Winnie the Pooh....

Eftersom flera av er sett att jag gillar Nalle Puh, om ni klickar på den så kanske ni kan hitta nåt kul, jag tyckte att den var intressant i alla fall.
Ska även försöka att få in en bild här..
.


Vi hörs/syns
Kram

Drömmar....

Idag när jag kom på jobbet så var det en arbetskompis som berättade att hon drömt om mig och jag var jätteduktig på att dansa vals, jag svarade: att nog faan var det en dröm, jag kan inte alls dansa...
Brukar säga:jag dansar inte nykter inte en chans...att jag dansar nykter....
Det händer väl nån gång när jag har smakat lite att man försöker, men det känns lite grann som Hasse Alfredssons låt om:
Gammal man (Nisse) gör så gott han kan, dansar fan så illa, hela kroppen rister han, men ändan den står stilla....

Annars har dagen varit bra, jobbar kväll, så jag hade sovmorgon till klockan 10, åkte på stan och fikade och snål-läste tidningen. Efter det var det bara att åka hem för att förbereda nån mat för dagen/kvällen, nu har jag mat så att det räcker både idag/ikväll och imorgon. Än om man är lite rund så måste man ju äta, knappast nån risk att jag svälter ihjäl....

Nu är min "röda tid" slut och det är väl bäst att man börjar jobba igen, har faktiskt varit en rätt så lugn kväll, har även lagt schemat för januari idag, har önskat 1 vecka ledigt, 9 kvällspass och 4 helgpass, får väl se om önskningarna uppfylls???

Försöker att skriva nåt mer senare, om inte...

Vi hörs/syns
Kram

Är detta slutet....?

Hittade den här "roliga sidan" hos en av mina bloggkompisar Petra, tänkte att fler kanske uppskattar den.
Ni måste läsa vad det står, annars kanske ni missar det roliga.
Ha de...

Vi hörs/syns
Kram

Boktips.....

Nu är det väl dags att försöka skriva några rader igen, eller som nån bloggkompis sa:skita ur sig någonting....
Jag kommer inte ens ihåg när jag var inne här och skrev senast, ikväll jobbar jag i alla fall, andra kvällen på raken och vi har en jättelugn kväll, skönt...då kan man ta sig tid att skriva lite.
Det var otroligt skönt med sovmorgon imorse, kom inte i säng förrän klockan 2, håller på att läsa Unni Drougges nya bok "Boven i mitt drama kallas kärlek", tycker att den är väldig läsvärd faktiskt, man har hört så mycket om den och då vill man ju själv bilda sig en uppfattning, jag brukar även läsa hennes blogg, ni som är intresserade kan klicka på denna länk "Unni". Tack för att jag fick låna boken...
Nu till nåt helt annat, jag har fixat julklappar till mina kära döttrar K och Z, har gått ihop med D min före detta, kändes lite bättre att göra det så att det blir nåt värde på klapparna, får väl hoppas att det duger åt flickorna, ska väl köpa några småsaker till kanske, om de nu kan vara snälla barn???
Själv får jag väl hoppas att få någon ask med godismarmelad, brukar få det varje jul, inget fel på det, jag älskar det.
Annars, brukar vi vuxna inte köpa julklappar åt varandra, tycker bara att det är som att byta pengar, det är väl bättre om man själv unnar sig något som man vill ha, eller hur??
Förresten, jag kan skvallra lite, pappa har förlovat sig med sin käresta M, syrran har fixat ringar till dom och vem som satte in förlovningsannonsen vet vi inte, antagligen nån av M's barn.
Vi tycker i alla fall att det är roligt att de kommer så bra överens, jag menar att han är ju inte omyndigförklarad bara för att han inte klarar sig utan hjälp längre...
Nu måste jag försöka att avsluta detta men

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0