God morgon...

...tänkte jag skulle chocka er så här tidigt på morgonen, ja, jag är vaken redan, tänkte att jag skulle klica upp innan tuppen och kolla så han inte missar sitt jobb att väcka er....
antar att de flesta av er fortfarande ligger och sover, hoppas att ni sovit gott när ni vaknar till, då kanske det är min tur att sova en stund.
Ha en bra fredag och en bra arbetsdag, ni som jobbar idag, ni andra kan väl bara ta det lugnt då...

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

.....nu är det dags för mig att säga godnatt till er mina vänner, hoppas att ni får sova gott och att ni vaknar utvilade till en fin fredag....

Vi hörs/syns
Kram

Torsdagkväll...

...idag har jag haft en bra dag på jobbet även om det varit fullt upp hela dagen, mitt extrauppdrag gick bra idag också...
Flexade ut sista timmen, hade bokat tvättstugan och kände att jag ville hem så snart som möjligt för att påbörja tvättningen.
Har nu kört 2 maskiner och har  fyllt på 2 nya, ska väl inte behöva ta så lång tid att tvätta klart, sedan har man ju städningen av tvättstugan kvar, annars retar man väl upp nån och så kommer det väl nån arg lapp.
Z ringde mig tidigare ikväll, hon trodde att det var jag som hade ringt henne men det hade jag inte hunnit att göra ännu, hon berättade att de hade det bra i Tärnaby men att det var ungefär -15 grader, hon skulle komma hem imorgon.
Ska väl ta och ringa till K också och kolla hur läget är med henne, har inte pratat med henne på flera dagar, minns inte riktigt när det var sist.
Nu är det dags att gå ner och tömma maskinerna och hänga upp det som ska in i torkrummet, måste väl även byta i torktumlaren, återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

...till en ny dag och idag är det ju torsdag, får väl se om det blir ärtsoppa och pannkaka idag då till mat....
Har haft en bra natt och det känns att det blev några timmar för lite sömn men...det går nog bra ändå.
Idag innan jag började att jobba gjorde jag det som jag inte tycker om att göra....var ju tvungen att göra klart och betala räkningarna, jag hatar det, blir så besviken varje gång när man gjort det och ser vad som finns kvar på konton när det är klart....känns som lönen tar slut i samma veva som den hamnar på kontot...Men, det är väl kanske likadant för er?
Nu på morgonen har jag ett av mina extrauppdrag, hoppas att det går bra, hade även ett igår morse och det var väldigt positivt..
Måste nog börja att förbereda mig lite för det innan det är dags....
Hoppas att ni får en bra torsdag mina vänner....

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...nu är det dags för mig att gå till sängs, vill säga godnatt till er mina vänner, hoppas att ni får sova gott inatt och att ni får fina drömmar och vakna utvilade till en fin torsdag....

Vi hörs/syns
Kram

En till...

ytterligare en....
===============================
En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.

Bonus för män:

Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.
==========================================
Vi hörs/syns
Kram

Historia...

ytterligare en historia.
======================================
En blond kvinna kommer farande som ett skott i sin nya fin sportbil och blir stoppad av en kvinnlig polis som också råkar vara blond.
"-Kan jag få se körkortet?" säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt riva igenom hela handväskan, och blir mer och mer stressad.
"-Hur ser det ut, nu igen???" undrar blondinen.
Den kvinnliga polisen svarar:"Det är ju fyrkantigt och så finns det ju en bild på dej!"
Till slut hittar blondinen en spegel som är fyrkantigt i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Den blonda kvinnliga polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
"-Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du var också polis!"
======================================
Vi syns/hörs
Kram

Tarzan....

...hiittade den här historien på en sida ikväll när jag surfade runt, hoppas att den kan roa er....
=============================================
Tarzan var ute och patrullerade i djungeln, på väg i lianerna över floden tappar han greppet och faller rätt ner i floden och krokodilerna anfaller direkt.
Den första krokodilen river till och sliter ut Tarzans vänsteröga, den andra krokodilen biter av högerarmen uppe vid axeln och den tredje krokodilen tar ett stadigt grepp i Tarzans XXX i grenen och sliter bort den.
Infödingarna hittar Tarzan svårt blödande på stranden och tar med honom till medicinmannen:
-Han är svårt skadad, jag kan inte göra något, svarar medicinmannen.
-Du måste, säger hövdingen, kommer du ihåg hur det var i djungeln innan Tarzan flyttade hit? Upplopp och oroligheter, stamkrig och ond bråd död.
-Du måste rädda Tarzan, djungelns polis.
-OK, jag får väl göra vad jag kan, sa medicinmannen.
Ett hököga fick ersätta det förlorade vänsterögat, högerarmen ersattes lika smidigt med en orangutang-arm. Men vad skulle han sätta mellan benen??? Då slog det honom.
-Vilken jäkla tur, jägarna kom ju hem med en elefant imorse. Men, tyvärr så var det en hona. Jaja, det får väl bära eller brista, han sydde dit snabeln istället.
När tre månader hade gått hade Tarzan repat sig bra och medicinmannen sa till Tarzan.
-Du är så pass återställd att du får åka hem, men jag vill att du kommer på återbesök om ett halvår så får vi se hur det har gått.
-Okey, sa Tarzan och knallade in i skogen.

Efter ett halvår kom Tarzan på återbesök och medicinmannen frågade hur det hade gått?
-Fantastiskt, jag bor ju i det högsta trädet i djungeln för att kunna spana och upptäcka oroligheter i tid, med det här ögat ser jag en mus på en mils avstånd och människor på 2-3 mil.
Armen, den är så bra att jag önskade att jag hade två orangutang-armar, när jag ser en orolighet eller ett tillbud slänger jag mig ut i lianerna och svingar mig i lian-expressen till stället där jag behövs, och klättring upp i träden? Ta-da-datta-daaa, så är jag uppe.
För att inte tala om snabeln.. ojojoj, succé hos brudarna. Den är lång, tjock och rörlig, ryktet om snabeln sprider sig som en löpeld i djungeln bland brudarna, jag kan inte ens hämta tidningen på morgonen p.g.a. att det står fullt med brudar under trädet och bara vill träffa mig. Jag får smyga över till grannen och låna tidningen av honom istället.
-Du har gjort ett jättebra jobb med mina nya kroppsdelar, sa Tarzan.
Men medicinmannen såg att de t var något som plågade Tarzan så han sa:
-Jag ser att något tynger dig Tarzan, berätta, jag har ju tystnadsplikt som du vet.
-Okey då, sa Tarzan. Allt är jättebra, förrutom en sak, varenda jävla gång jag är ute och springer på savannen så plockar snabeln gräs och stoppar upp i röven på mig...
==========================================
Vi hörs/syns
Kram

Onsdagkväll...

...nu sitter jag här ensam i min soffa med min käresta i knät, hon ger mig värme och kärlek och är ett väldigt bra sällskap...ja, det är ingen tjej jag pratar om utan min kära laptop...har ju svårt att låta bli den när jag kommer hem, men samtidigt hjälper den mig ju att hålla er uppdaterade på mitt liv.....
Idag efter jobbet så var jag tvungen att kolla igenom elmätarna i våra fastigheter, har lämnat elavräkningen till de som skall debitera detta men när de fick filen från mig så visste de inte riktigt vilken elmätare som hörde till vilken lägenhet, med lite hjälp kunde jag reda ut det.
Sedan var jag tvungen att kontakta resten av styrelsen för att kunna fatta beslut i en fråga, tror att detta är utrett också, måste bara ringa ett samtal imorgon förmiddag...
N ringde också och frågade om jag hade möjlighet att följa med  upp till pappa för att försöka reda ut vad som är fel, han har fått för sig att det försvinner saker från  hans rum och har börjat beskylla personalen för att de stjäl hans saker.
Jag åkte dit för att hämta henne och vi fick M med oss som stöd, vi berättade för pappa att den saken han saknade, har han aldrig haft där han bor nu utan den stuvades undan och har magasinerats.
Pappa har återigen börjat tjata om att han har möss och råttor i sitt rum, så idag har jag pratat med sköterskan på hans avdelning för att kontrollera om det kan vara nån av hans mediciner som ställer till det för honom, enligt henne så ska det inte finnas några sådana biverkningar
Vi försökte att diskutera detta med pappa men han ville inte tro oss, även trots att vi berättade att Anticimex och fastighetsägaren kontrollerat detta tidigare och att de inte hittat några spår av skadedjur, han säger att han vet väl bäst själv....
Får väl se vad sköterskan och doktorn kommer fram till, kanske måste han börja att äta nån typ av medicin för att klara av det här, hoppas de hittar nån lösning på det, för det är ju synd om pappa som tror att han ser det här....
Vi var även ner till mormor en sväng när vi ändå var där, tror att hon blev rätt så glad när vi kom dit eftersom M var med, hon gillar honom jättemycket.
Skjutsade hem M och N när vi åkte från sjukhuset och åkte sedan hem, var in till grannen en sväng på väg upp till lägenheten, satt och snackade med henne en stund innan jag gick upp till mig.
Har nu gått igenom era nya inlägg och ni verkar ha varit produktiva idag, det är mer än man kan säga om mig...ska försöka att bättra mig..
Nu ska jag ta och fixa mig en kopp te, får se om jag hinner hit lite senare igen....

Vi hörs/syns
Kram

Morrn...

...godmorgon mina kära vänner...om man nu kan säga det vid halv elva tiden...har inte haft möjlighet tidigare.
Min natt har varit jättebra, alltså, jag har sovit bra men på morgonkvisten så har jag vaknat flera gånger men som vanligt lyckas jag somna om, har haft några konstiga drömmar inatt men det var inget som oroade efter som jag kände på mig att de bara var drömmar..
Tog mig en promenad till jobbet imorse och satte mig för att läsa tidningen i lugn och ro, så skönt när ingen annan är här, att man får rå sig själv, sedan har arbetsdagen hittills rullat på för fullt, har lite "röd tid" nu så jag kan skriva några rader.
Jag hoppas att ni kommer att få en bra dag och så ska jag försöka återkomma lite senare, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...så nu är det dags för mig att gå till sängs, hoppas att ni får en bra natt och att ni vaknar utvilade till en bra onsdag, sweet dreams...

Vi hörs/syns
Kram

Min kväll...

...efter jobbet så tog jag mig en tur till M och N, satt och fikade och snackade med dom lite, under tiden som jag var där så ringde Z, hon kom också dit på väg från skolan. När hon kom berättade hon att hon skulle åka till Tärnaby imorgon för att träna några dagar, det skulle även vara tävling där i helgen men hon skulle inte delta, så hon skulle visst komma hem på fredag.
M frågade mig om jag kunde tänka mig att klippa honom igen, han tyckte att håret började bli för långt igen, sa att vi kunde göra det imorgon eller så följer du med mig hem så kan vi fixa det på en gång så när Z åkte så åkte M och jag också.
Vi passade på att åka förbi på jobbet, M ville sitta i massagestolen en stund, han kände sig spänd i kroppen, jag satt och glodde på tv medan  han fick sin massage, när han var klar åkte vi hem till mig.
Det gick rätt så snabbt att klippa honom nu har jag ju lärt mig ungefär hur han vill ha sitt hår, huvudsaken är ju att han är nöjd, men innan vi åkte så sa han inför N att  han skulle klippa sig lika kort som  mig, och ni skulle ha sett reaktionen  på N, M satt och smålog när han såg det, han gillar att reta henne...
Jag skull ha behövt klippa mig själv men jag tror att jag kan vänta några dagar till innan jag gör det, kanske kan göra det under nästa vecka istället, däremot så måste jag nog fixa min skägg, ska raka mig lite och ansa skägget lite, börjar bli lite vildvuxet och så ser man ju rätt så mycket grått i det.....
M och jag satt och snackade en stund innan jag skulle skjutsa hem honom, alltid skönt med lite sällskap...vi stannade till på kiosken och köpte snus på vägen till  honom, lämnade bara av honom hemma och åkte hem igen...
Har suttit och läst igenom alla era nya inlägg som jag hade missat under dagen, några spår lämnade jag nog efter mig..
Nu ska jag väl snart försöka att ta mig isäng, jobbar ju tidigt imorgon så det vore väl bra att försöka komma i säng lite tidigare, får väl se om det blir så.....

Vi hörs/syns
Kram

Oj vilken....

...dag, min tisdag har än så länge varit jättejobbig.
När jag vaknade imorse så hade jag som tur var ingen huvudvärk mer och det var ju skönt, vaknade 7:30 och gjck direkt in i duschen och ställde mig där för att vakna, jätteskönt. Innan jag klädde på mig så hann jag precis starta min dator men hade problem att koppla upp mig så jag kunde inte skriva nåt, sedan har jag haft fullt upp hela dagen på jobbet.
På lunchen var jag ner på stan och handlade lite då när jag kom tillbaka på jobbet var det bara att slänga i sig maten innan vi skulle ha ett möte, var väl inte det roligaste mötet men nu har vi lite nya riktlinjer att följa...men det ska nog gå bra...
Idag jobbar jag till 17:45 och jag ska åka förbi hos M och N när jag slutar, hade bett M gå in på bolaget åt mig, hann inte dit på min lunch och han lovade att försöka fixa det åt mig, hoppas att han kommer ihåg det bara.
Ikväll skulle eventuellt Z komma förbi och hälsa på, hade messat henne tidigare och frågat om vi skulle gå ut och äta tillsammans men eftersom hon hade kvällslektion så skulle hon passa på att äta på skolan, men vi skulle höras senare, får väl se om jag får nåt besök då....
Ikväll ska jag försöka att återkomma i alla fall, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Min dag.....

...än så länge har min dag varit bra. När jag blev färdig för att åka hemifrån idag så tog jag bilen, hade tänkt åka på stan men jag fick telefonsamtal under tiden i bilen och då körde  jag automatiskt upp till sjuhuset, vet inte varför, men så blev det, stannade till på parkeringen där innan jag kom på att jag hade tänkt åka på stan.
Gick upp och hälsade på pappa, han kom precis från matsalen när jag kom dit, han hade precis käkat lunch, vi satt och pratade en liten stund men sedan sa han att han skulle lägga sig och vila, så jag gick ner till mormor istället.
Idag var mormor på riktigt bra humör och hon hörde utan problem, vi hade en jättetrevlig stund, tror jag satt och pratade med henne i över 1 timme.
Åkte sedan därifrån och då åkte jag direkt hem, då fanns det ingen tid kvar för att åka på stan, hämtade bara maten ur kylskåpet och så tog jag mig en promenad till jobbet, Z ringde när jag nästan var framme på jobbet och ville ha skjuts från skolan, hon hade visst nån tung väska hon var tvungen att ta med sig hem, talade om för henne att jag inte skulle hinna gå hem och hämta bilen och sedan hämta henne utan att komma försent till jobbet, då sa hon att hon skulle gå hem och hämta bilen själv och sedan hämta väskan, hoppas att det gick bra för henne.....
Det har väl rullat på som vanligt sedan jag kom på jobbet, skönt att vara tillbaka och träffa alla arbetskompisar, och det har väl inte varit alltför mycket att göra idag, skönt....
Efter jag hade matrast så har jag fick jag näsblod, det har gått över nu men då fick jag huvudvärk istället, hoppas att den snart ger med sig annars blir det jobbigt att stå ut ända till klockan 22:00.....
Nu måste jag gå och hämta mig en kopp te, men jag kanske återkommer senare....

Vi hörs/syns
Kram

Äntligen måndag....

...va skönt, äntligen måndag och man får gå på jobbet och träffa sina saknade arbetskamrater, härligt, kan inte förstå att helgerna ska vara så långa och tråkiga....
Har i alla fall tagit mig ur sängen idag också och inga tårar på mina kinder....vaknade av att en kompis ringde och väckte mig, men det var inte så tidigt så det kändes helt okey, annars har jag väl fortfarande sovit.
Natten har varit bra men jag har vaknat jättemånga gånger nu under morgonen, men som vanligt så har jag inga problem med att somna om igen....skönt....
Nu har jag  i alla fall redan duschat och det blev en lång och skön dusch, har inte fått på mig några kläder än då, tänkte jag skulle kolla läget i bloggvärlden först....hade inte så många inlägg att gå igenom hade bara fått 15 nya inlägg från er sedan jag gick till sängs i natt....men det lär nog ramla in lite mer under dagen...
Ska försöka att ta mig på stan en sväng innan jag börjar jobba, eventuellt blir det en sväng förbi hos pappa och mormor också....får väl se hur mycket jag hinner med...
Nu har ni fått veta lite om min dag, vad som hänt hittills, kanske inget intressant men det händer inte så mycket i mitt liv, men jag försöker att återkomma lite senare under dagen, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

God natt...

...ville önska er god natt mina kära vänner hoppas inte att nu hunnit att lägga er redan, men i så fall kanske ni läser det här imorgon. Hoppas att ni får en bra natt med sköna drömmar och att ni vaknar utvilade till en ny arbetsvecka....
Själv ska jag snart krama kudden, får väl låtsas att den är nån kär vän....

Vi hörs/syns
Kram

Söndagkväll...

...jag nu sitter jag här igen och ska försöka få ner några rader i bloggen, har i alla fall käkat, idag blev det tortellini och bacon, gjorde en ostsås och blandade allt i en ugnsfast form, strödde över lite riven ost...gott, det blev över så nu har jag 3 matlådor till jobbet denna vecka.
Sedan jag hade diskat undan allt och fått ordning i köket igen så hade jag missat jättemånga inlägg från er, har nu gått igenom alla och skrivit några kommentarer, kände att jag kanske måste skriva nåt själv också.
Sedan jag satte mig vid datorn har Da Vinci Koden börjat på 3:an, sitter och tittar lite på den mellan mitt surfande, har ju sett den tidigare men jag tycker inte filmen var lika bra som boken, men så är det ju allt som oftast.
Ska väl försöka att ta mig i säng lite tidigare idag, även om jag jobbar kväll imorgon så ska jag väl försöka att göra nån nytta innan jag börjar jobba, kanske kan åka och hälsa på pappa och mormor, eller fika på stan, det känns som det är länge sedan...vi får väl se vad morgondagen erbjuder...
Oj, nu fick jag ett mail, återkommer när jag besvarat det, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Min dag...

...än så länge har varit rätt så slapp....hade tänkt tvätta idag men lusten infann sig inte riktigt, var ner i källaren och bokade om tvättstugan till på torsdagkväll istället, försökte kolla med grannarna som bokat efter mig om det ville tvätta istället för mig, men ingen hade möjlighet att ta min tid.
Fick besök av min dotter Z och S hennes pojkvän, de var hit för att hämta en nyckel som hon skulle ta reda på, vi fikade och satt och snackade, hade jättetrevligt, pratade om utbildningar och arbeten, känns skönt att kunna bidra med nåt i diskussionen.
Båda två är rätt så inne på att försöka fortsätta att utbilda sig och jag själv tror inte att det är en dum idé eftersom vi verkar vara på väg in i eller redan har hamnat i en lågkonjunktur, kan ju vara rätt tillfälle att plugga då och kanske komma ut på arbetsmarknaden när det är på väg upp igen.
Får väl se vad de bestämmer sig för, det var i alla fall en givande diskussion.
Sedan de gick så har jag pratat med både N och M, hade glömt bort att N jobbade idag, det hade visst varit mycket att göra på jobbet idag, stackars N.
M ringde upp mig lite senare, han var upptagen i telefon när jag ringde, vi hade ett rätt så långt samtal, det är så lätt att prata med honom, vet inte om han upplever det likadant men det är bra med en kompis som kan lyssna och låna ut sina öron när man behöver nån att bolla med....
Nu måste jag nog börja fundera på nån mat, känner mig inte så hungrig än men jag kan nog inte vänta med att äta alltför länge, det är ju inte så bra att äta för sent på kvällen heller....men jag återkommer....

Vi hörs/syns
Kram

Min radio....

...hittade den här Min Radio via en bloggkompis och kände att jag ville tipsa er om den, webradio utan snack och reklam(skönt) och så kan man kan välja olika musikstilar, kolla gärna in den, just nu lyssnar jag på 100% Svenska Hits....blir nästan lite nostalgisk....

Vi hörs/syns
Kram

Sköna söndag...

...vet inte om den varit det ännu, men jag har i alla fall fått sova bra inatt, men har sovit länge, blev uppe för länge också...
När jag klev upp så startade jag tv'n och  det var stafett idag och jag tycker att damlaget gjorde en bra insats, kunde väl inte förvänta oss nåt bättre resultat än så, de var ju på pallen i alla fall, Charlotte var väl den svenska som gjorde den bästa sträckan tror jag....
Tittar på herrstafetten nu, eller lyssnar lite på den medan jag skriver....har suttit och lyssnat på musik via youtube idag också, finns så mycket bra musik där, kommer säkert att lägga upp några klipp senare...
Pratade just med Z också, vi ska väl försöka att träffas senare idag, vet inte om jag går dit eller om hon kommer hit, vi skulle höras av via telefon lite senare, hon hade nyss vaknat...
Nu ska jag kolla igenom vad ni skrivit sedan jag kopplade ner igår, men jag återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Slö, slapp och ...

...likgiltig, snacka om att jag har varit det idag, har inte gjort nån nytta alls....
Idag har verkligen varit en slappardag, glodde ju på skidåkning tidigare idag och det gick ju bra för både Charlotte Kalla och för Marcus Hellner, fan va bra dom va, får väl se hur det går imorgon när det är stafett...
Efter skidåkningen så satt jag och surfade runt på datorn  och det har jag gjort nästan hela dagen förutom när jag duschade och käkade mat.
M ringde mig tidigare idag när de redan var på stan men då hade jag inte hunnit att duscha eller fått på mig några kläder så jag skippade att åka ner för att träffa dem, de kanske tyckte att det var lika skönt ändå....får väl hälsa på dem imorgon istället.
Nu ska jag gå och fixa mig en kopp te, kanske återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Charlotte Kalla...

...vilken tjej, utklassade hela världseliten, oh va snyggt hon åker, fy fan va kul, det var ju egentligen ens spännande, känns som en bra start på lördagen....
Hoppas att ni kommer få en bra lördag för det ska jag ha....förutsättningarna är ju bra med solken ute och sol inne och detta beroende på Charlotte Kalla...

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

.så nu sitter jag  här med datorn i knät och chattar med K samtidigt som jag försöker skriva ett inlägg...
Har sovit bra inatt och vaknade rätt så utvilad, känns skönt att få sova ut lite, har pratat med några kompisar i telefon sedan jag vaknade och hade väl tänkt mig att duscha och göra mig iordning.
Råkade starta tv'n och då såg jag att det var längdskidor på tv, måste kolla lite på det och se hur det går för de svenska tjejerna.... om Charlotte Kalla blir bästa svenska eller om det blir nån annan...just nu ser det ju jävligt bra ut....måste nog avsluta nu för att se hur det går, men jag återkommer....

Vi hörs/syns
Kram

Hemma...

...nu är jag hemma, till slut, det blev en sväng till pizzerian ikväll, man måste ju äta nåt...men ikväll blev det inte pizza, utan en kebabtallrik med strips, jättegott....
Fick sällskap av M, skönt med lite sällskap när man ska käka, följde med hem dit senare för att fika och snacka lite, kom väl hem för ungefär 1 1/2 timme sedan.
Har suttit och läst igenom era nya inlägg som jag hade missat sedan jag slutade jobbet, hade över 25 inlägg att läsa igenom, en del spår lämnade jag efter mig, ni upptäcker väl hos vem...
Sitter nu och lyssnar på Idol samtidigt som jag har datorn i knät, tycker väl inte att det har varit så bra än så länge, men det kanske blir bättre efter pausen....
Nu ska jag gå och fixa mig en kopp te men jag återkommer lite senare....

Vi hörs/syns
Kram

Trevlig helg...

Ville bara önska er en trevlig helg, hoppas att ni inte blir som killen på nedanstånde bild..

Vi hös/syns
Kram

Min dag...

...på jobbet har varit rätt så lugn och bra, det känns som det mesta flutit på bra, inga jobbiga ärenden alls....
Fick just samtal från min dotter Z, hon var hemma i Sverige igen och trodde att hon skulle vara hemma vid 6-tiden, hon skulle nog åka direkt till sin pojkvän S, vi skulle försöka att träffas imorgon, kanske kan fika tillsammans..
Nu ska jag snart gå hem för denna vecka men jag återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

...äntligen fredag...tycker nog en del av er, men inte jag...tycker ju om mitt jobb och mina arbetskamrater så jag lider lite när det blir helg.....(helt sant var nog inte det)...visst är det väl skönt med helg.
Har sovit jätteskönt inatt men när mobilen började låta imorse var jag osäker på om det var någon som ringde eller om det var väckningen....det var väckningen.
Hade lovat att skjutsa min f.d. D till bussen  och den skulle gå 7:20 så det var bara att rusa iväg till duschen, fick en skön varm dusch, sedan vidare för att få på sig några kläder...
Hon var inte klar när jag kom dit, men det tog inte många minuter innan hon var klar så hon fick skjutsen jag hade lovat.
Direkt till jobbet efter det och nu sitter jag har och försöker få ner lite innan jag börjar att jobba...ser att det är dags nu, men jag återkommer....

Vi hörs/syns
Kram

Home alone...

...så då var man hemma igen efter en bra dag på jobbet, mitt extrauppdrag på jobbet gick jättebra idag, kanske börjar få kläm på det här, får väl se nästa onsdag och torsdag då det är dags igen....
Åkte och hälsade på pappa och mormor  efter jobbet, tyckte det kändes lite för kallt att ta en promenad, då min förkylning fortfarande är kvar så vill jag inte dra i mig en massa kall luft, därför var jag lat och tog bilen.
Gick in till pappa först och han hade sällskap av M, de verkar vara ihop nu igen, hon gick nästan på en gång när jag kom, hon sa att hon skulle gå in till sig och äta, är inte så säker på det, verkar som  hon försvinner nästan direkt vi kommer dit...konflikträdd...
Såg att pappa hade ringen på sig igen och frågade om de var tillsammans igen, då tittade han frågande på mig och undrade vad jag menade och jag sa att när jag var hit i fredags sa du ju att du inte ville ha henne längre....då svarar han att han inte minns vad han sagt åt mig.....fan, va trött jag blir på det här, har även ringt till M och N och beklagat mig...
En stund senare kom en personal in och sa att det var middag, så jag följde med pappa till matsalen och höll honom sällskap medan han käkade, i dag var det raggmunk på matsedeln, han verkade gillla det...men om jag ska vara ärlig så äter pappa nästan allt...det enda han inte tycker om är bruna bönor.
Tog tillbaka pappa till rummet och berättade att jag skulle gå ner till mormor en sväng, hon satt i matsalen när jag kom dit, hon åt bara några mackor och nyponsoppa, hon har fått för sig att hon inte kan äta nåt annat.
Försökte prata med henne men idag var hon så döv så hon hörde nästan ingenting, när  hon var klar så gick vi in på hennes rum, tänkte att hon kanske hör bättre när det blir lite tystare och lugnare, visst blev det lite skillnad men inte så stor skillnad, fick nästan skrika åt henne för att hon skulle höra vad jag sa, jobbigt när man har lite ont i halsen,

Min mosten L ringde medan jag var där och givetvis började hon att beklaga sig över att mormor inte äter nåt, jag sa åt henne att det är nog ingen risk att hon svälter ihjäl... när jag pratat klart med L så satt jag och mormor och försökte prata en stund men det var alldeles för jobbigt så att jag skyllde på att jag var tvungen att åka hem och laga mat, ja, jag vet att det är fult att ljuga men mormor läser inte min blogg....är det inte det som kallas nödlögn elller en vit lögn????
Åkte sedan hemöver men stannade till på Ica för att handla lite, hade tänkt köpa med mig en pizza hem men de hade inte den sorten som jag ville ha så det får bli en pizza på pizzerian imorgon istället....
Pratade med M och N förut och M är fortfarande hemma och är förkyld, stackars honom, ni vet väl hur det är när en karl är förkyld....krya på dig M...
Så nu sitter jag här igen, ensam i min lägenhet med min dator i knät och jag känner mig så hemma, det är väl ungefär så som jag tillbringar nästan alla kvällar nu, förutom när jag jobbar kvällar...
Nu ska jag gå och kolla om jag kan hitta nåt att käka, men jag återkommer nog lite senare....

Vi hörs/syns
Kram


Godmorgon..

...godmorgon mina vänner, sovit bra inatt men inte vet jag om jag känner mig mer utvilad ändå...känner mig lite trött ändå....släpade mig in till min varma sköna dusch och det kändes svårt att stänga av den och kliva ut i kylan när jag var klar.
Men, jag lyckades göra det ändå, gick runt i lägenheten medan jag borstade tänderna, har så svårt att stå stilla inne i duschrummet när jag gör det, måste ju kolla läget runt omkring där jag bor.
I morse när jag gick till jobbet så kändes kallt,  tur att jag hade tagit på mig en mössa, glömde att titta på termometern hur många grader det var, när jag kom på jobbet såg jag att det var -10 grader, fan ska det bli vinter nu ändå...
Nu ska jag försöka kolla vad ni skrivit sedan jag kopplade ner igårkväll men jag ska försöka att återkomma lite senare, ha en bra torsdag mina vännner så...

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime....

....ikväll blir det tidigt i säng för LillaNisse, känner mig så trött att det är lika bra att gå och lägga sig, vill passa på att säga godnatt till er mina kära vänner och hoppas att ni får sova gott och vaknar utvilade till en fin torsdag....

Vi hörs/syns
Kram

Min dag...

...så då är man hemma igen och sitter här framför datorn igen, har haft en bra dag på jobbet även om det varit mycket att göra. Det lilla extra jag hade att göra på jobbet gick jättebra, har ett likadant uppdrag imorgon, hoppas att det går lika bra då.....
Har just kolla igenom bloggkoll och jag har 20 nya inlägg som ni skrivit och jag måste läsa igenom, en del av er är produktiva, önskar att jag kunde vara det....
Fick sms från min dotter Z som är i Norge på träningsläger, de hade det jättebra där och skidåkningen var jättebra, ska nog hämta henne på fredag när hon kommer hem, lovade att göra det om hon ville ha skjuts...
Men, eventuellt kommer hennes kille S att hämta henne, vi får väl prata med varandra när hon är på väg hem...
Måste nog även höra av mig till K, har inte pratat med henne på hela veckan, kanske ska ta och ringa henne nu, återkommer lite senare....

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

..nyvaken och gråter inte och det ska man väl vara glad över, har sovit bra inatt, trots att det blev sent innan det blev läggdags.
Klev upp när klockan ringde och gick direkt in i duschen och ställde mig, tog en varm, skön och lång dusch, mysigt, det kändes bara lite jobbigt att gå ut ur den när jag var färdig.
Klädde mig sedan och gick iväg till jobbet, var först här så jag plockade in tidningarna och så har jag hunnit läsa den utan att behöva vänta på att nån annan ska läsa den först, skönt.
Har just tagit mig en kopp te och nu ska jag försöka att surfa runt lite innan jag börjar att jobba.
Hoppas att ni får en bra onsdag och att ni känner er piggare och mer utvilade än vad jag känner mig, återkommer senare under dagen, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Godnatt...

...antar att det är lite sent att säga godnatt nu men nu är det läggdags för mig, sov så gott mina kära vänner och hoppas att ni får sköna drömmar och vaknar utvilade till en bra onsdag..

Vi hörs/syns
Kram

Home alone...

...hemma igen och sitter här ensam med min dator i knät, men den är bra sällskap den också....
Dagen på jobbet har varit bra,  har nte varit alltför mycket att göra men jag känner mig ändå lite trött ikväll, imorgon är det ingen sovmorgon då jobbar jag 8:00--16:30, imorgon har jag lite annorlunda jobb, ska jobba lite med en ny grej, hoppas bara att det går bra, lite nervös känner jag mig allt.
Har inte hunnit in och kollat vad ni haft för er idag måste väl försöka att hinna med det också innan jag lägger mig, återkommer snart....

Vi hörs/syns
Kram

Tisdag...

...en bra natt hade jag inatt, inte en sån natt menar jag men jag har sovit gott...
Vaknade av att mobilen ringde och väckte mig men det var ett trevligt samtal så det gjorde ingenting att jag blev väckt...
När jag väl klev ur sängen så var det dags för en skön och varm dusch och sedan slita på sig kläderna och sätta iväg till jobbet, ringde en kompis och fick lunchsällskap på restaurangen,  käkade bruna bönor och fläsk, gott...
När jag kom på jobbet efter det så var det dags att jobba i 2 timmar innan vi skulle ha arbetsplatsträff, idag skulle vi även tacka av vår chef som kommer flytta söderut, tråkigt tycker jag, han har varit en bra chef som jag gärna skulle vilja haft kvar, en bra lyssnare..
Nu är det snart dags för min matrast eftersom jag jobbar till 20:30 idag, men eftersom jag ätit lunch så är jag inte så hungrig, kan väl ta det lugnt istället då...
Nu ska jag försöka att gå igenom bloggkoll och se vad ni haft för er idag, men jag återkommer nog lite senare, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Snart...

..så är arbetsdagen/kvällen slut, känns skönt...har varit rätt så mycket ikväll men samtidigt går ju kvällen snabbt då.
Har väl tänkt mig att försöka komma i säng tidigt ikväll får väl se om jag kan hålla det när jag kommer hem, hade inte tänkt starta datorn över huvudtaget men jag undrar om jag kan hålla mig, ni drar för mycket mina vänner, är ju nästan det enda sällskap jag har...
Känns bra att jag inte ska upp klockan 7 imorgon i alla fall men jag måste ju se till att vakna innan 11:03 annars kommer jag försent till jobbet...pinsamt om det vore så...
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner så får vi se om vi hörs nåt mer under resten av kvällen, annars...

Vi hörs/syns
Kram

Måndag...

...denna dag började inte så kul...vaknade inte förrän 11:03 och det kändes inte så bra, hade ju sovit bort hela förmiddagen, fan också....visst det var ju skönt att ligga i sängen och sova skönt, men nu kändes det som jag inte hann någonting innan det var dags för jobbet.
Satt och degade framför datorn en stund, ringde några samtal och sedan var det dags för en varm och skön dusch, härligt, skulle nog kunna stå där hur länge som helst...
Gjorde mig i alla fall iordning för att leta mig mot jobbet, var in på Ica en sväng för att handla nån mat, måste ju äta lite i alla fall...
Har haft rätt så mycket på jobbet sedan jag kom hit, nu har jag några minuter så att jag ska få ner några rader i alla fall men som det känns nu så ska det bli en tidig kväll, ingen slarvande framför datorn utan direkt i säng....har ju i och för sig sovmorgon imorgon också, börjar inte förrän 12:00 men om jag sover lika länge som idag då kanske jag till och med kommer försent till jobbet och det skulle inte se bra ut.....
Får väl se om jag hinner titta hit nåt mer senare, lite för mycket att göra ikväll....men....

Vi hörs/syns
Kram

Historier...

hittade några fler historier, hoppas att de kan roa er lite...
===============================================

Det var en nunna som fick låna klostrets bil, för att åka och handla.
När hon hade kommit en bit, så stannade bilen. Hon gick ut för att titta vad det var för fel, och just då kom en lastbil och bromsade in. Chafören frågade om han kunde hjälpa till med något. Nunnan tyckte att hon kunde ju lika gärna få lift in till staden. När dom hade åkt en bit, så kunde inte chauffören hålla sig längre utan började försiktigt att treva lite på hennes ben. Hon sa genast Matteus 5:2.
Chauffören tog fort bort handen från benet. Men efter en liten stund var han där igen. Nunnan sa Matteus 5:2 igen och chauffören tog genast bort handen. När nunnan sedan var framme tackade hon för liften och gick.
När sedan chaufören stannat på ett motell för natten, så tänkte han kolla vad det stod i bibeln om Matteus 5:2.
Det stod "Du är på rätt väg".
===============================================
I begynnelsen skapade Gud Adam. Adam satt och tittade på månen, stjärnorna, himlen, sjöarna, floderna, växterna, djuren och alla andra saker som Gud skapat. Gud kände att Adam behövde lite sällskap så han skapade Eva och väntade på att naturen skulle ta över.
Det gjorde den inte. Gud väntade på att något skulle hända men Adam och Eva brydde sig inte om varandra. En dag när Adam och Eva jobbade trädgården sade Gud till Adam:
"Adam, gå fram till Eva och ge henne en kyss."
Adam svarade: "Vad är en kyss?"
Efter att Gud hade förklarat gick Adam till Eva och gav henne en kyss. När han kom tillbaka sade Gud:
"Adam, gå nu och ge Eva en kram."
Adam svarade: "Vad är en kram?"
Efter att Gud hade förklarat gick Adam till Eva och gav henne en kram. När han kom tillbaka sade Gud:
"Adam, gå nu och ha sex med Eva."
Adam svarade: "Vad är sex?"
Efter att Gud hade förklarat gick Adam för att ha sex med Eva. Efter ett tag kom Adam tillbaka. Gud såg att Adam var fundersam och han frågade vad som var fel.
Adam svarade: "Vad är huvudvärk?"
==============================================
En solig dag hände det sig att fyra brudar satt på badstranden, solade och snackade runt om det som brudar brukar snacka om. Du vet den där grejen som grabbarna är ensamma om. Det var en svenska, en engelska, en italienska och en fransyska.
Så frågade de varandra vad den kallades för i olika länder. Svenskan sade att i Sverige kallar vi den för snöbollen, därför att ju mer man kramar den, desto hårdare blir den. Då sa engelskan att i England där kallar vi honom för den lille gentlemannen, han reser sig ju alltid för damerna. Italienskan viskade då litet sorgset att i Italien där kallar vi honom ridån, den går ju ner efter varje akt. I Paris flickor sa fransyskan kallar vi honom för ryktet, han går ju från mun till mun.
Lite längre bort på badstranden satt en fullt påklädd nunna och solade lilla nästippen. Flickorna skrattade och frågade henne om hon hade något namn på den.
- Jodå sa nunnan och såg ledsen ut, vi kallar honom för legenden. Alla har hört talas om honom men ingen har sett honom!
================================================
Den vackra unga flickan besöker biktfadern:
- Jag har varit ute med en ung man, fader!
- Det var väl inte så farligt, svarar prästen och slickar sig om munnen.
- Nej, det var inte det värsta. Han kysste mig våldsamt...
- Så här, sa prästen och kysste henne liderligt.
- Det var inte det värsta. Han tog mig på brösten också...
- Såhär, svarar biktfadern och kramar hennes stora bröst.
- Ja, men inte nog med det. Han tog fram sin lem...
- Så här, säger prästen och hivar fram sin stora dolme...
- Ja och sedan stoppade han in den i mig och...
- Så här, säger biktfadern med svettig panna ock kör upp kuken i henne.
- JAAA... flämtade flickan, men det var inte det värsta. Jag har fått gonorré..!
==================================================

Vi hörs/syns
Kram

Snälla flickor...

hittade den här på en sajt och ville dela med mig till er, alltid roar det väl nån...

Är du snäll eller grym?

Snälla flickor skickar hem dig med en kyss,
Grymma tjejer skickar inte hem dig förrän de är klara...

Snälla flickor skickar hem dig från första träffen och hoppas det blir mer
Grymma tjejer skickar hem dig med blöta fingrar och trött tunga

Snälla flickor knäpper upp ett par knappar när det blir varmt
Grymma tjejer ser till det blir varmt när de knäpper upp ett par knappar

Snälla flickor har trosor i tangamodell
Grymma tjejer älskar att ha string trosor på sig

Snälla flickor rodnar när det ser kärleksscener på film
Grymma tjejer vet att de hade gjort det bättre..*ler*

Snälla flickor har högklackat på jobbet
Grymma tjejer har högklackat i sängen

Snälla flickor säger" Du får inte!! SLUTA!"
Grymma tjejer gnyr "Du får inte sluta..."

Snälla flickor får ont i huvudet i sängkammaren
Grymma tjejer får ont i huvudet av sänggaveln

Snälla flickor kommer till himlen
Grymma tjejer kommer hur många gånger som helst

Snälla flickor vaxar sina golv
Grymma tjejer vaxar bikini linjen
============================================

Vi hörs/syns
Kram

Min kväll...

...har suttit framför datorn hela kvällen, surfat runt, mailat, läst bloggar och kommenterat några...
Fick även ett samtal ikväll från Glocalnet, ville att jag skulle byta leverantör på fast telefoni, men jag har funderingar på att säga upp min fasta telerfon och de sa jag åt honom och då var jag inte intressant längre, så blev man av med honom...
Annars hittade jag några bra tips hos en av mina bloggvänner A och ni kan läsa inlägget här.
Jag har länge funderat på att jag ska anmäla mig till Nix men jag har som man brukar säga inte fått tummen ur, men nån gång ska jag väl fixa det.
Har suttit och glott lite på "Sanningens Ögonblick" på 5:an, undrar om det är det som kallas kvalitets-tv? Usch och fy va mycket skit det är på tv...
Börjar fundera på om jag snart ska gå och lägga mig, hittar ingenting på tv att titta på och nu börjar jag bli less att sitta vid datorn, jag kanske återkommer senare....

Vi hörs/syns
Kram

En lång och skön...

...dusch har jag just haft, var lite kall när jag kom hem från min promenad, men nu känner jag mig genomvarm och nöjd...
Jag tog en promenad på cirka 2 timmar och det var jätteskönt, enda nackdelen var att jag hamnade i skuggan av ett stort berg som solen inte tog sig över, så då kändes det att det var några grader kallt.
När jag sedan kom hem var jag så hungrig så jag fixade några varma mackor, det är väl ingen söndagsmiddag men det gick snabbt och det var gott i alla fall, det är ju huvudsaken.
Annars har jag suttit och läst igenom bloggar och mina mail, det hade kommit in några fler inlägg från er mina vänner och dessa har jag nu läst igenom.
Pratade med N för en liten stund sedan och hon hade haft jättemycket på jobbet idag sa hon....hon sa även att hon trodde att M skulle bli sjuk nu, han mådde inte alls bra idag och det berodde mer på förkylning än att han drack något olämpligt igår kväll, krya på dig M.
Nu ska jag fortsätta surfa runt lite men jag återkommer nog lite senare, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Solen skiner...

...har nyss vaknat, skäms nästan att erkänna det, men jag satt uppe länge i natt. Nu när jag vaknade och tittade ut så ser jag att solen skiner på på oss idag, måste väl kanske försöka att ta tillvara på detta tillfälle, kanske en promenad...
Måste nog få på mig kläderna och ta mig ut innan solen försvinner men jag återkommer....Vi hörs/syns
Kram

Norge...

...historia, hittade den här historian på en annan blogg ikväll, tänkte att den kunde roa så här en lördagskväll...

Det var en tysk, en italienare och en norrman som var dömda till döden.

Domaren gav dem tre olika val:

1: Bli skjuten
2: Bli hängd
3: Få AIDS-virus insprutat i kroppen

Tysken sa: "Skjut mig i huvudet".
PANG! Tysken dog direkt.

Italienaren sa: "Häng mig".
Vips var italienaren också död.

Norrmannen sa: "Ge mig lite av det där AIDS-viruset".
Vakten sprutade in viruset i kroppen på norrmannen, som började skratta så han föll ihop på marken. Vakterna tittade förundrat på varandra och undrade vad som var fel på killen.
Sedan sa norrmannen: "Ge mig en spruta till".
Vakterna gjorde som han sa och sprutade in ytterligare en injektion.
Nu skrattade norrmannen så han höll på att storkna, han rullade runt på backen och tårarna bara sprutade.
Slutligen frågade ena vakten: "Vad är det för fel på dig människa?"
Norrmannen flinade och svarade: "Ni är ju så korkade, jag har kondom på mig!"

Vi hörs/syns
Kram

Hemma igen...

...nu är jag hemma igen, eller egentligen har jag varit hemma i 3 timmar, träffade min dotter Z på stan och fikade, träffade även M och N, vi satt och snackade en stund innan Z skulle tillbaka till skolan och M och N skulle vidare.
Jag beställde en kycklingsallad och en kopp te, hann att äta upp min sallad innan Z kom dit, hon var inte sugen på nåt fika men jag  lyckades tjata på henne så hon tog i alla fall en festis, vi hade en trevlig pratstund i alla fall.
När vi skiljts åt så fortsatte jag min promenad hemöver, sedan jag kom hem har jag suttit vid datorn hela tiden, har hittat en ny blogg som jag håller på att läsa igenom och det är många inlägg att läsa, den startades i oktober 07 och jag har bara hunnit med 4 månaders inlägg, intressant....jag behåller den bloggen för mig själv ett tag men jag är säker på att du känner igen dig, du som skriver denna intressanta blogg.
Idag har det inte varit så mycket aktivitet via bloggkoll, ni kanske har annat att göra idag, tror inte att det varit 20 nya inlägg ens sedan inatt, men det kanske är nåt problem med bloggkoll, kanske måste kolla era bloggar manuellt istället....återkommer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Lördag...

...morgon, nästan nyss vaknat och klivit ur sängen, vaknade tidigare och var upp på toa men kände att jag ville fortsätta sova och det gjorde jag.
Natten har varit skön och bra, trots bristen på sällskap, verkligt sällskap då, i drömmarna har jag ju alltid en massa vänner med mig som förgyller mitt liv och mina nätter...
Har inga planer för dagen och helgen....ska väl kanske ta mig en promenad och då kan man ju göra en sväng ner på stan, kanske fika lite...kanske kan man få nåt trevligt fikasällskap....
Ska nog ringa och kolla vad Z ska göra idag, skulle ha försökt att träffa henne innan hon åker på läger igen, den här gången ska de till Norge, tror att hon blir borta 1 vecka, kanske hon vill hänga med och fika...
Ska försöka att ta mig i kragen nu och komma igång, kan ju inte sitta här vid datorn och häcka hela dagen, kanske borde röja lite i lägenheten och sedan ska jag väl ta mig en dusch...en lång, varm och skön dusch...
Hoppas att ni alla får en bra lördag, det ska jag försöka få....

Vi hörs/syns
Kram

Pizza...

...idag när jag slutade jobbet så åkte jag upp för att hälsa på mormor och pappa, han var inte på rummet när jag kom dit, så jag gjorde ren hans rakapparat under tiden, han dök upp efter en stund, hade varit och ätit middag.
Pappa och jag satt och pratade en liten stund innan jag frågade honom om han ville följa med ner till mormor och det ville han, vi hittade mormor i matsalen, efter en stund gick vi till hennes rum, satt där och pratade, mormor hörde lite dåligt idag igen, det blir så jobbigt när hon inte hör, lovade att kanske titta upp nåt mer i helgen....
Skjutsade upp pappa till hans rum och åkte för att hämta M, hade lovat att hämta honom efter jobbet, vi åkte på pizzerian och tog vår fredagspizza, gott som vanligt.
Var även upp till macken för att köpa en glödlampa till bilen, M hjälpte mig att byta den som var trasig, sedan gick vi in och fikade lite, busade lite med Sigge, det är en av deras katter.
Åkte sedan hem, har nu suttit och läst igenom 77 inlägg som ni skrivit och det tog rätt så lång stund, under tiden satt jag och lyssnade på Idol, tycker inte att det var så bra ikväll, får väl se om det blir nåt bättre på tv sedan, har inte sett  om det är nåt att kolla på ikväll, annars kan jag väl fortsätta att häcka vid datorn....

Vi hörs/syns
Kram

Trevlig helg

Ville bara önska er en trevlig helg mina kära bloggvänner...det bilden föreställer är inte jag, jag kommer att ha en lugn och skön helg.


Vi hörs/syns
Kram

Fredag....

...så nu har jag matrast och har lite tid för bloggen, har jättemånga inlägg som jag måste gå igenom, har haft fullt upp hela dagen.
Haft en bra natt igen, sovit bra men kanske lite för få timmar, men nu är det ju snart helg och då kanske man kan ta igen det.
Sitter här vid datorn nu med en skål yougurt müsli och banan, gott, får väl se om det blir nån pizza till kvällen, tror att N jobbar sent och då kanske M och jag kan ta en pizza, en vanlig fredagspizza...
Nu sitter i alla fall vinterdäcken på bilen, nämde för en arbetskompis att jag skulle sätta  på dem igår och han var givetvis snabb och frågade om jag verkligen skulle "sätta på dom", förklarade vad jag menade men sa samtidigt att det är väl den enda påsättning man får vara  med om....han blev rätt så tyst....vet inte om han tyckte att jag var lite för fräck....
Idag när jag slutar ska jag åka upp till pappa och mormor, har inte varit dit sedan i söndags, N har varit dit så jag har skjutit det framför mig.
Nu har ni i alla fall fått ett litet livstecken från mig och allt är bra med mig, hoppas att ni får en fortsatt bra dag, det ska jag ha...

Vi hörs/syns
Kram


Torsdag....

...en natt som gett lite bättre sömn och jag kände mig mer utvilad imorse när jag vaknade.
Arbetsdagen har varit bra har haft utvecklingssamtal med min chef och man får väl vara glad så länge det inte är avvecklingssamtal, skämt åsido, så illa är det inte. Vi är rätt så överens vad jag ska fokusera på när det gäller kompetensutveckling får väl sedan se om det ger någonting i lönekuvertet...
Nu hade jag tänkt flexa och gå hem och eftersom det fortfarande är kyligt så är det nog dags att lägga på vinterdäcken på bilen, måste ha det gjort om jag ska använda bilen, har inte gjort det så mycket sedan jag började att promenera.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag mina vänner och så kanske vi hörs senare ikväll...

Vi hörs/syns
Kram

Kväll...

...det blev ingen träning för mig ikväll, när jag på väg ner till gymet så kände jag att jag inte mådde så bra, så det blev en promenad hem istället, drog av mig kläderna på en gång och la mig för att sova i ungefär 1 timme.
Hade lovat M att följa med på ett möte ikväll och jag ville inte vara den som sviker, han kom och hämtade mig i blien och så åkte vi dit, intressantare än jag trodde och det var riktigt trevligt....fick även skjuts hem efter mötet, tack M.
Nu har jag bestämt mig för att snart gå och lägga mig, ville bara meddela det, måste väl försöka att ta igen lite förlorad sömn och jag tror att en orsak till att jag inte mår bra är att jag druckit för lite vatten efter massagen, får väl skylla mig själv, vet ju att det är viktigt att dricka efter den.....
Jag var just in på bloggkoll och tittade vad ni gjort idag men jag hade över 50 inlägg att läsa igenom, orkar inte det ikväll, hoppas att ni har förståelse för det, kommer även att svara på era kommentarer så fort som jag har möjlighet, men nu är det sängen som gäller.
Önskar er en god natt och hoppas att ni får sköna drömmar inatt och att ni vaknar utvilade till en fin torsdag....

Vi hörs/syns
Kram

Historia...

...hittade även den här i min samling, läs och begrunda....
===========================================

Läst på bilforum (90% killar där)


Jag behöver råd gällande ett beslut som kan komma att förändra min
framtid....
Jag har under en längre tid misstänkt att min tjej är otrogen.
Flera tecken, mobilen ringer och hon lägger på, någon ringer ofta och lägger
på luren etc.
Hon är ute med "tjejerna" ofta och när jag frågar vilka så är det alltid
någon från jobbet som jag inte har kontakt med.
Jag försöker alltid kolla efter hennes taxi när hon kommer hem men hon går
alltid sista biten och jag hör att en bil åker iväg.
Det kanske inte är en taxi?

För ett par dagar sen plockade jag upp hennes mobil bara för att se vad
klockan var och då blev hon helt tokig, hon skrek att jag skulle ge fan i
hennes mobil och att jag snokade.
Hursomhelst så har jag inte konfronterat henne än. Jag tror att innerst inne
ville jag inte veta sanningen men igår kväll bestämde jag mig för att kolla
upp henne.
Jag bestämde mig för att gömma mig bakom min bil för att få en blick över
hela gatan och se vilken bil hon kom ut ur.

Det var medans jag hukade mig bakom bilen som jag såg att jag hade rost i
hela bakre hjulhuset.
Tycker ni att jag ska lämna in bilen på en verkstad eller köpa lite prylar
på mekonomen och fixa det själv?
==========================================

Vi syns/hörs
Kram


Fräckis...

...vill delge en liten historia som jag hittade i min samling, den kanske kan roa nån av er
============================================

Doktorn sa:
-"Sven, den goda nyheten är att jag kan bota din huvudvärk. Den dåliga är att
för det krävs det att vi måste kastrera dig. Du har ett ovanligt symptom, som
gör att dina testiklar trycker mot din ryggrad, och det gör att du får denna
hemska huvudvärk. Den enda lösningen för att minska på trycket är att ta bort
dina testiklar."
Sven blev chockad och ledsen. Han undrade om han hade något kvar att leva för.


Det fanns inget val, han var tvungen att lägga sig under kniven. När han senare
lämnade sjukhuset, var det utan huvudvärk, för första gången på 20 år, men han
kände det som att en viktig del av honom själv saknades. Men när han gick där,
nerför gatan, upptäckte han att han kände sig som en helt annan människa. Han
kunde börja ett helt nytt liv, starta om.


Han fick syn på ett skrädderi och tänkte:
-"Det är vad jag behöver, en ny kostym!"
Han gick in i affären och sa till expediten:
-"Jag behöver en kostym:"
Den gamle skräddaren tittade på honom och sa:
-"Får se...storlek 52 blir nog bra..."
Sven skrattade och sa:
-"Det är rätt, hur kunde du veta det?"
-"60 år i yrket..." svarade skräddaren.
Sven provade kostymen och den satt perfekt.


När Sven stod och betraktade sig i spegeln frågade skräddaren:
-"Hur skulle det vara med en passande skjorta till ?" Sven tänkte efter en
liten stund och svarade:
-"Visst!"
Skräddaren betraktade Sven en kort stund, och sa sedan:
-"Storlek 40/41."
Sven blev förvånad och sa:
-"Det stämmer, hur kunde du veta...?"
-"60 år i yrket..." svarade skräddaren.
Sven provade skjortan och den var helt perfekt.


Sven gick nöjd runt i affären och skräddaren frågade:
-"Vad sägs om ett par snygga kalsonger ?"
Sven tänkte efter en sekund och sa:
-"Ja, varför inte ?" Skräddaren tittade lite på Sven och sa:
-"Storlek medium blir det då..."
-"Ha ha," skrattade Sven,
-"Nu fick jag dig! Jag har haft storlek extra small sedan jag var 18 år !"
Skräddaren skakade på huvudet och sa:
-"Du kan inte ha storlek extra small, det skulle pressa dina testiklar upp mot
ryggraden och du skulle få en helvetes huvudvärk... !"
=========================================

Vi hörs/syns
Kram


Onsdag...

...nu är jag här en liten sväng igen, arbetsdagen har varit bra även idag, inte alltför mycket att göra...skönt...
Massagen var underbar, tänk om man hade råd och möjlighet att få bli ompysslad så där minst 1 gång i veckan, då skulle jag må bra.
Skulle nästan kunna somna när jag ligger där och blir omhändertagen, ska väl boka upp mig för en ny tid igen.
Sitter och funderar över om jag ska träna idag efter jobbet, ska följa med M på ett möte ikväll vid 19:30 och vet inte hur lång tid det tar, så jag tror inte jag hinner att träna efter det...
Det blir nog träning ändå om en halvtimme, kändes så skönt efter jag hade tränat igår så det känns som det smakar mer, jag återkommer lite senare ikväll...

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon....

..så då var man här igen tidigt på morgonen, och visst har jag haft en mycket bättre natt, har sovit jättebra de timmar som jag sovit och jag har drömt jättemycket, men bara trevliga drömmar.
Jag har väl vaknat några gånger under natten men har somnat om gott igen och då känns det bra.
Var inte speciellt trött igår när jag skulle gå och lägga mig, antar att jag var lite för pigg efter träningen igår kväll.
Ska väl snart ta mig in i duschen för en varm och skön dusch och idag verkar det vara lika kallt ute, det blir nog mössa, vantar och halsduk på när man ska till jobbet, idag jobbar jag dagpass 8:00--16:30.
Idag har jag bokat en helkroppsmassage genom jobbet, se fram emot det, brukar vara så skönt när man blir masserad, skulle nog kunna somna när man ligger där och blir ompysslad, det kan behövas när man har ett stillasittande arbete som jag har....
Hoppas att ni får en bra dag idag och att ni får fint väder, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, men jag dyker nog upp senare igen....

Vi hörs/syns
Kram

Här igen...

...nu är jag  här igen, har mailat lite och glott på tv, har även gått igenom 30 nya inlägg från er mina vänner, några kommentarer har ni fått...
Nu känns det för sent att skriva ett godnatt inlägg, antar att alla lagt sig redan, det är väl bara jag som sitter och häckar vid datorn....
Men, nu har jag bestämt mig, nu ska jag lägga mig, men jag hoppas att ni som fortfarande är vakna får en bra natt och när det är dags för er att sova att ni sover gott.

Vi hörs/syns
Kram

Hemma....

....nu är jag hemma efter jobbet, passade på att träna innan jag gick hem, körde i 2 timmar och det var jätteskönt, fick även en skön dusch efteråt.
Nu hoppas jag bara att jag får sova bättre inatt, än igårnatt....jag brukar ju sova rätt bra när jag har tagit ut min lite så vi får väl hoppas...
Nu ska jag gå igenom bloggkoll lite och se vad jag missat ikväll men jag återkommer snart, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Tisdag....

...efter min tråkiga natt på grund av dålig sömn så tog jag mig in i duschen och sedan till jobbet, blev ingen träning heller innan jobbet, har funderat på om jag ska träna efter jobbet istället, slutar ju  20:30.
Vårt möte idag på jobbet gick rätt så bra, inte alltför nedslående siffror som vi gick igenom, det som kändes bra under mötet var att några frågetecken rätades ut och då kan det väl bara bli bättre, antar jag....
Dagen har varit bra annars och nu börjar den lida mot sitt slut och jag hoppas vid gud (även om jag inte är troende) att jag får en bättre natt i natt är gårdagens natt....blev mycket natt där men jag tror att ni förstår..
Nu har jag även gått igenom 25 nya inlägg från er mina vänner, ni är flitiga, det är mer än man kan säga om mig idag, här i bloggvärlden...
Måste jobba en stund nu, kanske hinner hit senare, men jag lovar inget....

Vi hörs/syns
Kram

Tisdagsfräckis..

ytterligare en fräckis från min mail, ni kanske redan läst den men då kan ni hoppa över den, hoppas att den roar någon...
--------------------------------------------------------------------------------

En kvinna har tagit med sig sin älskare hem under dagen, medan hennes man
 är på sitt arbete. Utan att hon vet det så har hennes nioårige son gömt sig
 i garderoben. Hennes man kommer överraskande hem, så hon gömmer älskaren i
 garderoben, där den lille pojken redan är.

 Den lille pojken säger: Mörkt här inne.
 Mannen: Ja det är det.
 Pojken: Jag har en baseboll.
 Mannen: Det är ju bra
 Pojken: Vill du köpa den?
 Mannen: Nej, tack.
 Pojken: Min pappa är utanför.
 Mannen: OK, hur mycket?
 Pojken: 2500:-

 Någon vecka senare, händer det igen att pojken och mammans älskare är i
 garderoben tillsammans.

 Den lille pojken säger: Mörkt här inne.
 Mannen: Ja det är det.
 Pojken: Jag har en basebollhandske.
 Mammans älskare minns förra gången och frågar: Hur mycket?
 Pojken: 7500:-
 Mannen: OK

 Några dagar senare säger pappan till pojken:
 - Hämta handsken så går vi ut och kastar baseboll lite.
 - Jag kan inte. Jag har sålt dom.
 - För hur mycket då?
 - 10.000:-

 Pappan blir upprörd:
 - Det är inte snällt att ta så hutlöst betalat av dina vänner. Det är
 många gånger mera än dom kostar nya. Du får följa med till kyrkan och bikta
dig
 för prästen.

 Dom går till kyrkan och pappan placerar pojken i biktbåset, stänger
 dörren och sätter sig att vänta utanför.

 Pojken säger: Mörkt här inne.
         Prästen: Börja inte med den där skiten nu igen.
-----------------------------------------------------------------------------------

Vi hörs/syns
Kram


God morgon...

...kom just på när jag skickat iväg mitt förra inlägg att jag inte  hade skrivit något godmorgoninlägg....natten har inte varit så bra, har vaknat jättemånga gånger, men visst som vanligt somnar jag om utan problem, men jag vet inte varför jag vaknat så många gånger, känns som jag oroar mig över någonting, tankarna snurrar bara runt....
Jag hoppas att ni  haft en bättre natt än vad jag haft och att er tisdag blir bra...
Nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra, ska jag ta mig en dusch och försöka få på mig några kläder eller ska jag dra på mig kläderna och gå och träna och sedan kan jag duscha där innan jag börjar att jobba 12:00....att det ska vara så svårt att ta ett beslut ibland....så jävla velig ibland...

Vi hörs/syns
Kram

Tänkvärt...

hittade den här i min mail vid genomgång av den, ni kanske sett den förut men jag tycker att den är tänkvärd....
---------------------------------------------------------------------------------

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på
bordet

framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket
stor, tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med
golfbollar.


Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna
samtyckte till att den var det.


Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han
skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan
golfbollarna.


Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att
den var det. Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde
sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen.


Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett
enhälligt "ja".


Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och
hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det
återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna
skrattade.


"Nu", sa professorn medan skratten klingade ut, "vill jag att ni påminns
om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar
de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat
i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa
återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv."


Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem,
jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.


"Om ni lägger sanden i burken först", fortsatte professorn, "går det
inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med
livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats
för det som är viktigt för dig."


Så... Var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och
förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna
en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa
huset och annat som är mindre viktigt.

Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand."


En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet
representerar.


Professorn log. "Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att
visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats
för en fika med en vän."
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi hörs/syns
Kram


Bedtime..nästan...

...nu är det nog dags att säga godnatt och sov gott till en del av er, ska inte lägga mig riktigt än men jag hoppas att ni får sova gott inatt och att ni får trevliga drömmar, hoppas även att ni vaknar utvilade till en bra tisdag...


Vi hörs/syns
Kram

Fräckis...favorit i repris..

ytterligare en liten fräckis, får väl kalla den för favorit i repris, hoppas den roar...
--------------------------------------------------------------------------------------------

En björn och en kanin som bor i skogen, springer en dag på en gyllene groda
vilket de tycker var en imponerande upptäckt och de blir ännu mer imponerade
när grodan talar till dem. Grodan förklarar att han väldigt sällan möter
någon men när han gör det så ger han dem alltid sex önskningar, vilket i det
här fallet innebär att björnen och kaninen får tre önskningar var.
Björnen önskar då att alla andra björnar i skogen ska vara honor, vilket
Grodan omedelbart uppfyller.
Kaninen tänker ett tag och önskar sig sedan en rejäl störtkruka till hjälm,
vilken han sätter på sig omedelbart efter att den dykt upp.
Björnen förvånas över detta men fortsätter sedan med sin andra önskan. Han
önskar att alla björnar i de närliggande skogarna också ska vara honor.
Kaninen önskar då att han ska få en motorcykel och när den dyker upp så
hoppar han upp på den och börjar att varva med motorn.
Björnen kan inte tro sina ögon och påpekar för kaninen att han nu har slösat
bort två önskningar som han hade kunnat använda till något för sig själv.
Björnen skakar på sitt huvud och gör sin sista önskan som är att alla andra
björnar i hela världen ska vara honor!
Grodan svarar att "Alla andra björnar i hela världen är nu honor" och de
båda vänder sig nyfiket till kaninen för att höra hans sista önskan.
Kaninen varvar upp sin motorcykel, tänker efter en sekund och säger:
"Jag önskar att björnen är bög" och så rivstartar han och åker iväg på sin
motorcykel så fort han någonsin kan!


--------------------------------------------------------------------------------

Vi hörs/syns
Kram


Fräckis...

hittade den här historien i min mail, tänkte den kunde lätta upp lite, hoppas att ni inte tar illa vid er?

--------------------------------------------------------------------------------

Ett par var ute och åkte bil sent en kväll när plötsligt tjejen känner att
hon blir otroligt sugen på sex. Hon börjar famla efter killens dolme och
börjar att suga av honom. Det blir allt svårare för killen att hålla bilen
kvar på vägen och till slut är det kört och de kör i diket. Bilen slår runt.
Tjejen klarar sig men killen ligger fastklämd. Den stackars tjejen får
panik, hittar inte sina kläder utan får bara tag på killens ena sko. Med den
som skydd för musen så springer hon bort mot en åker där hon såg en bonde
som höll på och harvade.

Hon säger flämtande att hennes kille sitter fast och undrar om bonden kan
hjälpa till.

Bonden tittar förundrat på skon och säger.
- Njaaa, det vette faan. Sitter han så långt in så vet jag inte om jag kan
göra något.


--------------------------------------------------------------------------------

Vi hörs/syns
Kram


På jobbet..

...så du är jag på jobbet till slut, träffade M på hans lunch och vi fikade tillsammans, tog mig bara en kopp te och glodde igenom tidningen, sen när han gick tog jag mig en promenad hemöver..skönt.
Träffade grannen C på väg upp till lägenheten och vi stod och pratade så länge att jag nästan blev försenad till jobbet, var i alla fall här innan jag skulle börja, tur.
Sedan jag kom på jobbet så har det inte varit allför mycket att göra har en del möten den här veckan och så har jag lyckats få boka in ett nytt på fredagmorgon, hoppas att det går bra...ska även ha medarbetarsamtal den här veckan med min chef, måste läsa igenom och fylla i några uppgifter innan dess...hoppas att det mötet går bra, vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig då...
Har matrast nu och tänkte att jag skulle få ner några rader i bloggen, så att ni inte tröttnar på mig, ett litet försök i alla fall...
Undrar vad den här kvällen kommer att bjuda på då....kanske nån överraskning? vi får väl avvakta och se, återkommer lite senare till er....

Vi hörs/syns
Kram

Nyvaken...

..nästan nyvaken nu, har bara klivit ur sängen dragit igång datorn, medan den startade gick jag  på muggen...när jag var klar där, var det bara att koppla upp, så nu finns jag här igen.....
Har sovit bra inatt men det har inte blivit så många timmar....men än sen...jag vaknade ju av mig själv och då tycker jag att då har jag sovit klart...
Hann inte in nåt mera  igårkväll igen, fastnade med något annat istället, hade över 50 inlägg som jag skulle gå igenom...ni är så jävla bra på att skriva, ni har så mycket att skriva om...önskar att jag kunde vara så kreativ....
Ska väl gå igenom mailen lite och se om någon hört av sig, ibland är väntan på mail spännande och sedan om det ligger nåt i inkorgen så börjar spänningen stiga, vad står det....är det kul eller tråkiga nyheter....spännande....
Ska väl försöka att komma igång, ska väl kanske träffa M på hans lunch och eftersom jag inte börjar förrän 13:45 så har jag gott om tid för det....
Ja, nu har jag bestämt mig, nu blir det duschen och efter det en promenad ner på stan, men jag återkommer under dagen...

Vi hörs/syns
Kram

Min dag...

...så nu har snart den här dagen gått och jag har haft en bra dag.
Tog mig en promenad till Ica för att se om de hade några tårtor men alla var slutsålda, gick på  macken och köpte några trisslotter till min svåger, han har fyllt år och vi skulle uppvakta honom idag då vi träffades.
Ringde sedan upp N och berättade att jag inte fått tag i nån tårta så hon och M skulle kolla på en annan Ica-affär om de hade några tårtor.
Vi bestämde att vi skulle träffas efter vägen så jag fortsatte min promenad, träffade dem efter halva vägen, så jag åkte med dem sedan upp  till sjukhuset.
När vi kom dit så träffade vi vår svåger S och sedan gick vi upp till pappa, syrran S gick ner för att hämta mormor och moster L.
Sedan gick jag och frågade en personal om vi kunde få låna porslin och det gick bra, de kokade även en termos med kaffe till oss, N hade köpt 2 tårtor, gott...
Vi fikade och satt och snackade, pappa fick öppna sitt paket och blev jättenöjd över sin tröja, när sedan de andra skulle åka hem så ville pappa att jag skulle klippa honom, fixade det så nu är det som en skinhead på det boendet, men han vill ju ha kort hår, riktigt kort hår.
Jag gick sedan därifrån och gick förbi hos M och N på vägen hem, skulle ju göra upp med N eftersom det varit hon som handlade....
När jag var där passade jag på att lägga över en ny bok på min mobil har lyssnat klart på "Snabba Cash" med Jens Lapidus och nu la jag in "Aldrig fucka upp" med samma författare.
När jag skulle gå frågade jag om de ville följa med på en promenad, M kunde tänka sig att gå en sväng men N ville se nåt på tv.
Vi tog en promenad på några kilometer, skiljdes åt vid nya bron och jag gick hemöver medan M gick hem till sig igen.
Jag gick in på Ica på vägen hem, behövde handla lite, gjorde mig några varma mackor när jag kom hem, var så hungrig så det var tvungen att gå snabbt att få nåt i magen.
Z ringde och frågade om hon fick komma förbi en sväng, hon hade ett palet med sig, hon stannade bara en liten stund, skulle hem och lägga sig tidigt, tror att hon tänkte träna imorgon bitti innan skolan, vet inte var hon får energin från....
Nu sitter jag här i min ensamhet som vanligt, men jag klagar inte, inte alls, får sköta fjärrkontrollen precis som jag vill och kan blogga och maila utan att nån tycker att jag bor vid datorn, men det är ju kul också....fattar ni inte det...
Har ännu inte hunnit att kolla bloggkoll vad ni skrivit under dagen, kanske måste göra det, återkommer senare....

Vi hörs/syns
Kram

Fars dag...

...jaha och så är det fars dag igen, tycker att det är lite konstigt att det måste finnas en dag för mor och far, de bör väl uppskattas varje dag för de som de är....eller de som vi är...
Men visst, vi brukar fira mors och farsdag, nu lever ju inte min mamma längre, hon gick bort för cirka 3 år sedan, men det vet ni väl redan, tror jag bloggat om det tidigare...
Jag brukar tar mig en tur till minneslunden för att prata lite med henne, lite då och då, när jag känner för det, inte bara just på mors dag, utan när jag känner att jag vill det, jag kan sitta där på bänken och bara njuta av tystnaden och så pratar jag lite med henne, givetvis så hör jag bare hennes svar inom mig, men det känns skönt att fortfarande ha den kontakten fast hon inte finns kvar fysiskt, knäppt...ja kanske, men det är min känsla och den kan ni inte ta ifrån mig.....
Men, idag är det fars dag och visst ska han firas, ska väl ta mig dit senare med mina syskon, N och jag köpte ju en liten present till honom igår och jag antar att han kommer att bli glad för den, får väl hoppas att det bara blir vi i familjen idag, så att det blir pappa som får vara i centrum, det är ju ändå hans dag....
Det känns lite sorgligt att se hur gammal och skröplig  han blivit sedan han drabbades av sin stroke och sedan mamma gick bort så har det bara gått utför, när han sedan var tvungen att amputera ett av sina ben så blev det ju inte bättre precis, nu är han fast i sin rullstol och behov att hjälp nästan dygnet runt.
Det är ju tur att han bor där det finns den hjälpen och jag tror faktiskt att han trivs där, men han gör väl det bästa av situationen kanske.
Han kommer säkert att leva upp idag när vi alla samlas, han brukar vara rätt så slängd i käften och idag är väl kanske ett sånt tillfälle när han kan retas och vara lite roligare.
Även om vi tycker att han är jobbig ibland och att det är ett "måste" att åka dit och hälsa på så älskar vi honom, han är ju ändå vår pappa, vår far....
Återkommer nog senare under dagen, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Söndag...

...har inte varit vaken så länge, sovit jättebra men tyckte det var så skönt att bara vända sig om i sängen och somna om, drömma vidare....
Nu har jag i alla fall klviit upp, gjort några "måsten" som jag var tvungen att göra, något som jag skjutit upp ett tag, det var egentligen enkelt, bara att skriva ihop ett mail med några uppgifter som jag hade lovat att skicka iväg, var bara tvungen att leta fram rätt uppgifter först...men nu är det gjort.
Ska snart försöka att ta mig till duschen så att jag kankse kan hitta på något sedan när jag är färdigklädd, kan väl ta mig en promenad om inte annat, skulle ju kunna ta mig en promenad till M och N, vi ska väl åka upp till pappa senare...det är ju fars dag idag....
Hoppas att ni får en bra söndag och att ni inte har ångest inför att det snart är måndag och ny arbetsvecka...

Vi hörs/syns
Kram

Godnatt....

antar att det är bäst att jag skriver ett godnatt inlägg till er innan ni går och lägger er, jag ska inte lägga mig ännu men tror att en del av er är på väg till sängen redan nu. Hoppas att ni får sova gott inatt och att vi vaknar utsövda till en bra söndag efter söta drömmar....


Vi hörs/syns
Kram

Lördag...

...vaknade sent efter en bra natt, trodde jag skulle vakna tidigare men det var så skönt att bara vända på sig i sängen och somna om igen, klockan var nästan 10 när jag klev ur sängen...
Tog mig en dusch och fick på mig kläderna, tänkte att jag hinner iväg på en  promenad innan jag går på stan och fikar, det var  skönt ute idag.
Precis innan jag kom på stan så ringde M, han och N var på väg ner på stan också för att fika med några kompisar, frågade om jag skulle hänga på...sa att jag skulle höra av mig när jag var nere...
Träffade vår kompis S korvgubben och stod och snackade med honom en stund men han blev upptagen med kunder och då gick jag vidare till Lilla Cafét, "min plats" blev precis ledig när jag kom dig så den högg jag givetvis.
Köpte mig en kopp te och satt och snackade med en kille som jag brukar träffa där, läste tidningen och så fick jag lite nytt fikasällskap efter en stund, en av dem åt en sallad och jag blev så sugen också, så jag köpte mig en kycklingsallad.
Satt där och käkade den och lyssnade på min talbok, mysigt...
Ringde upp M och berättade att jag redan satt och fikade men de skulle gå på ett annat fik, otroligt mycket folk på stan idag och det verkade som alla skulle fika också, såg även en av mina bloggkompisar som fikade.
Efter en stund kom min dotter Z med sin mamma, de skulle också fika, vi snackade en stund, jag var på väg därifrån då, hade fikat klart.
Träffade M och N och vi skulle titta på något till pappa, det är ju farsdag imorgon, hittade en tröja som nog blir bra åt honom.
Vi skiljdes åt efter det och jag tänkte jag skulle ta mig en promenad på jobbet för att träna lite men under vägen dit kom jag på att jag lika gärna kunde gå hem och städa, det behövdes kan jag tala om, gillar inte att städa så ofta...men nu är det gjort...
Ska snart kolla igenom bloggkoll för att se vad ni haft för er, men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

God natt...

....ville bara säga godnatt innan en del av er går och lägger er, hoppas att ni får en bra natt med sköna drömmar och att ni vaknar utvilade till en bra helg...


Vi hörs/syns
Kram

Trevlig helg...

..tänkte jag skulle hälsa er en trevlig helg innan ni går hem från jobbet och börjar festa till....
min helg kommer att bli lugn och det kommer inte att se ut som nedan, ni behöver inte fundera över det...

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...nu ska jag snart gå och lägga mig, lite tidigare än vanligt, men jag önskar er en god natt och hoppas att ni får sova gott och får fina drömmar, imorgon när ni vaknar är det fredag igen...Vi hörs/syns
Kram

Torsdagkväll...

..så nu har det hunnit bli kväll, sitter kvar på jobbet en liten stund, har varit nere på gymmet och tränat i nästan 2 timmar, gick dit direkt när jag slutade, skönt att röra på fläsket lite och skönt med en varm dusch efteråt.
Hade lämnat min dator igång för att jag skulle hinna att skriva lite innan jag går härifrån...
Hade väl tänkt att träna i 1 timme men jag lyssnar på en talbok så jag glömde nog bort tiden lite, håller på att lyssna på "Snabba Cash", har lagt över den på mobilen så jag kan lyssna när jag vill, har väl hört halva boken kanske, men den är bra...
Kanske måste tänka på att gå hem snart, kan ju inte vara på jobbet hur länge som helst, mina kollegor kanske tror att jag är hemlös, har varit här i snart 12 timmar, men trivs man på jobbet så, kanske återkommer lite senare..

Vi hörs/syns
Kram


Torsdag....

..morgon, och imorse när jag vaknade kände jag mig trött trots att jag sovit bra, jag ställde om klockan och sov 1 timme till, när jag på nytt vaknade så kändes det som jag hade sovit riktigt bra sista timmen.
Vet inte ens om jag haft några sköna drömmar inatt, eller om jag har drömt något överhuvudtaget, kommer inte ihåg dem i så fall, inte än, kanske kommer på senare....
Igår kväll satt jag och häckade vid tv'n och datorn, tog mig inte i säng så tidigt som jag hade trott, men det är ju snart helg, får väl vila ut då...
Nu är jag i alla fall på jobbet, har lite "röd tid" nu och tänkte jag skulle skriva några rader, känns egentligen som jag inte har nåt att skriva om.....det är väl kanske det som kallas bloggtorka...
Kollade just igenom bloggkoll och där fanns det 15 nya inlägg som jag gått igenom, får väl hoppas att det ramlar in fler under dagen, eller är det fler som har lite svårt att skriva...
Hoppas att ni får en bra och trevlig dag mina vänner....

Vi hörs/syns
Kram

Onsdag...

...nu har snart hela onsdagen gått, efter jobbet idag som har gått relativt bra så tog jag mig en promenad till sjukhuset fram och tillbaka för att hälsa på pappa och mormor.
Jag gick till pappa först, han var inte på sitt rum när jag kom dit så jag tänkte att han är väl på rymmen då menar jag att han var och hälsade på M, kom på att han kanske satt och käkade så jag gick till matsalen.
Mycket riktigt han höll på att äta, min pappa brukar inte missa nåt när det vankas fika eller mat, då kan han klockan minsann, satt och höll honom sällskap medan han käkade.
När han var klar skjutsade jag in honom på hans rum och så satt vi och pratade en stund, tyckte att han såg trött ut och frågade om han inte vilat något under dagen, men han sa att han hade sovit över 1 1/2 timme efter lunch, men han tyckte att han kände sig trött ändå.
Han berättade att M och N hade varit där igår men det visste jag ju redan men jag låtsades inte om det, tänkte att han får väl pratat när han väl har nåt att säga, och idag pratade han ju lite i alla fall, annars om M är där så sitter han mest tyst, vet inte om han inte vågar prata när hon är med, hon verkar ha en jävla pli på honom...svartsjuk är hon också...
Berättade för pappa att jag även skulle gå till mormor en sväng och lämnade honom, såg inte mormor i matsalen när jag kom till hennes avdelning, men en personal sa att hon ville äta på sitt rum.
När jag kom in i hennes rum så hittade jag henne i sängen och hon höll på att äta mat, hon kände sig trött och hade inte orkat gå upp för att äta så då fick hon mat på sängen istället, och det funkade bra.
Tyckte att hon var piggare än förra gånger jag var där och fick veta att hon hade tränat lite under dagen med sjukgymnasterna, det kanske var därför hon var trött....
Vi satt och snackade en stund och hon verkade inte alls lika virrig längre, vi hade riktigt trevlig, lovade henne att jag skulle komma dit i slutet på veckan igen och sa hejdå till henne.
Tog mig min promenad tillbaka hemöver, nu är jag på jobbet en stund, skulle hämta min ryggsäck som jag lämnat här och då tänkte jag att jag kan väl passa på att blogga lite när jag ändå är här, vem vet om min uppkoppling fungerar när jag kommer hem...
Jag ska nog göra mig klar för att gå hem nu och få i mig nåt i magen, men jag återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

En snabbis...

..nu trodde ni kanske att det skulle finnas nåt intressant här men inte då...
 har matrast nu och tänkte att jag skulle få till några rader på bloggen , hann inte  nåt mer under dagen/kvällen igår, hade problem med uppkopplingen igårkväll igen när jag skulle in och blogga.
Fick igång det vid 2-tiden, ja, jag satt uppe och tittade på valvakan...var lite för trött att skriva nåt då men hade en massa mail som jag besvarade istället...
Idag är jag trött, har bara sovit 3 timmar inatt men det får jag väl ändra på ikväll när jag kommer hem, kanske skulle lägga mig lite tidigare...jag vet att jag tänker så men inte fan kommer jag att komma i säng nåt tidigare för det.
Måste börja att jobba igen, återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

...hoppas att ni sovit gott, det har jag gjort, vaknade vid 8-tiden idag och jag har suttit och surfat runt lite nu och besvarat några mail, hade jätteproblem med mailen igår, hade fått mail som kom med flera timmars fördröjning, vete fan vad som var fel men jag har hört att även andra har haft samma problem som mig...
Sitter just nu och funderar om jag ska försöka att hinna upp en sväng på sjukhuset innan jag börjar att jobba,  har inte varit där sedan i fredags och det känns som jag måste....det är ju inget tvång men ändå känns det lite som ett måste...vet inte om ni förstår men...vissa saker gör man kanske fast man egentligen inte har riktig lust, men för att inte få dåligt samvete så kanske man offrar sig...
Hoppas att ni får en bra tisdag, vädret verkar ju vara rätt så bra idag, solen lyser här i alla fall,  hoppas att det fortsätter så.
Nej, nu måste jag ta tag i det här, går ju inte bara att sitta på rumpan med datorn i knät, men jag återkommer senare....

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...nu ska jag säga godnatt till er mina vännter, hoppas att ni får en fin natt och vaknar utvilade imorgon till en ny arbetsdag, god natt och sov så gott och hoppas på söta drömmar för er...


Vi hörs/syns
Kram

Middagsrast...

...nu har jag middagsrast,  kom på jobbet och har haft en relativt lugn dag, har väl inte varit alltför mycket att göra, hade 1 timme "röd tid" tidigare men hade inte tid att skriva då.
Har slängt i mig lite pasta och isterband och det var jättegott faktiskt, jag tror att jag skulle kunna äta pasta nästan varenda dag...
Nu har jag gått igenom bloggkoll och totalt hade jag fått 30 nya inlägg att gå igenom, har väl lämnat några spår efter mig...
Min rast är snart slut och jag måste börja jobba igen, hoppas att kvällen fortsätter som eftermiddagen varit, återkommer nog lite senare, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Måndagförmiddag...

...ja nu är det väl inte förmiddag längre, men, imorse vaknade jag vid 8-tiden och kände mig så pigg att jag klev upp efter en stund, var tvungen att försöka sortera in drömmarna i rätt fack först.
Fick en härlig natt i den renbäddade sängen, inget sällskap dock men det kan man ju fantisera om istället om man fortfarande vill vara singel, eller hur?
Kokade mig en kopp te när jag klivit upp och sedan satte jag på tv'n, ha ha, nej jag startade tv'n menade jag, men i och för sig den enda påsättning som sker här är väl att sätta på olika apparater....
Kollade igenom text--tv om det hänt någonting, drog sedan på mig några kläder och tog mig en promenad till jobbets gym, tänkte jag skulle träna en stund, blev väl ett pass på 1--1 1/2 timme, när jag kom hem var det dags för frukost.
Nu har jag kollat igenom bloggkoll och lämnat en del kommentarer, hade inte hänt så mycket sedag jag gick till sängs, eller ni kanske är lika dåliga som jag är på att uppdatera bloggen....
Ska snart ta mig en varm och skön dusch och försöka att få på mig några kläder,  kan väl inte gå på  jobbet utan kläder, det skulle nog inte vara så uppskattat, skulle nog uppfattas som en naken Karlsson på taket, antar jag...
Fick en förfrågan idag via mobilen om att åka på en utbildning i Åre i helgen, det var nån typ av arrangörsutbildning som några i klubben tänkte gå, jag skulle få ett mail om det men ännu har det ej kommit, måste lämna besked idag så jag måste nog ringa upp honom igen för att kolla vilken mail han skíckade det till. Vet inte riktigt om det är min grej, men får väl fundera på det när jag läst inbjudan....
Oj, nu måste jag nog försöka att göra mig iordning, men jag återkommer lite senare, tils dess...

Vi hörs/syns
Kram

Söndag-Måndag..

Nu har söndagen övergått till måndag och här sitter jag fortfarande vaken, jag har ju sovmorgon imorgon eller idag blir det ju nu....
Idag har jag haft en riktig slappardag, det var så mycket som  jag kunde ha gjort och borde ha gjort men det blev inte gjort, men vem kommer ihåg det om hundra år, inte en käft, så därför spelar det ingen roll...
Jag har i alla fall passat på att tvätta idag och det gick jättebra, nu är det gjort och så har jag även passat på att byta sängkläder, det är ju så skönt att få lägga sig nyduschad i rena sängkläder, det luktar så gott och känns så skönt mot kroppen.
Nu börjar det väl bli dags att leta sig mot sängen men jag finns nog här lite senare under dagen, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...antar att det är lite för sent att säga godnatt till er mina kära vänner, men jag gör det ändå, hoppas att ni får en bra natt och vaknar utvilade till en ny arbetsvecka, dröm söta drömmar...


Vi hörs/syns
Kram

Stegtävlingen...är nu slut, och under hela oktober har jag gått totalt 892.705 steg och med en steglängd på cirka 65 cm så har jag gått 580 kilometer under den  här månaden, 58 mil, det känns otroligt....
I genomsnitt har jag gått 28.796 steg per dag, och jag hade en målsättning på att minst gå 11.000 steg per dag men den ändrade jag allteftersom, på slutet ville jag inte ha mindre än 20.000 per dag och det uppnådde jag med råge om man tittar på hela månaden...
Min högsta notering på 54.094 steg uppnåddes en lördag och då tror jag att promerade i över 9 timmar under hela dagen, min lägsta notering 2.094 steg, det var en dag när jag låg hemma och var sjuk,
Jag återkommer med resultatet för vilken placering mitt  lag hamnade på och vilken placering jag själv fick när alla har registrerat sina steg, just nu ligger jag på 70:e plats av 21.516 deltagande och mitt lag ligger just nu på 58:e plats av 2.422 lag.
Jag kommer att fortsätta att försöka att promenera mer än jag gjort tidigare, innan tävlingen alltså, och jag ska försöka att gå minst 10.000 steg per dag även om det inte är någon tävling längre, detta på grund av att jag sett och känner att jag mår mycket bättre, har sovit mycket bättre på nätterna, sover djupare och vaknar på bättre humör.
Jag har även tappat några kilo och det är ju bara ett plus i kanten, hoppas att några kilo till kan försvinna...
Jag känner nu, att det är rätt så enkelt att låta bilen stå, och istället ta en promenad till affären eller ner på stan, även till sjukhuset för att hälsa på pappa och mormor, eller en sväng till N och M.
Återkommer troligen med nån rapport då och då, hur det går med promenaderna...

Vi hörs/syns
Kram

Söndagförmiddag...

...jaha och så var det söndag igen, som ni kanske redan sett så var filmen igår ingen höjdare, ni kan lägga era pengar på nåt annat än att gå och se på den.
Vaknade vid 9:30 idag och har sovit bra inatt, tror att mina promenader gör bra nytta för min sömn och för mitt välmående, sover mycket djupare och verkar inte behöva så många timmars sömn.
Har suttit vid datorn några timmar nu, har inte hunnit mer nåt annat än att jag har ätit lite frukost, skulle väl egentligen behöva städa idag men känner mig inte upplagd för det, får väl se om jag blir sugen senare, skulle även ha lagt på vinterdäck på bilen, men eftersom jag inte använder bilen just någonting nu så känns det inte jätteakut att göra det.
Jag ska i alla fall tvätta idag, det är ett måste, börjar vara slut på kläder i klädkammaren, nej, nu ljög jag nog, det är väl underkläder som börjar ta slut, kanske måste köpa mer så jag inte måste tvätta så ofta...
Grannen C var upp förut, hon skulle överlämna en lapp från en annan bostadsrättsförening, frågade henne hur de hade haft det på krogen i fredags, hon tyckte att det hade varit kul, men en i sällskapet hade inte fått komma in på grund av sin berusning, det anade jag när jag såg henne....
Kanske var tur att man inte hängde med de där gänget, vete fan  hur jag skulle ha mått igår då?
Har nyss gått igenom bloggkoll och hade nästan 60 nya inlägg från er mina vänner, jag hann inte kolla den igår så det var  mycket som var från gårdagen, några kommentarer har jag lämnat hos er....
Jag har haft problem med blogg.se idag, har svårt att skriva kommentarer och svårt att kunna skriva och publicera inlägg, har ni problem också?
Nu har jag i alla fall fått till ett inlägg idag och jag ska försöka att få detta publicerat också, vi får väl se hur det går, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Bond...

...filmen var ingen höjdare, det vete fan om den var värd 90:-, visst en massa effekter som vanligt men det kändes som det inte fanns någon riktig handling i filmen.
Är väl inget fan av James Bond, men det här var nog den sämsta bond- filmen som jag sett, M tyckte också att den var dålig.
Salongen var fullsatt och det var en massa yngre som var där också och jag höll ta mig fan på att bli tokig, vet inte hur många gånger de reste sig upp för att gå ut, vet inte om de var på muggen eller va fan de gjorde men det gjorde mig irriterad.
Sedan var det några som satt rätt så långt fram i salongen och pratade och drack öl, vad finns det för anledning att gå på bio och sitta och dricka öl, fattar det inte....väktmästaren kom in och plockade av dem ölburkarna, bra gjort...
Får väl  skylla på att jag börjar bli gammal som har svårt att överse med ovanstående.
En summering:Gå inte och titta på den nya Bond-filmen, ni kan säkert hitta nåt bättre att se på tv eller att hyra nån bra film istället.
Mitt betyg: en svag 1:a på en skala 1--5 där 1 är dåligt och 5 är bra....
Det här blev ett negativt inlägg, men va fan....

Vi hörs/syns
Kram

Lördag...

....sov länge idag också, var vaken länge på fredagnatt, tror klockan var 3:30 innan jag kom i säng, och jag var ensam som vanligt, det var datorn som höll mig sällskap....
Tror att klockan var nästan 10 när jag klev ur sängen, ringde upp M och N lite senare för att höra hur det var med dom och om de hande några planer för dagen, allt var bra med dom och de skulle höra av sig om vi skulle gå och fika.
Jag satt och häckade vid datorn en stund på förmiddagen men hade jätteproblem med min uppkoppling så i ilskan stängde jag av datorn och tog mig en lång, varm och skön dusch.
När jag var klar och fått på mig kläderna tog jag min ryggsäck och satte av mot stan, precis innan jag kom på stan så ringde M, de hade precis kommit ner också och de skulle gå och fika, innan jag träffade dom så träffade jag min dotter Z min föredetta fru D och jag stannade och pratade lite med dom, de var också på väg för att fika.
Gick in på gallerian och träffade M och N, vi gick till Sebastians för att fika, beställde en varm macka med salami och brieost och en kopp te och mackan var jättegod, kommer att gå dit fler gånger....
Efter fikat så tog vi oss en promenad in mot stan, M och jag hade bestämt oss för att gå och se den nya Bond-filmen som hade premiär igårkväll, gick på bion och köpte biljetter till klockan 19:00 ikväll.
Sedan skulle vi gå hem till N och M, gick in på Ica på vägen tilll dom för att N ville hyra några filmer, hon ville inte hänga med på bion utan skulle kolla på film själv istället.
När  vi kommit hem till dom så plockade jag fram min klippmaskin, hade ju lovat att klippa M, jag tror att han blev rätt så nöjd men att N tyckte att det blev lite för kort, men M ville ha det kortare än förra gången.
Efter klippningen fikade vi lite och sedan fortsatte jag hemöver, gick in på Ica för att köpa lite godis till filmen ikväll, de hade godis för 3.90/hekto, det blir rätt så mycket godis för lite pengar.
Nu måste jag nog avsluta detta för att hinna ner till bion, men jag återkommer nog när jag kommit hem, hoppas att ni får en trevlig lördagkväll mina vänner....

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0