dags för morgonbestyren.
Ingen frukost hemma idag heller, var inte sugen på det och orkade inte fixa nåt, men jag har ätit en tallrik youghurt på fikarasten, så nu känns det bra.
Idag har en tredjedel av personalen utbildning, jag ska ha det imorgon och sista tredjedelen på fredag.
Vet inte riktigt vad utbildningen innebär men det är något med lösningsfokuserat samtal, vi ska visst ha denna utbildning vid ett tillfälle till en dag under oktober.
Jag skulle ha arbetat kväll egentligen, men eftersom syrran N, hade fått så lite kvällar så gav jag bort en av mina kvällar till henne och det var kvällens pass, därför har jag ett vanligt dagpass idag.
Måste försöka att hinna varvet runt hos er alla bloggvänner så jag återkommer lite senare..

Vi hörs/syns
Kram

Gute nacht...

...god natt på tyska, det är väl ungefär vad jag klarar av på det språket. Jag ville bara med det önska er alla en god natt och hoppas att ni får sova gott och vaknar riktigt utvilade till en ny arbetsdag...Vi hörs/syns
Kram

Nu...

...har jag tittat igenom alla mina bloggar, några nya inlägg fanns det och jag har kommenterat och fått kommentarer av några.
Några roliga inlägg fanns det så jag har suttit här och skrattat för mig själv i min ensamhet, ibland är det synd att man bor ensam så att man inte kan dela med sig av skrattet, men samtidigt trivs jag rätt så bra.
Det är bara vid vissa tillfällen som det känns jobbigt att leva ensam, ibland när man går och lägger sig ensam känns det lite tråkigt, men samtidigt när man vaknar ensam så kan det vara skönt och samtidigt är det skönt att få vakna med någon annan också, det beror på...
Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag börjar att jobba klockan 8 imorgon, känns lite tungt att gå upp tidigt men samtidigt så slutar jag ju tidigt då.
Har inga planer för morgondagen efter jobbet men vi ska eventuellt träffas i bostadsrättsföreningen för att diskutera vissa frågor, tror att det var på torsdag, måste väl kolla upp det.
Återkommer kanske lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

At home...

..at last. Trodde aldrig att arbetspasset skulle ta slut, har inte hunnit med er alla idag på min "röda tid", idag har vi haft möte på jobbet och då försvinner den "röda tiden" nästan helt från schemat.
Skyndade mig hem efter jobbet, för att hinna blogga och se om det är någon som saknar mig, några kommentarer har jag fått och skrivit, men ingen har hört av sig ännu, det är väl inte så konstigt, de kanske inte har behov??
N frågade om jag inte skulle åka till M, men jag tror att jag sparar det till en annan kväll, han kan behöva ha iite lugn och ro, eller hur M?
Glömde att skriva om mitt förra inlägg att jag hade lånat det från amittilivet, skrev nog bara att jag hittade den, men jag hade frågat henne om lov, det bör man väl göra, eller?
Annars känns det som vi haft häcken full på jobbet idag, men det blir ofta så när man inte har någon egen tid, men som anställd ska man ju jobba för den tid man har betalt för.
Vi har i alla fall fått tillbaka 1:an på tv'n, vet inte om det är något att titta på, har inte hunnit kolla igenom tv-tidningen ännu.
En annan grej som jag skrev om igår, i mitt inlägg Ny, skrev jag ju om att jag kunde lyssna på musik på jobbet genom den, idag funkade det ju givetvis inte, men vad är det man säger "man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken", skulle inte ha varit så kaxig igår? Eller "den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket"...
Hemma funkar det hur bra som helst i alla fall, hoppas att det gör det för er också?
Ska fixa lite kvällsfika nu, men återkommer om en stund...

Vi hörs/syns
Kram

Kontakter...

Kontakter......


Hittade denna utmaning hos amittilivet
Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista......

Har du pussat nummer 2?

Nej, gud bevare mig väl, en hantverkare


Vad har du för relation med nummer 20?

En släkting M (tremänning) och för er som inte vet vad det är så är hans mamma kusin med min pappa

När ska du träffa nummer 30?

När jag behöver dom = nummerupplysningen

Är nummer 18 söt?

Ja det är hon = en vän

Vad var ditt första intryck av nummer 13?

Vet inte? = info direkt

Gillar du nummer 14?

Gillar och gillar= min farbror J-O, tycker om honom

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?

Ja idag = min pappa

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?

Ikväll på jobbet = min syster N

Är du nära vän med nummer 23?

Nej, det är mobilsvar

Har du gått på bio med nummer 4?

Ja det har jag = min före detta fru D

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?

Ja, vi skulle kunna gå på krogen det är min svåger S

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?

Om vår bostadsrättsförening har är en i styrelsen E

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Ja hon är en bra kompis G

Vad har du och nummer 24 för relation?

Ingen alls = mobilsvar utland

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?

Inget speciellt, det är bara en bekant som jag har numret till

Vad är det bästa med nummer 8?

Att de har plats för mig när jag behöver det = ett hotell

Brukar du och nummer 16 träffas?

Ibland på vintern i slalombackarna = en ledare från min gamla hemby

Nu vill jag se era listor.......

Nettan

Katie

Zoe

Tessan

Multimorsa

Vi hörs/syns
Kram


Ännu en...

..ny dag på jobbet, idag/ikväll jobbar jag till 20:30, blev lite ledsen när jag märkte det igår kväll, hade trott att jag jobbade sent som vanligt.
Dagen började med att jag sov ända till 9, då först klev jag upp, hade ingen inspiration att ens starta datorn, slappade framför tv'n en stund innan det var dags för dusch och tandborstning, slarvade som vanligt med frukosten.
Syrran och jag hade bestämt att vi skulle åka och hälsa på pappa idag, tillsammans, och det gick bra, passade på att fika med honom och han handlade lite småsaker innan vi gick tillbaka.
På väg till honom svängde vi förbi Ica, N skulle handla glödlampor åt pappa och jag passade på att köpa mat till arbetet, gjorde det lätt för mig och köpte 3 paket soppa (Kelda) och några vitlöksbaguetter.
Skjutsade hem N senare men eftersom jag snart skulle börja jobba så gick jag aldrig in och hälsade på M, antar att han låg och sov, han har ju jobbat 3 nätter nu och är väl trött.
När jag hade matrast så valde jag den som hette Chicken Carib och den var jättegod, har ni testat den?
Jag åt i alla fall upp hela paketet, de andra jag köpte var Oriental Curry och Spicy Thai, hoppas att de är lika goda?
Frågade även N om hon ville ha soppa men hon hade nån annan mat med sig, skyll dig själv..
Måste nog börja jobba igen nu, ser att det behövs, återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

5 saker du inte visste om mig...

Jag har blivit utmanad av Tessan


5 saker i min frys
;

En behållare med ishjärtan, en isstav tillhör en tillbringare och en 75:a Jägermeister, något mer får inte plats i mitt frysfack


5 saker i min garderob
;

Det här blev svårt, i en garderob underkläder och sängkläder i den andra smutstvätt och ett extratäcke och i klädkammaren cirka 60 galgar med byxor, skjortor, tröjor, jackor och t-shirts


5 saker i min bil
;

Cirka 10 CD-Skivor, 2 voodolls, 1 Ior, 1 laddare för mobil, GPS och MP3-Spelare, och ett antal plastpåsar om jag måste handla


5 saker i min handväska
;

Eftersom jag är kille så har jag ingen handväska, inte när någon annan ser det i alla fall


5 jag utmanar;

Ejmis, Amittilivet, Blingbling, Katie och Zoe

Och givetvis alla andra som känner sig manade att göra denna..Vi hörs/syns
Kram


Avslut...

...för kvällen, ville bara titta in och säga godnatt till er mina kära bloggkompisar, ja, även till er andra som hittat hit..
Good Night, sleep tight, and mind the bugs dont bite.Vi hörs/syns
Kram

Ny...

...spelare med ny(annan) musik, om ni inte gillar musiken så kan ni pausa den eller bara sänka volymen, kan även se hela spellistan med vilken musik som finns där.
Hör av er om ni vill ha nån annan musik, så får jag väl försöka att ändra det till ert önskemål, men det här är en del av det som jag själv kan lyssna på.
Eftersom vissa saker på jobbet är spärrade,  vi inte kan lyssna på musik under arbetsdagen  så måste man försöka att hitta på nåt sätt att komma runt det, och det har jag gjort med den här spelaren, då funkar det..
Jag kan ta upp min blogg och låta den ligga där i bakgrunden och lyssna på musiken med låg volym för att inte störa under samtalen eller mina arbetskamrater, bra va?
Känner mig lite sur ikväll, hade börjat att kolla på hockeykväll och nu när den bytte från 2:an till 1:an så funkar inte 1:an, så jävla typiskt, tror jag måste klä på mig och gå ner till vicevärden och höra vad som är fel.
Det händer lite då och då och då måste vi kontakta den som sköter om vårt kabelnät och det är inte lätt att få hit dem, antar att det fixas tidigast imorgon, men det kanske finns nåt annat att titta på istället.
Återkommer kanske senare, ska ner till vicevärden nu, tills dess..

Vi hörs/syns
Kram

Såå....

... då var den arbetsdagen avslutad, vi avslutade den med fika och tårta som väntat.
Vi fick en liten tillbakablick på vad som hänt under de 5 åren på arbetsplatsen, fick även om framåtblick på vad vi kan vänta oss inom en snar framtid, intressant måste jag säga.
Det tog inte så lång tid som ledningen förväntat sig så vi fick faktiskt sluta lite tidigare, skönt...
När jag kom hem så träffade jag mina grannar ute på gården, det var faktiskt lite kul, tror inte vi träffats alla som bor i min uppgång på en gång, det är bara 5 lägenheter i min uppgång.
Vi stod och surrade en stund innan vi skiljdes åt, antar att de andra var hungriga, jag själv behöver inte äta nåt mer idag, det räcker med snus och nåt att dricka.
Hade även funderingar på att åka upp till pappa men jag tror att jag gör N sällskap imorgon istället, innan vi börjar att jobba, jag jobbar till 20:30 imorgon, så då är det lite sovmorgon igen.
Ska försöka att surfa runt lite nu men återkommer senare, det lovar jag..

Vi hörs/syns
Kram

Varför är du inte ...

...hittade den här också, ni kanske redan sett den men i så fall hoppa över den...

Varför är du inte gift ännu?

25 kvicka svar till den urgamla frågan: "Varför är du inte gift ännu?"

 1. Du har inte frågat mig ännu.
 2. Jag hade hoppats göra något meningsfullt av mitt liv.
 3. Vadå? Och ödelägga mitt otroliga sexliv?
 4. Ingen skulle tro mig om jag bar vitt.
 5. För att jag älskar att få just denna fråga.
 6. Det är nog bara tur, tror jag...
 7. Det ger min mor en anledning att fortsätta leva.
 8. Min fästmö/fästman väntar på sin frigivning.
 9. Jag går fortfarande och väntar på Fröken Sverige/Mr Sverige.
 10. Vet du hur svårt det är att få tag på två biljetter till Mamma Mia?
 11. Jag tänker vänta tills jag når din ålder.
 12. Det kändes inte som om det var värt ett blodprov.
 13. Jag har redan nog med tvätt, tack!
 14. Jag är rädd att spontaniteten i "datingen" kommer att minska då.
 15. Min Konsum-förening tillåter inte "äkta hälfter".
 16. Jag hade varit tvungen att ge upp rätten till min arvsfond på en miljard dollar.
 17. De har precis öppnat en schysst singles-bar i mitt kvarter.
 18. Jag vill undvika att mina föräldrar dör av lycka.
 19. Där ser du själv, man kan inte lita på de där riterna med voodoo-dockorna.
 20. Gifta mig? Då skulle jag ju förlora alla pengarna jag har investerat i kontaktannonser.
 21. Vi vill verkligen gifta oss, men min älskarinnas man/älskares fru är inte riktigt med på noterna.
 22. Jag vill inte behöva mätta ännu en mun på min lön.
 23. Varför är du inte smal?
 24. Jag är gift med mitt jobb, med vi har visserligen funderat på att separera på sistone.
 25. (Bonus svar för ensamstående mödrar) Att ha både man OCH barn vore överflödigt.

Vi hörs/syns
Kram


Gällande män...

..hittade den här på webben, kanske kan den glädja någon...

Vilken typ tillhör du?


 1. Den sällskapliga typen
  Går och pissar med sina vänner varken han behöver det eller inte, han säger att det kostar inget och kan man glädja andra så...
 2. Den blyga typen
  Kan inte pissa när någon tittar på honom, låtsas vara färdig... kommer tillbaka senare.
 3. Den nervösa typen
  Kan inte hitta gylfen, blir upphetsad och nervös och sliter bort alla knappar.
 4. Den bråkiga typen
  Visslar och sjunger medan han pissar, pratar mycket högt när han skakar av den.
 5. Den virriga typen
  Pissar utefter byxbenen, på skorna och går ut men gylfen oknäppt i det han försöker arrangera "kulorna" utanför.
 6. Den självgoda typen
  Pissar utan att hålla i den, samtidigt som han rättar till slipsen.
 7. Den frånvarande typen
  Knäpper upp västen, tar fram slipsen... och pissar i byxorna.
 8. Den brutala typen
  Slår den i väggen så att de sista dropparna ska falla av.
 9. Den barnsliga typen
  Tittar i botten på pissoaren och beundrar bubblorna.
 10. Den fåfänga typen
  Knäpper upp fem knappar medan två skulle räcka mer än väl.
 11. Den frivola typen
  Roar sig med att pissa uppåt, åt sidan, i kors, försöker träffa insekter och dylikt.
 12. Den nyfikna typen
  Gör varje gång en noggrann inspektion av sitt instrument för att se hur det fungerar.
 13. Den muttrande typen
  Stannar en bra stund... börjar svära... släpper sig... försöker pissa... misslyckas... släpper sig och går därifrån.
 14. Den misstänksamme typen Släpper sig ljudligt, sniffar...och tittar misstänkt på grannen, liksom för att anklaga honom.

Vi hörs/syns
Kram


Idag...

..är det måndag igen, det syns på arbetet, det ringer på rätt så bra,  men det gör det ju oftast på måndagarna.
Det har varit riktigt skönt att gå och fika och även att ta lunch, allt för att få komma ifrån datorn en liten stund.
Du T, vet du vad jag käkat idag? Ja, du gissar rätt, det blev youghurt idag också, men det är ju så gott...
Idag är det nån sorts jubileum på jobbet, vi ska träffas vid 15:15--16:30, antar att det blir tårta och kaffe/te, och med den kroppshyddan man(läs jag) har idag så behöver jag säkert tårta, har alldeles för dålig karaktär att låta bli och smaka, men det är väl därför man ser ut som man gör.
Det här som sitter ovanför byx-linningen verkar öka i omfång, men det är väl det som kallas för "love-handles"???
De e mycke och tycka om istället....
Som ni förstår så har jag lite "röd tid" nu eftersom jag bloggar lite, brukar inte göra det under arbetstid, om det inte är jättelugnt på telefonerna.
Har gått varvet runt mina bloggkompisar och en del verkar ha haft lika "rolig helg" som jag, jag är lite ironisk, får väl hoppas att nästa helg blir bättre, men det blir väl inte bättre än man gör det.
Ska gå iväg och hämta en kopp te nu, innan det är dags att börja svara igen, men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

God morgon...

...mina kära vänner, hoppas att ni haft en skön natt och en avkopplande sömn så att ni känner er utvilade. Hittade den här bilden och undrar om ni håller med om det...

Nu dricker jag inte kaffe själv, men får väl hoppas att jag kan bli pigg ändå
Ha en bra dag..

Vi syns/hörs
Kram

Dags för...

...sängen snart, ska bara hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig.
Önskar er en  god natt och en god natts sömn med sköna drömmar....


Vi hörs/syns
Kram

Fäärdiig....

... med tvätten för den här gången och givetvis gick det bra.
Har tömt tvättstugan,städat, burit upp tvätten och hängt undan allt som skulle hängas.
Jag har även hunnit att äta så nu ska jag bara ta det lugnt framför tv'n, tror jag ska titta på de nya avsnitten av "Mord i Sinnet", gillar brittiska serier.
Har inte hunnit att kolla om det finns något annat av intresse, ska väl kolla igenom tidingen för att se om det finns något bättre än Mord i sinnet,
Kanske måste höra av mig till N och M också, men jag är lite osäker  på om M är vaken eftersom han börjar att jobba klockan 22:00.
Får se om jag kommer tillbaka någonting senare ikväll, annars....

Vi syns/hörs
Kram

Mina mobiler...

Hittade den här listan hos Nettan och tänkte att även jag kan göra den....

Var ligger din mobil när du sover?

På en stol bredvid sängen, används som väckarklocka

Hur ofta ligger din mobil hemma utan batterier?

Det har bara hänt om den varit trasig, innan jag lämnat in den


Hur känns det när du inte har din mobil på dig?
Naket, får nästan panik om jag glömt den, men ibland är det skönt


Får du någon gång höra att du är en mobilälskare?

Syrran och Micke brukar tråka mig


Hur många samtalsminuter har du ringt?

På den ena 16:20:47 och på den andra 1:58:30

Hur många mobiler har du haft det senaste året?

3 stycken, 2 Sony Ericsson K800i och min 1 Sony Ericsson K750i


Blir folk irriterade över att din mobil ständigt är med dig?
Se ovanstående fråga:Micke och Nettan gnäller ofta..


Vad står de i det 4e sms:et i din inkorg?

På den ena telefonen: "Nej, det tar ju tid att tillverka det, jag har inga planer just nu. Puss och Kram"

På den andra: "Ja, jag hör av mig."


Vad står de i det senaste skickade sms:et?
På den ena:"Det är helt okey, det bästa är väl om du hör av dig på förmiddagen, jag börjar att jobba 13:45. Ha det bra. P o K"

På den andra:" Är på väg nu. Puss och Kram pappa"


Vem är överst listan över missade samtal?

Tomt, missar sällan nåt samtal och så rensar jag samtalslistorna

Vem är 6a på listan över mottagna samtal?

Tomt, rensat samtalslistorna


Vem är 2a på listan över uppringda nummer?

Katie

Har du som bakgrundsbild?

Den tillhör ett tema som heter Green Structure


Hur mkt batteri har du?

94% på den ena och 85% på den andra

Vem är 8 på din kontaktlista?

En före detta arbetskompis: Helene N


Vem är den första på bokstaven "G" i din kontaktlista?

En före detta granne Gert A


Vad heter din mobil, som bluethooth namn?

K800i och K800i Halebop


Den bästa låten på din mobil?

Har så mycket bra musik men om jag måste välja en från den ena: Paul Potts:Nessum Dorma

Och från den andra: Takida: Curly Sue


Den sämsta låten på din mobil?

De som låg på telefonen vid köpet


Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?

På den ena: en bild på pappa nyklippt

På den andra: en bild från Rotsidan

Hur mkt är klockan när du gör detta?

Nu är klockan 17:34


Vi hörs/syns

Kram


Nu har jag...

...tömt ytterligare 2 tvättmaskiner och hängt det som ska hängas i torkrummet och resten hamnade i torktumlaren, har även lagt in en maskin tvätt till.
Lyckades bara få till 5 maskiner totalt idag, eftersom jag är så rädd att få tvätten färgad som brukar det bli många maskiner istället.
Fick ett roligt röstmeddelande från M idag, det var från Mammas Nya Kille och Job Andersson säger:
-sitter här och funderar hur man rakar fittan på en domherre, så att man får lite fart på det här jävla fågelbordet..
Det användes om inledningen på ett av programmen innan det startade, jag tyckte det var kul i alla fall, men det är väl på min nivå...
Måste ner i tvättstugan igen för att tömma den sista maskinen, sen har jag ju kvar att städa både tvättstuga och torkrum, allt för att inte reta grannarna, vill ju inte riskera att få nån ilsken lapp om detta, återkommer snart...

Vi hörs/syns
Kram

Tvättdag...

...idag ,är det min tvättdag, gillar att avsluta veckan med att tvätta, ja, jag vet att jag är lite konstig, kan nästan höra N säga det när hon läser det här.
Det händer ju inte att jag tvättar varje söndag, kanske varannan söndag i bästa fall.
Tycker att det är så skönt att alla kläder är rena när man ska välja nåt att ta på sig, har även passat på att byta till rena sängkläder så idag blir det många maskiner tvätt.
Har precis haft besök av Z och S, tror att hon hade dåligt samvete för att hon inte kom hit igår eller så saknade hon sin gamla pappa.
De var här i nästan 2 timmar och vi fikade lite te och tittade på tv tillsammans, men Z skulle iväg och träna så de har nästan nyss gått härifrån.
Höll på att prata med K när de dök upp, hon mådde rätt så bra när jag pratade med henne, men imorse hade hon inte mått bra, hon hade visst mött Frölander och company när hon kom från toan, jag frågade om hon pratade med dom och hon sa att de tyckte att det blev för trångt i badrummet när hon också skulle vara där...
Hon kan vara rätt så rolig lilla K. de hade i alla fall haft trevligt igår kväll.
De hade haft after-ski tema och en tjej hade tagit det på allvar, hon hade kommit dit i ryggskydd och slalompjäxor, tror att hon råkat trampa K på tårna.
Måste tyvärr ner i tvättstugan och tömma maskinerna och fylla på nytt men jag återkommer om den liten stund...

Vi hörs/syns
Kram

Vilken lördagkväll...

...blev ju bjuden på mat hos N och M som jag berättade om tidigare, och det var jättegott. Har sedan fått veta att N har fått receptet från Å, en av våra arbetskompisar.
Blev kvar hos dem  till 8-tiden åkte sedan hem för att titta på tv och surfa lite, fastnade framför tv'n tills min dotter Z ringde, hon sa att hon kanske skulle titta förbi eftersom hennes pojkvän S skulle på krogen.  
Nu blev det inte så att hon kom hit någonting, hon blev upptagen  med något annat istället.
Under tiden som jag var hos N och M så ringde T och frågade om vi inte skulle gå ut, talade om att jag inte var sugen att vara tillsammans med en massa tjejer/kvinnor ensam, är lite för blyg för det...
Efter jag hade pratat med Z så fortsatte jag att glo på tv, så min lördagkväll slutade med att jag somnade i soffan framför tv'n, vaknade upp vid 2-tiden och då gick jag och la mig i sängen istället.
I morse vaknade jag inte förrän kl.10, har väl sovit igen allt som jag missat tidigare i veckan.
Det var min lördagkväll, det kan man väl inte kalla en  höjdarkväll, men jag mår bra i alla fall..

Återkommer snart...


Vi hörs/syns

Kram


Fika..

.det har jag gjort flera gånger idag, När jag vaknade imorse så gjorde jag mig iordning för att åka på stan, tyckte att det var lite för tidigt att ringa och kolla vad N och M gjorde, åkte ner på stan och gick in på Lilla Cafét, beställden 1 kopp te och lite senare åt jag en toast, det får väl räknas som min frukost...
Träffade en av mina fikakompisar där och vi delade på tidningen medan vi fikade och snackade, ja, vi rev inte sönder tidningen utan den är 2 delar, 1 bilaga och så den vanliga delen.
Det är nästan lite pinsamt att jag inte ens vet vad han heter, vi brukar nästan alltid träffar när vi fikar på lördagarna, har frågat N och hon tror att han heter Jan?, får väl fråga nån gång.
Innan jag hade hunnit att fika klart som kom N och M ner på stan, det skulle fika med Å och hennes familj, så jag hängde med dom på Sebastians för att fika ytterligare en gång, men då åt jag bara lite glass medan de andra åt paj och sallad.
Efter vi hade fikat så blev det in och ut i en massa affärer, klagar inte, det är kul att se om det finns nåt som man kan ha behov av, för mig blev det inga inköp.
När Å och hennes familj åkt, så gick vi och fikade ytterligare en gång, för mig blev det 1 kopp te till och en wienerbröd, satt och kollade på alla som sprang fram och tillbaka utanför fönstret, ganska kul att sitta och betrakta människor.
Efter fikat gick vi förbi på Expert, kollade på en ny tv, men har ännu inte bestämt mig för att köpa den än, måste fundera, måste fundera, innan jag kan ta ett beslut.
N tjatar som fan(ursäkta svordomen) på mig för detta, men det är väl bara att köpa den du vil ha säger hon, jag svarar,- har inte bestämt mig än.
Var även förbi hos vår kompis S korvgubben, handlade 2 korvar i bröd av honom så nu känner jag mig rätt så mätt och belåten.
Innan vi skiljdes åt så frågade N och M om jag ville äta med dom idag och eftersom jag tycker om mat och sällskap så tackade jag ja. Tror att de skulle bjuda på nåt som N's kompis T brukar laga till, ni kan hitta receptet här.
Vet inte riktigt när det är dags för mat eftersom M ska jobba inatt så måste han väl få vila lite innan han åker på jobbet för att börja klockan 22, de skulle höra av sig senare.
Eftersom jag är flexibel, så sa jag att det är bara att ringa när det är klart eller om ni vil ha hjälp, har ju tid att gå varvet runt bland mina bloggkompisar och att skriva nåt inlägg och några kommentarer.
Ska  fortsätta att surfa runt lite bland er, men jag lovar att jag återkommer..

Vi hörs/syns
Kram

Time to say..

...good night my friends, sweet dreams...


Vi hörs/syns
Kram

Family guy...

...M berättade ikväll att han gillade Family Guy, den här är för dig...

Vi hörs/syns
Kram


Kvällens låt...

...hittade den här ikväll när jag satt och kollade på youtube, om ni bortser från videon och bara lyssnar på låten, så visst är den väl vacker, bortse från de första 20 sekunderna.
Den här betyder ganska mycket för mig och det finns vissa minnen förknippade med den.

Det är ju Mauro Scocco som skrivit den, men jag tycker att den här versionen är bättre.

Vi hörs/syns
Kram

Lång dag...

...utan några inlägg, hoppas bara att ni inte ledsnat på mig, det är så kul att kolla på statistiken när den ökar.
Har väl inte förväntat mig att många ska läsa min blogg eftersom jag mest skriver för mig själ.
Dagen på jobbet har väl varit rätt så bra, det har inte ringt alltför mycket, jag kunde till och med gå hem 1 timme tidigare idag.
Den timmen + lite till tillbringade jag med min dotter Z, vi träffades på stan och fikade och hade rätt så trevligt, skjutsade hem henne efter det.
Hon skulle hem och packa några saker för hon skulle åka till sin pojkvän S över helgen, känns lite konstigt nu när hon kan ta bilen och åka själv, bad henne att köra försiktigt.
Åkte sedan hem en sväng innan jag åkte för att kolla om M var hemma, vi hade bestämt att vi skulle på pizzerian ikväll eftersom syrran N jobbar sent.
Det var ingen hemma när jag kom dit men jag fick tag i M på mobilen och han var på väg hem, så jag låste upp och satte mig framför datorn, ja, jag har egen nyckel till dem.
Om sanningen skall fram så är det väl mest en extranyckel för dem, men även jag kan använda den.
När han kom hem så satt vi och snackade en stund innan vi åkte för att äta, idag blev det ingen pizza, jag var så otroligt sugen på strips, så vi beställde en kebabtallrk var och eftersom vi är stamgäster där så får vi riktigt stora portioner och vi betalar inte ens fullt pris.
Förresten M, kommer på att det var ju du som betalade eftersom jag inte hittade mina pengar, fann dem senare i min bil, vi får väl göra upp imorgon, eller så är det min tur att bjuda nästa gång.
Sedan åkte vi hem till N och M igen och satte oss framför datorn och tv'n, M har lovat att ladda ner några fílmer åt mig så han satt vid datorn medan jag somnade till framför tv'n, tror inte att jag som speciellt länge men ändå, blev så mätt efter maten att jag inte kunde hålla mig vaken(paltkoma).
Filmerna som jag hittade igår kväll är något som jag såg för många år sedan när vi var i England, det handlar om en munk som heter Cadfael och han lever under 1100-talet och han är ungefär som en deckare, det finns 13 inspelade avsnitt av detta men det finns 20 böcker tror jag.
Jag har 3 avsnitt sedan tidigare inspelat på video men kvaliteten är inte den bästa, får väl se hur det blir det som vi laddar ner.
Sedan jag kom hem har jag kollat på tv och läst igenom era  på bloggar, har väl lämnat några kommentarer, men det ser ni nog.
Det var nästan lite otäckt ikväll, jag lyssnade på musik från youtube och så läste jag en av mina vanliga bloggar och i det inlägget som jag just läste så skrev hon om just den låten och gruppen som jag just höll på att lyssna på.
Ska fortsätta och läsa lite bloggar nu men försöker att titta in igen, till dess...

Vi hörs/syns
Kram

Upphittat..

..hittade det här inlägget hos min vän Blingbling, läs detta om ni är intresserade, eller så kanske ni får ett tips om en ny blogg.

Vi hörs/syns
Kram

Min uppkoppling...

..när jag kom tillbaka från duschen och hade tänkt skriva lite till, så hade min uppkoppling hängt sig, blev irriterad och stängde av datorn.
Det var i alla fall skönt att duscha, idag frös jag inte efter duschen trots att jag hade förväntat mig det.
Har precis läst lokaltidningen(som vanligt ingenting att läsa) och druckit en kopp te, orkade inte med nån frukost imorse heller, tog med mig 1 liter youghurt istället, kan väl leva på det idag.
Ikväll jobbar ju N sent och då kanske jag och M kan käka en pizza, tror att han är ledig hela dagen? får väl kolla med honom senare under dagen, kan ju inte ringa så här tidigt till honom, om han nu är ledig.
Nu ska jag snart börja att jobba, men jag lovar att jag ska försöka titta in lite senare, tills dess..

Vi hörs/syns
Kram

God morgon...

..., vet inte om det är en god morgon, kände mig väldigt trött när klockan ringde, har inga problem att kliva upp, jag brukar bara sätta fötterna på golvet och kliva direkt upp.
Men, idag känner jag mig jättetrött, blev väl uppe lite för länge igårkväll och det känns som jag sovit bra men antagligen lite för lite.
Har som vanligt drömt väldigt mycket, det är jag medveten om, men just nu kommer jag inte ihåg vad jag drömde...
Ska väl försöka att ta mig in i duschen nu, drar mig lite för att duscha bara för att jag brukar känna mig frusen när jag kliver ur duschen, antar att det har med årstiden att göra eftersom det börjar bli kallare och mörkare ute, eller kanske på att jag duschar för varmt.
Har aldrig den känslan under sommaren när det är ljust och skönt  ute.
Min lägenhet är varm och skön så det beror inte på det heller, nu försvinner jag härifrån en liten stund men...

Vi syns/hörs
Kram

Snart dags..

..för sängen, så det är väl bara att önska er god natt...Vi hörs/syns
Kram

Heroes...

..nu börjar snart Heroes, hade tänkt titta på det så nu vill jag inte bli störd, lovar att jag återkommer lite senare ikväll, hoppas inte att ni somnat innan dess.Vi hörs/syns
Kram

Torsdagkväll...

...har nu kommit hem från jobbet men vet inte vad jag ska hitta på ikväl, har nyss messat med min dotter Z och chattat lite med K på msn.
Det verkade som att allt var bra med dem och det känns ju skönt.
Dagen på jobbet har väl varit bra men jag har inte haft nån tid över för att blogga eller att läsa era inlägg, har fått spara det tills nu ikväll, men det går väl bra det också.
Har fått berätta om samtalet med Mangan ett antal gånger idag, det verkar som alla arbetskamrater har fått veta det på något sätt, det är väl det som kallas "djungeltrummor".
Hade ett samtal med en kompis idag, ringde mest för att kolla hur det var, vi pratade säkert över en halvtimme, ska försöka att planera så vi kanske kan träffas någonting, känns som det är länge sedan vi sågs.
Jag har rätt så mycket semester sparad och kan väl försöka att planera in en eller ett par semesterdagar, för att få lite roligt.
Idag fick jag mitt schema för oktober, hade önskat att få arbeta kvällar måndagar och tisdagar hela månaden, men hade inte fått alla kvällspass som jag ville ha, men det måste väl vara så rättvist som möjligt, det är i alla fall vad cheferna säger.
Jag ska väl inte klaga, under hela sommaren har jag ju nästan fått jobba precis som jag ville, men nu när alla är  tillbaka på jobbet så är vi fler som vill jobba kvällar.
Det innebär lite mer pengar i plånboken än om det inte är så mycket, men det märks skillnad på lönespecifikationen om man har lite kvällar/helger.
Jag har valt att inte arbeta på helgerna, tycker att det känns viktigt att vara ledig på helgerna, hur har ni med arbetstider?
Ska väl gå och kolla om jag kan hitta nåt att stoppa i mig, känner mig inte speciellt hungrig, men äta måste man ju...

Vi hörs/syns
Kram

Torsdagmorgon...

..är nu på jobbet, det visar sig att flera arbetskamrater hade hört inslaget på radion igår och att de hade känt igen mig, men jag har väl en säregen röst kanske..
Berättade i alla fall för min chef imorse och hon skrattade rätt så gott, ingen av oss hade väl på allvar trott att det skulle sändas, men det gjorde det.
Har inte sovit speciellt bra inatt, alldeles för mycket tankar som snurrat runt, men så blir det väl kanske.
Orkade inte äta nån frukost imorse innan det var dags att åka på jobbet, gjorde några mackor som jag sedan åt när det blev fikarast.
Har lite "röd tid" nu så jag tänkte att jag skulle blogga lite, har inte hunnit att läsa igenom alla mina bloggar ännu, ska väl passa på att göra det nu, men jag återkommer..

Vi hörs/syns
Kram

Tror det är dags...

... att säga god natt till er mina kära vänner...
Vi hörs/syns
Kram

Undrar....

... om en av mina kära vänner fortfarande är vaken, det verkar som någon från samma ort just varit inne och kollat på min blogg, kan se det via Feedjit Live, undrar om det är du min vän?
Om så är fallet, så är det ju trevligt att du är inne och läser, du kanske är intresserad av vad som händer.
Men det måste väl vara dags för dig att sova snart, eller har du gjort som mig, vänt på dygnet.
Ska väl snart säga god natt, men inte riktigt än...

Vi hörs/syns
Kram

Boktips...

..hittade en bra sajt ikväll där man kan köpa billiga pocketböcker för 35 kr inklusive frakt, låter inte det bra så säg, jag har lyckats beställa 11 böcker.
Tycker man om att läsa som jag gör så känns det här nästan för bra för att vara sant, tycker att pocketböcker kan vara rätt så bra att ha med sig, känns som de inte tar så stor plats och väger inte så mycket som en vanlig inbunden bok.
Om ni är intresserade så länkar jag till den här, hoppas att även ni hittar något av intresse där.
De böcker som jag beställde ska levereras inom 3--6 dagar och det tycker jag låter bra.
Återkommer kanske lite senare..

Vi hörs/syns
Kram

Home, alone...

...nu sitter man här hemma igen, alldeles ensam, bara datorn och tv-n som sällskap.
Ibland känns det lite jobbigt att vara ensam, men på det stora hela så trivs jag som fisken i vattnet. Visst skulle det vara skönt att få gå och lägga sig och ha sällskap ibland och få vakna upp med någon, men det kan man ju få göra ibland även om man är singel...
Ikväll skulle jag gärna haft sällskap, känns som jag skulle behöva prata av mig lite och just nu så är det lite för sent att ringa upp någon av mina vänner och det passar sig inte att ringa vid vissa tillfällen, får väl blogga istället....
Åkte förbi hos N och M som jag hade tänkt mig efter jobbet, man där fanns ingen hemma, får väl klara mig utan sällskap ikväll, kanske de tycker likadant?
M ringde mig för en liten stund sedan, han tyckte att inslaget varit jättekul, berättade att jag varit förbi hos dem, han sa att han hade hämtat N hos en kompis efter jobbet och de hade inte hunnit hem.
Har precis chattat lite med min dotter K för en liten stund sedan, måste ju kolla läget, hur hon har det i Umeå, allt var bra med henne och hon tyckte att det var jättecoolt att jag hade varit med i radio.
Har fått lite respons från mitt lilla framträdande på radion, det är flera som ringt och tyckte att det var jättekul och så här i efterhand kan jag väl hålla med. Vilken tur att jag inte gjorde bort mig, tänk om jag skulle ha blivit irriterad eller arg??
Ser att "Bron över floden Kwai" just började på tv, ska nog slötitta lite på den, tror aldrig att jag sett hela den filmen, vet inte om den är bra eller ej, såg att den håller på till klockan 1:30.
Idag har jag nästan inte hunnit att kolla igenom alla bloggar, ber om ursäkt för det, men jag ska försöka att hinna att göra det nu, behöver ju inte lägga mig så tidigt eftersom jag börjar jobba 9:15 imorgon.
Jag kanske återkommer lite senare..

Vi hörs/syns
Kram

Mat...

...idag var jag ut och åt lunch med min kompis M, som även är syrrans kille, en av mina bästa kompisar.
Vi har inte känt varandra tidigare men när N träffade honom, så träffades ju även vi, och jag tycker att vi funnit varandra rätt så bra, vet inte riktigt vad han tycker.
Vi brukar i alla fall jobba bra tillsammans, om vi gör någonting i deras hus så brukar vi sköta det mesta utom markservicen som N är en fena på, hon ser verkligen till att vi får fika och mat, hon vet väl hur kinkig M kan bli annars.
Han blir ofta retad för detta av N, så fort som han inte svarar sekundsnabbt på hennes frågor eller om han ser lite butter ut så säger hon: - Du är väl inte hungrig? Ibland kan det vara som att slå bensin på en eld, då tänder M på en gång, ibland försöker jag faktiskt medla mellan dom och säga att det var nog inte så hon menade, eller att M kanske inte hörde vad hon frågade om.
Hoppas nu M att du inte tycker att jag lämnar ut dig, det var inte något illa jag menade med detta, utan bara tala om för alla hur mycket jag uppskattar dig och N.
Idag när N var till Sundsvall med sina kompisar så passade vi på att träffas för att äta lunch, vi gick på vår Kina-restaurang, jag åt stekt ris med kyckling och M åt biff med bambuskott, gott, men jag har varit på mätt och trött hela eftermiddagen, tror att det blev lite för mycket mat.
Hoppas bara att inte M känt sig lika mätt och trött som mig  för att även han jobbar sent ikväll, eventuellt svänger jag förbi hos dom på vägen hem från jobbet när jag slutar.
Ni får ha de så bra tills,

Vi hörs/syns
Kram

Mammas Nya Kille...

...har precis lyssnat på den senast sändningen av Mammas Nya Kille och jag var med, LillaNisse var med på radio.
Det var en arbetskompis som ringde mig under eftermiddagen och frågade om jag blivit uppringd av programmet för hon hade hört det idag på väg hem från jobbet och kände igen min röst.
Berättade för henne att detta hände i våras eller på försommaren och att jag alldeles glömt bort vad samtalet handlade om.
Visst minns jag vissa delar av vårt samtal men har nog förträngt en del också.
Nu har jag i alla fall lyssnat på det tillsammans med några arbetskamrater och till min glädje så hanterar jag ärendet utan att göra något fel.
Måste väl erkänna att det är lite pinsamt att höra sin egen röst, låter jag verkligen så där fjantig?
Det som är så kul med det här är ju att Mammas Nya Kille är ett av mina favoritprogram, vilket jag väl berättat tidigare.
Att det var Mangan som ringde mig och att jag till slut kände igen honom var väl också bra, det hade ju knappast varit lika kul om han hamnat hos någon annan.
Hade berättat detta för en av mina chefer tidigare och förvarnat om att det kanske kunde bli en radiosändning om detta, men då det dragit ut på tiden så trodde jag att de hade förkastat det.
Får väl berätta detta för chefen imorgon, undrar vad hon säger?
Ska börja jobba igen, men jag kände att jag ville berätta detta först...

Vi hörs/syns
Kram

Utbildning...

... började jobba 12:45 idag och har haft utbildning mellan 12:45--16:30, inte för att jag vet om jag lärde mig nåt, vi får väl se.
Vi ska ha en uppföljning av denna utbildning om cirka 3 veckor så då får vi väl se om jag lärde mig nåt idag.
Måste försöka att färdigställa några arbetsuppgifter till den uppföljningen, men jag får väl använda lite av min "röda tid" till det.
Nu ska jag fortsätta att arbeta, men jag återkommer lite senare..

Vi hörs/syns
Kram

Nyvaken...

...har nästan nyss vaknat, har sovit bra och haft sköna och trevliga drömmar, tror att jag hörde ringklockan på dörren nån gång men jag ville fortsätta sova/drömma så jag brydde mig inte om att vakna för att kolla om någon ville nåt.
Jag kom på det nu när jag vaknat till, men om det skulle ha varit viktigt så borde de ha återkommit, eller?
Annars kommer jag  inte alls ihåg vad jag drömt, men jag vet att jag tyckte om drömmarna, får väl se om jag kommer ihåg det senare.
Måste försöka att komma igång nu, bädda sängen, äta nåt?, tandborstning, duschen och försöka få på mig några kläder, kan ju inte sitta här helnaken hur länge som helst, tänk om det ringer på dörren igen....

Vi hörs/syns
Kram

God natt...Vi hörs/syns
Kram

Vi får se...

Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting.
Källa: Nalle Puh

Vi hörs/syns
Kram

Nu..

..har min dotter K hört av sig, hon blev visst inte ute så länge, de hade varit och grillat någonstans, så vi chattade en liten stund, via msn, så jag fick veta att hon mår bra.
De skulle spela kort så vår chatt blev inte så långvarig, huvudsaken är ju att jag fått veta att hon mår bra att och det går bra för henne.
Har sedan förra inlägget hunnit att titta igenom de bloggar som jag följer dagligen, skrivit några kommentarer och mailat till någon av dem.
Fick en fråga om var jag jobbar någonstans, kände att jag inte ville besvara den eftersom den då avslöjar lite av den anonymitet som jag tycker att jag har.
Det går säkert att lista ut vem jag är, men så länge som man känner sig lite anonym så är det lite lättare att skriva om allt möljligt, vad tycker ni?
Min blogg har ju blivit lite av en dagbok, vad som händer och vad jag gör och har gjort, den handlar inte för tillfället om mina egna tankar och funderingar, men vem vet, jag kanske kommer tillbaka till det, måste fundera på det...

Vi hörs/syns
Kram

Hemma...

..nu har jag kommit hem till slut, åkte en sväng till pappa för att hälsa på, hans käresta M var där och hälsade på.
Han säger att de inte är tillsammans längre men att de är goda vänner och det är väl bra om de kan umgås med varandra.
På väg upp till lägenheten så träffade jag min grannne C, passade på att boka tvättstugan till på söndagkväll, tycker det känns rätt så skönt att avsluta helgen med att tvätta.
Vi stannade till  i trappan och pratade en stund, det är några dagar sedan vi sågs så det fanns väl lite att prata om, bland annat om hur det ser ut runt fastigheten och när det kommer att bli klart.
Försökte sedan ringa till Z men fick ingen kontakt med henne, men efter en stund så ringde hon upp mig, hon var hos en klasskompis ikväll och fikade.
Har även pratat med M och N, mest bara för att rapportera hur pappas tillstånd var, de höll påi källaren så det kändes som det inte var någon mening att åka förbi ikväll.
N ska åka till Sundsvall för att shoppa med några arbetskompisar imorgon, så M och jag kan nog träffas för att fika eller äta lunch, får väl se vad vi bestämmer oss för.
Jag har inte lyckats nå min andra dotter K ikväll, såg på msn att det skulle vara fest ikväll, hon kanske hör av sig senare, om det inte blir för sent, det är okey om du hör av dig sent, jag börjar att jobba sent imorgon.
Ska väl försöka att kolla igenom alla mina bloggkompisar och se vad som hänt idag, men jag kommer troligen tillbaka lite senare..

Vi hörs/syns
Kram

Ännu en....

Fick även en annan historia av M, se nedan:
===================================

Det ringer på ytterdörren och en äldre dam kommer och öppnar.
Utanför står en välklädd yngre herre som artigt lyfter på hatten och
framför sitt ärende:
- Goddag damen. Jag kommer från Svenska Hem och delar ut recept på salt
sill i lake.

- Han får prata högre unge man, jag hör nämligen en smula dåligt.

Den unge mannen med höjd röst:
-Jag kommer från Svenska Hem och delar ut recept på salt sill i lake.

-Så tyst han pratar. Försök nu en gång till och säga vad det är han vill.

Den unge mannen med sina lungors fulla kraft:
-JAG SÄGER ATT JAG KOMMER FRÅN SVENSKA HEM OCH DELAR UT RECEPT PÅ SALT
SILL I LAKE!!

Ett förtjust leende breder ut sig över damens ansikte.

Hon vänder sig inåt hallen och kvittrar:
- Hilda, Hilda, du måste skynda dig hit. Det står en trevlig ung man här
som kallar sig för hemska Sven och han vill absolut visa sin stake.

Vi hörs/syns
Kram


En historia...

Fick den här historian från syrrans kille M igårkväll, tänkte jag skulle dela med mig till er, hoppas att ni inte tycker den är för fräck?
==========================================

Ett flygplan är på väg till Gran Canaria. Piloten tar mikrofonen och
berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad,
vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst.
När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer
stänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria ?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på
Sonja av bara fan.
Hon är alltid så kåt och beredd på ett snabbknull i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En
flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir
liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.....

Vi hörs/syns
Kram


Mat...

nu börjar det närma sig lunch/matrast och jag vet inte vad jag ska äta idag, har en matlåda med tortellini kvar i kylskåpet, men den lockar inte, jag åt ju det igår.
Tror nästan att jag ska gå på lunchrestaurangen som vi har här i närheten av jobbet, idag har de bruna bönor och fläsk bland annat och det är en av mina favoriter, det är lite synd att magen gör lite uppror när jag äter bönor, men det är väl kanske mer synd om dom som man umgås med.
Vad ska ni äta idag då?
I morse innan jag åkte på jobbet så orkade jag inte äta nån frukost, det blev bara en kopp te, sedan har jag ätit en tallrik youghurt lite senare på förmiddagen, så jag behöver nog inte så mycket mat.
Har ett gruppmöte under eftermiddagen med min chef, vi ska gå igenom siffrorna för hur sommaren sett ut statistiskt, jätteintressant, eller hur?
Antar att det går bra, det värsta är att när man nyss ätit så blir man ju så trött, finns några här som kallar det för "paltkoma", men det kanske är ett vedertaget uttryck, vad vet jag?
Återkommer lite senare, får se om jag hinner hit nåt mer innan jag slutar för dagen, annars får jag väl blogga hemifrån, men..

Vi hörs/syns
Kram

Sedan senast...

...åkte nästan direkt hem efter jobbet, satte inte ens igång tv'n när jag kom hem och det är ovanligt, var inte intresserad av den igår.
In i badrummet för att borsta tänderna och som vanligt går jag omkring i hela lägenheten under tiden jag borstar, har svårt att stå stilla, sen var det sängdags.
Har haft en bra natt, förutom att jag vaknat en massa gånger, turen är väl att jag har förmågan att somna om igen, klev upp vid 7:45 och gjorde mig iordning för att åka på jobbet.
Så nu sitter jag här på min första "röda tid" för dagen och ska få ner några ord, känns som det är lite svårt att komma på nåt att skriva om, många tankar och funderingar har jag men har lite svårt att formulera dem nu, måste nog sortera lite först, tror att jag avslutar och försöker att återkomma senare...

Vi hörs/syns
Kram

Nu är det...

...snart dags att gå hem för ikväll. Nu har jag lagt upp länkar till en del av mina bloggkompisar, jag gjorde det innan jag hade frågat dem, det kanske var tult gjort.
Har i alla fall skrivit en kommentar och frågat i efterhand och fått klartecken från några, kommer att fylla på den här listan eftersom.
Några fler kommer det att bli, men jag kommer inte att länka till alla bloggar som jag läser, en del vill jag ha för mig själv, av olika anledningar.
Det finns så många som bloggar och som har så mycket att säga, man kan alltid lära sig nåt nytt, tänka på ett annorlunda sätt, få insikt hur en del lever och har det.
En del av de bloggar jag läser skriver om hur det är att leva och ha levt med en som missbrukar alkohol och det kan både vara jobbigt att läsa men samtidigt lite lärande, när man själv aldrig varit nära en sån situation.
Ni får väl hålla koll på hur listan över länkar förändras...
Avslutar detta inlägg för kvällen, kommer inte tillbaka nåt mer ikväll, kan ju inte bara sitta framför datorn, måste väl ha ett vanligt liv också, men tills nästa gång...

Vi hörs/syns
Kram

Fikadags...

..nu har jag fikarast, men jag skippar att gå till fikarummet för det är ingen annan som har rast nu, kan väl blogga lite istället.
I samband med fikarasten har jag lite "röd tid" och då passar det väl att blogga lite, har väl inte så mycket att skriva om, men några ord kan man väl få ner.
Såg att en av mina bloggkompisar Blingbling fyller 2 år idag(bloggen alltså),GRATTIS, inte Anna, hon är lite äldre, försökte att skriva en kommentar på hennes blogg, men det verkar inte funka för tillfället, hoppas att du ser det här istället.
Läs gärna hennes blogg, den är intressant, hon skriver bland annat om sin cancer, men inte bara om det.
Upptäckte för några inlägg sedan att hon gillar Mammas Nya Kille, precis som jag, om jag missar direktsändningarna så brukar jag gå in på hemsidan och ladda ner podsändningen till min dator och mp3-spelare, sen kan man lyssna hur mycket man vill.
Ett litet tips från livscochen kan ni ju få om ni kollar in länkarna, om inte annat så är ju Patrik Larsson värd all uppmärksamhet, han är ju schwajnigt bra, som han brukar säga...
Har även en massa intressanta bloggkompisar och kommer väl att tipsa om dom längre fram, ingen nämds och ingen glömd.
Ska nog gå och ta en kopp te trots allt, avslutar detta inlägg nu och försöker att återkomma senare..

Vi hörs/syns
Kram

Another monday...

Jaha, då var det måndag igen, men tänk vilken tur, idag är det som längst till nästa måndag, inte för att jag själv har något problem med måndagar, men jag vet dom som har det.
Fick lite sovmorgon imorse efter som jag jobbar sent idag, hann inte blogga någonting i morse, men får väl försöka att gottgöra detta under resten av dagen.
Åkte på stan för at få läsa vår lokaltidning och passade på att fika på en gång, hade inget sällskap idag, M började jobba så tidigt idag så att han hann att sluta jobba precis när jag skulle börja.
Ringde till syrran N, för att kolla om hon ville fika men lyckades inte nå henne på mobilen, hon ringde upp senare när hon upptäckta att jag ringt, men då var det försent att få henne som sällskap och hon var upptagen med tvätten.
Åkte sedan på Ica för att handla lite, måste ju ha nåt att äta när man jobbar kväll, åkte sedan hem och lagade till lite tortellini, bacon och gorgonzolasås, som jag tidigare berättat så är jag ju rätt så förtjust i pasta i alla olika sorter.
Har i alla fall 2 matlådor klara innan jag behöver tänka på att laga mat igen.
Ska försöka att kolla runt hos mina bloggkompisar hur de har det, men jag hoppas att jag kan återkomma senare idag, tills dess..

Vi syns/hörs
Kram


Tävling...

Jag deltar i tävlingen hos http://thelifeofniklasc.blogspot.com/2008/09/tvling.html där man kan vinna DVD-filmen Donnie Darko och pocketboken "Att älska som en porrstjärna" av Jenna Jameson. Gör det du med...
Tävlingen avslutas söndag den 21:a september kl. 22.00. Lycka till!
Vi hörs/syns
Kram


Nu har jag...

...hunnit att läsa igenom alla bloggar som jag försöker att följa regelbundet, har även skrivit kommentarer på en del.
Brukar försöka att skriva nån kommentar om jag känner att inlägget säger mig nåt.
Ibland känns det som man får någon typ av relatiion med de bloggvänner man har, tänk va kul det vore om man kunde träffas?
Eller det kanske skulle förstöra nåt, vad tror du?

Vi hörs/syns
Kram

Söndag...(långt inlägg)

... hade sedan tidigare bestämts att färden skulle gå till Junsele, N, M och jag hade lovat att åka och hälsa på min mormor A, ja jag vet, det är även N's mormor...
Hon är 94 år och är rätt så pigg och det känns som att man bör ta tillvara alla tillfällen som vi har för att träffa henne, vem vet hur länge hon finns kvar, gud förbjude att det skulle hända henne nåt nu när jag skriver detta....
Vi åkte vid 10-tiden och på vägen dit fick vi se en riktigt stor rentjur som stod mitt i vägen, N sa att vi skulle ta kort på den men ingen av oss hann att få fram mobilen nog snabbt, annars hade ni fått sett bildbevis.
Vi satt och pratade en stund med mormor innan vi tog henne med oss in till vår moster L, det brukar alltid vara hon som får bjuda på fika och som vanligt var det ett stort brödfat som M och jag försåg oss från, tror det var 8 olika sorter och jag gick nog nästa 2 varv runt brödfatet, kollade inte om M gjorde det men N var så duktig, hon kunde låte bli godsakerna, hon har bra karaktär min syster.
Sedan tillbringade vi en stund vid L's dator, hon hade problem med att koppla upp sig på internet för att kolla sin mail, M och N lyckades fixa det åt henne, efter det satt vi ute på verandan i det fina vädret och snackade.
Lite senare var det dags för fika igen, men då var det smörgåsar och sallad som gällde, jag åt några tunnbrödmackor med skinka, fast jag egentligen inte behövde det, men det såg så gott ut att jag kände mig tvungen att äta.
Vi åkte sedan vidare till vår syster S och hennes man S, vi tog en tur i bilen efter en skogbilsväg som leder till den sjö där vi har vår sommarstuga.
Vi 3 syskon fick överta den stugan från mormor för några år sedan, men både jag och N har inte varit där på flera år, en av anledningarna till detta är att det är/har varit lite svårt att ta sig dit.
Tidigare har man varit tvungen att åka bil så långt som vägen var farbar, sedan gå fram till sjön och sedan en båttur till stugan.
Nu är det någon som gjort en väg ända fram till stranden, så nu kommer det att vara lite lättare att ta sig dit.
Stugan är väl mer som en liten sommarstuga, alltså att man bara är där på sommaren, och nu är ju sommaren slut för i år, ja, även jag som är optimist när det gäller vädret, inser detta.
När jag var liten/yngre så tillbringade vi rätt så mycket tid där tillsammans med morfar, mormor, mamma och pappa, men ju äldre de blev ju mindre tid tillbringade vi där, sorgligt egentligen....
När jag sedan skaffade familj och på grund av att det var lite svårt att ta sig dit, så har turerna dit varit ett fåtal, hoppas att det kanske kan bli en förändring när det gäller det.
Vi har även varit åkt dit under vintern, men då har det varit på snöskoter eller att man åkt skidor, men under vintern kan man inte sova över där, det blir alldeles för kallt även om man skulle elda hela nätterna, jag menar att här uppe i Norrland så kan det bli j.....t kallt.
Efter turen till sjön så skulle vi titta om vi hittade ett bord som N och M kunde ha i sin gillestuga, hittade pappas gamla vardagsrumsbord som de lånade, lastade in det i min bil inför hemresan.
Vi lastade även in lite ved som N och M ville ha för att elda i sin öppenspis, det är ju så mysigt att elda i öppenspis.
Även jag har en men jag har aldrig vågat elda i den, den är nysotad och jag har hört att den fungerar, men måste nog först investera i ett gnistgaller, innan jag vågar försöka, det vore ju synd att sätta eld på fastigheten...tror inte att  grannarna skulle uppskatta det.
Sen var det dags för fika igen, javisst M och jag kunde fika en gång till, inga problem, tunnbröd med skinka och jättegod honung till en kopp te, förstår inte riktigt varför allt fika smakar mycket bättre hos någon annan...
Innan vi åkte hem så plockade vi lite svarta vinbär, kunde ju vara gott om man skulle göra en god paj...
Kom hem vid 5-tiden, lämnade av M och N hemma och åkte direkt upp till pappa, han ville klippas igen, det är ju bara 2 veckor sedan jag gjorde det.
Den här gången ville han ha det riktigt kort, anledningen till detta är att han fått någon typ av utslag i sin hårbotten, klippte det så kort det gick och tog sedan rakapparaten så det blev ännu kortare, han blev nästan lite lik Kojak(Telly Savalas), om ni minns honom, en polis i en serie som gick under 1970-talet, han hade ofta en klubba i munnen.
Jag tog nåt kort på pappa för att kunna visa N och M,  åkte förbi hos dem igen och när jag kom dit så kom jag samtidigt med M's frisör G.
Under tiden som jag varit och klippt pappa så hade N gjort en paj med svarta vinbär och äpplen som vi åt tillsammans med glass, det var jättegott N, trots att du tyckte den var lite för sur. Ja, ni ser, jag hann att fika ytterligare en gång denna dag.
Nu är jag i alla fall hemma, har precis pratat med K och fick veta att hon mår lite bättre men att hon fortfarande mår lite illa av den medicin som hon äter, det kanske är någon biverkning som man får räkna med, huvudsaken är väl att hon blir bättre.
Har även pratat med Z och fick veta att hon åkt till sin kille S, skulle komma tillbaka imorgon, får väl se om vi hinner att ses någon under veckan.
Måste försöka att avsluta det här inlägget nu, innan ni tappar lusten att läsa, även jag måste ju få tid att läsa era bloggar, men jag återkommer....

Vi hörs/syns
Kram

Lördag...

Som ni redan vet, blev det ju ingen utgång på fredagkväll och om jag ska vara ärlig så var det väl ingen besvikelse.
Åkte förbi hos N och M när jag slutade, fick låna en film av dem som jag tittade på under natten, tror att klockan var 3:30 när jag kom i säng.
Filmen jag tittade på var "Flyga Drake", har inte läst boken innan, så det är svårt att jämföra, tycker att filmen var bra i alla fall, man inser att vi nog har det rätt så bra i Sverige ändå, trots detta klagar vi..
Vaknade strax före klockan 10 på lördagmorgon, gjorde mig iordning för att åka ner på stan för att fika med M och N, träffade även min dotter Z, och hennes pojkvän S, de skulle även fika men på ett annat ställe än oss.
Efter vårt fika var vi förbi på Systemet, hade lovat att köpa en flaska whisky till en kompis, köpte även en "bag-in-the-box" rödvin, kan vara bra att ha om man får främmande/sällskap...
Vi var även in på några andra affärer och kollade om det hänt något sedan senast, jag hittade inget att handla i alla fall.
M och N åkte upp till pappa för att hälsa på honom och jag lovade att jag skulle åka dit under söndagen.
När de hade åkt kom jag ihåg att jag hade glömt att lämna tillbaka filmen till N och M, så jag åkte förbi deras hus och lämnade in den.
Eftermiddagen tillbringades ute i naturen efterom det var så härligt väder och senare på kvällen fick jag sällskap av en kompis som jag inte sett på ett tag, då har man ju rätt mycket och prata om,  tror inte att jag kom i säng förrän vid 2-tiden.
Fortsättning följer...

Vi hörs/syns
Kram

Ingen utgång...

..det blev ingen utgång ikväll, har bestämt mig nu, känner mig trött efter en lång dag och när jag inte fick M och N som sällskap, valde jag att stanna hemma.
N skickade ett sms och berättade att de inte skulle gå ut och eftersom jag inte ville vara tuppen i hönsgården så får hönsen klara sig utan mig ikväll.
Hoppas att ni får trevlig ändå, utan mig, men tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Håll ljuset levande...


Jag hittade denna uppmaning hos Ejmis, att föra denna låga vidare.
Gör som jag, lägg in den i eran blogg. Alla har vi nån som har drabbats av denna hemska sjukdom.

Håll ljuset levande...
Allt jag ber om är att Du håller detta mail i  cirkulation. Även om Du skickar det till bara en 
person så  håller Du lågan brinnande. 
Detta gör vi till minne av alla  de människor som drabbats av cancer. 
Ett ljus förlorar inget genom att tända ett  annat ljus. 
Låt detta ljus brinna!


Vi hörs/syns
Kram

En gång är ingen gång...

..är det inte så man säger?
Har fått veta att det kanske blir utgång ikväll efter jobbet, jag var ju ut förra fredagen efter jobbet och då jobbade jag till 20:30 och det får väl vara det som är "en gång", mådde ju bra på lördagen i alla fall...
Ikväll jobbar jag ju till 22:15 och om jag går ut ikväll igen då, blir det då "men 2 gånger är en vana"?
Måste väl snabba mig hem efter jobbet för en snabbdusch och byta kläder, kan ju inte lukta arbetare...
Hoppas bara att jag inte blir dålig som jag brukar bli, har en tendens att bli bakis om jag dricker 2--3 öl.
Jag hoppas bara att M tänker följa med i så fall, så att jag inte blir ensam kille/gubbe med en massa brudar/kvinnor, jag kan ju inte vara som en tupp i hönsgården, även om det skulle vara trevlig...
Måste väl passa på att ringa till M och N och kolla senare om det är sant eller om det är T, som bara hittar på nåt för att lura ut mig...
Återkommer kanske senare med rapport om vad som kommer att hända, men tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Ja, jag hann...

..att träffa M en sväng och fika med honom, vi gick på Lilla Cafét och fikade. När vi hade fikat och M hade fått prata av sig lite var det dags för honom att gå tillbaka till arbetet.
Jag satt kvar på fiket och tog en påtår och läste klart tidningen, sedan gick jag förbi hos vår kompis korvgubben S, givetvis var jag tvungen att stoppa i mig nån varmkorv.
Åkte sedan hem för att plocka iordning lite innan det var dags för att åka på jobbet, kom på jobbet tidigt som vanligt och en av mina arbetskompisar hade gjort äppelkaka och vaniljvisp som hon bjöd på, väldigt gott.
Hade fått en påminnelse om en betalning som jag missat så jag har fixat den nu,  hoppas inte att det leder till några extra kostnader.
Har även fått veta att det skall vara fest ikväll och att de tror att jag ska vara med, men jag vet inte, jobbar ju ända till klockan 22:15, känns lite sent att gå ut då, tycker jag som är gammal i alla fall.
Vi får väl se, om M och N hänger med så kan väl inte jag banga. får kolla om de är intresserade...
Nu måste jag snart börja att jobba igen, men jag försöker att återkomma lite senare, det är ju långt kvar av det här dygnet, så..

Vi hörs/syns
Kram

God morgon...

..om man nu kan säga det den här tiden, har i alla fall bara varit vaken sedan klockan 10, satt uppe och glodde på tv och surfade runt i cybervärlden till klockan 3, det kändes helt okey inatt, men nu känns det som jag sovit bort en massa av dagen.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på en dag som denna, verkar som det regnar ute, men mina ögon har nog inte vaknat riktigt så det kanske inte är rregn?
Kan ju ta det rätt så lugnt eftersom jag inte behöver vara på jobbet förrän vid 3-tiden.
Ska nog försöka att ta mig in i duschen snart och sedan blir det väl en sväng som vanligt ner på stan för en fika och för att läsa lokaltidingen, fortfarande bryr jag mig inte om att prenumerera på den, det är alldeles för dyrt för så lite.
Såg att jag fått ett erbjudande hem där jag kan få tidningen gratis i 1 månad men har inte kommit mig för att skicka in den, kanske måste kolla hur länge det gäller.
Nu ringde syrran och störde mig i bloggandet, det är okey N, hon ville bara ställa en fråga och den gick snabbt att besvara.
Frågade henne om när M har lunch och eftersom han började tidigt idag så kanske jag kan ha en dejt med honom, ska ringa honom och kolla, så nu måste jag helt plötsligt skynda mig, men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

Gonatt...

tänkte att det är väl dags att säga gonatt till er som inte är nattsuddare som jag, sov så gott.
Jag  har ju sovmorgon imorgon, behöver inte vara på jobbet förrän kvart i 2, men imorgon tar jag nog ut 1 timme friskvård och då behöver jag inte börja förrän kvart i 3, men då jobbar jag ju till klockan 22.
Natti natti, till er alla...

Vi hörs/syns
Kram

Idol..

satt och fikade med syrran nu ikväll på jobbet och då började Idol, varför är det så att många personer som ställer upp där ej har någon självinsikt.
Tycker det är rent pinsamt när någon kommer in och ska sjunga och så låter det som du försöker att klämma en katt i dörren, nä fy fan.
Inte för att jag själv kan sjunga, men så mycket självinsikt har jag att jag aldrig skulle ställa upp på nåt liknande och bli utskrattad av hela svenska folket.
Man får väl se hela uttagningen som en transportsträcka och börja titta när det verkligen finns några som kan sjunga...
Vilket gnäll det här blev, men jag kände att jag var tvungen att´få ur mig det...

Vi hörs/syns
Kram

I need a hero...

...såg att jag missar Heroes ikväll och glömde bort att jag kunde spela in det, fan nu missar jag det eftersom jag jobbar sent ikväll. Ni som följer det kan väl berätta för mig vad som händer och sker?
Annars får jag väl vänta och hoppas på att de kör någon maratonsändning med alla avsnitt i efterhand.
Men den kommer väl ut i en dvd-box som man kan köpa.

Vi hörs/syns
Kram


Heroes....

Ja, ikväll börjar Heroes igen, va bra, eller i alla fall tycker jag det, vet att alla inte uppskattar det men jag gör det.
Såg att jag kommer att missa ett avsnitt imorgon eftersom jag kommer att jobba sen kväll, kanske måste spela in det?
Min kväll har väl varit bra annars, styrelsemötet gick väl bra men det tog över 1 timme, nu måste jag bara skriva protokollet och få underskrift på det, kan väl kanske fixa det på jobbet imorgon.
Min granne C  följde med mig upp ikväll efter mötet, hon vllle låna några böcker, så hon fick gå igenom min samling och hittade några som hon lånade, som tack bjöd hon mig på en påse bullar, nu har jag lyckats äta upp alla bullar som kvällsfika, gott.
Har pratat med några av mina vänner idag, bland annat med P som jag jobbade med tidigare och som nu bor i S-holm, det var flera veckor sedan vi pratade men allt var bra med honom, vi ska försöka att träffas nån helg i S-holm framöver, måste bara försöka att planera in det så att det passar honom också.
Det känns som det börjar närma sig en resa dit för att hälsa på några av mina vänner, ska försöka att övertala N och M att åka med, om inte annat för att det blir lite billigare, men även de har flera vänner som bor där nere.
Trodde att jag skulle hinna förbi och hälsa på dem ikväll men det gick inte, men de kanske är lika glada för det?
Ibland känner jag mig nästan som en inneboende där, men jag kan ju inte bo där förrän mitt rum är klart, det är snart det enda rummet som inte är åtgärdat i hela huset.
Nu ringer min mobil, tror att jag väljer att svara, kanske återkommer senare, om inte, så blir det imorgon..

Vi hörs/syns
Kram

Blodigt allvar...

...vid 15-tiden idag så ringde de från blodcentralen och frågade om jag hade möjlighet att komma dit för att lämna blod och givetvis hade jag det. Hade faktiskt funderat på att kontakta dem då det kändes som det var länge sedan sist, hade för mig att jag var dit i maj senast.
Jag kom dit 15 minuter efter sköterskan hade ringt mig, så hon verkade lite chockad över att jag var så snabb och då sa jag: - jag sa ju att jag skulle komma inom 15 minuter och nu är jag här.
Fick lägga upp mig i en sån där stol som de har och hon kollade mitt blodtryck och puls och det var okey, sedan kollade hon även min temp och även den var bra.
Jag fick även veta att jag hade lämnat blod 41 gånger tidigare, och det är väl bra, förhoppningsvis har de väl fått någon användning för mitt blod.
När jag var klar så bjöd de på fika och så får man ju ta för sig någon present, och eftersom vädret är som det är här så tog jag ett paraply, jag har ju bara 3 st redan i min bil.
Nu är min "röda tid" slut för idag så jag måste börja att jobba igen, har ungefär 1 timme och 15 minuter kvar, sen blir det direkt hem till vårt styrelsemöte, hoppas att det går bra.
Ska försöka att komma tillbaka lite senare ikväll men till dess...

Vi hörs/syns
Kram

Regn och rusk...

usch, vilket skitväder, visst har väl alla årstider sin tjusning, men just nu känns hösten hemsk.
Jag är så trött, så trött, verkar inte hjälpa hur mycket jag sover, är trött ändå.
Antar att det är många som känner som mig, men det hjälper ju inte mig...
Ny dag på jobbet och vi har haft en väldigt lugn förmiddag, nåt teknikfel på förmiddagen så vi har haft jättelugnt, skönt.
Nu har allt kommit igång igen, så nu är det bara att spotta i nävarna och försöka att göra nån nytta.
Oj, nu ringer det, måste svara, återkommer senare..

Vi hörs/syns
Kram

Tisdagkväll

har suttit och mått gott och skrattat för mig själv ikväll, känns så jätteskönt att  Z klarade körkortet idag.
Tänk att mina döttrar blivit så stora att nu har båda körkort, jag känner mig inte gammal i vanliga fall, men när jag tänker på deras ålder så märker jag att även jag åldras.
Börjar bli lite gråhårig, men får väl skylla på de grå tinningarnas charm, är det inte så man säger???
I morse åkte jag upp till pappa som jag hade lovat honom, han höll på att träna, han gör det varje vardag och det blir ju inte sämre i alla fall.
När han tränat klart tog vi en promenad till sjukhuset och kollade runt om det var någon där som vi/han kände, vi träffade en taxichaufför som vi känner, så vi pratade med honom en stund och pappa hälsade till hans föräldrar.
Efter det gick vi till kiosken och så bjöd jag pappa på en glass, han ville ha en strut och det fick han givetivs.
Vi satt utanför fiket och jag kollade in alla snygga sköterskor medan han åt sin glass-strut, gick sedan tillbaka till hans rum och satt och pratade en liten stund.
På väg hem åkte jag förbi Ica för att handla lite, behövde ju nån mat tills ikväll.
Lagade till pasta och köttfärssås, gott.
Idag har vi haft teammöte på jobbet, så idag har jag nästan ingen "röd tid" av den anledningen, därför blir det inte så mycket bloggat.
Lyckades även få ett kvällspass till denna vecka, en av mina arbetskompisar behövde ha ett dagpass på torsdag och ville bli av med sin sena kväll, och snabb/snäll som jag är så tog jag gärna över det passet, så nu har jag bara ett dagpass kvar denna vecka.
Måste nu försöka att avsluta detta innan chefen kommer förbi och ser att jag bloggar, men...

Vi hörs/syns
Kram

Grattis...

till min yngsta dotter Z som tagit körkortet idag, jag har nästan inte sovit något inatt för att jag var nervös för hennes skull, men hon klarade det.
Jättekul att du klarade det Z, om du är snäll så kanske du kan få låna bilen.

Puss och kram till dig


Vi hörs/syns

Kram


Vinn en bok...

hittade ytterligare en tävling där man kan vinna en bok, jag vill vinna:men även du kan vinna den, till tävlingen

Vi hörs/syns
Kram

Tävling....

Hittade en tävling genom en av mina bloggkompisar Ejmis och eftersom jag gillar att läsa så var jag ju tvungen att kolla in den och delta i den...Om du också vill tävla klicka här

Vi hörs/syns
Kram

Pengar och svartsjuka...

är ingen bra kombination...
Det blev en tur till pappa ikväll ändå, N hade varit dit idag efter jobbet och pappa var inne hos M när hon kom dit.
M är svartsjuk av sig och nu var pappa less på hennes tjat och hade gjort slut med henne, men ibland tror jag att det händer flera gånger i veckan, faan dom är värre än tonåringar sa N.
Hon hade lämnat pengar till pappa idag och eftersom han gömt sin börs så kunde inte N lämna pengarna på hans rum, han stoppade pengarna i sin ficka, och så glömsk som han är så kan de hamna i tvätten när han ska byta kläder.
M var ganska rolig när jag skulle åka från dem, han ska att det kunde bli penningtvätt på långvården om han glömde pengarna i byxorna, undrar vad skattemyndigheten tycker om det....
Jag åkte i alla fall dit, hjälpte pappa med rakapparaten och fick höra pappas version av vad som var upphov till M's svartsjuka, talade om för pappa att han vet ju själv vad som är sanning och att han inte behöver bry sig om vad hon tror.
Såg att han fortfarande hade ringen på sig och frågade honom varför eftersom det var slut, - M vill att jag fortfarande ska ha den på mig...
Pappa överlämnade pengarna till mig och jag sa att jag skulle lägga dom i hans börs, men det ville han inte, han sa att det stulits pengar ur börsen.
Då lovade jag att lämna pengarna till en sköterska som låser in dem i ett skåp som bara några få har tillgång till, och det var okey enligt pappa.
Jag lovade att hälsa på pappa iimorgon förmiddag, innan jag börjar att jobba, eftersom det bara blev en snabbvisit ikväll och det verkade han rätt så nöjd med.
På väg hem ringde jag till N och berättade hur allt hade avlöpt, och berättade vad han sagt åt mig, ibland kan vi få veta olika saker eller olika versioner av vad som hänt, den här gången så stämde det ganska bra.
Ska försöka att läsa igenom alla mina bloggkompisar nu, hade inte möljighet att göra det på jobbet idag, så jag tror att jag avslutar för ikväll, men vem vet, jag kanske återkommer senare, till dess....

Vi hörs/syns
Kram

En måndag...

har haft en bra måndag på jobbet, fast jag hade ett dagpass, imorgon har jag sovmorgon igen, härligt.
Har även tagit på mig en extrakväll denna vecka, en arbetskompis ville ha dagpass på fredag och ville bli av med en sen kväll, givetvis ställde LillaNisse upp med att byta.
Annars har jag varit tvungen att lägga schema för oktober och jag tycker att det är så svårt att planera så långt i förväg, men vad gör man inte för att arbetsgivaren skall vara nöjd, nu är det i alla fall gjort.
Har lagt önskemål om att jobba sena kvällar måndagar och tisdagar och dagtid onsdag--fredag, får väl se hur mycket det stämmer när schemat är klart.
Jag har även bytt arbetsplats i våra lokaler, gjorde det enkelt för mig och bytte med syrran, tror att hon tycker hon gjorde ett bra byte, det känns som jag inte gjorde det.
Det känns som det är en massa personer som rör sig runt mig hela tiden, jag som tidigare suttit nästan helt ensam, får väl kanske byta tillbaka längre fram.
N skulle åka upp till pappa ikväll så jag har lovat att åka dit imorgon innan jag börjar att jobba, det borde jag väl hinna.
Ska försöka att få tag i K ikväll så jag får höra hur hennes första skoldag varit.
Hoppas på en lugn kväll hemma, ska väl kanske åka förbi hos N och M senare och kolla hur det går med målningen i källaren, det är väl snart klart  M?
Får väl se om jag hinner hit nåt mer ikväll eller, annars blir det väl imorgon..

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0