Måndag....

...åsså var det måndag igen, det bästa med måndagar är att det alltid är som längst till nästa måndag, eller hur?
Min helg har varit rätt så bra, fredagsmyset tillbringades ju mesta delen på jobbet, i alla fall till 20:30, sedan i ensamhet hemma.
Lördagen efter lite sportande framför tv'n så åkte Nettan och jag till pappa en sväng och hälsade på, vi hade även Wiggo med oss och som satt så fint i sin morfars knä under en längre stund.
Söndagen så jobbade jag mellan 9:45--16:15, sedan direkt hem och slängde ner den trötta kroppen i soffan framför tv'n, lite senare var jag ju tvungen att äta någonting, hade ju inte ätit sedan jag började jobba.
Resten av kvällen spenderades i soffan och framför tv och datorer, kom i säng vid 23-tiden och det är tidigt för mig.
Anledningen till det tidiga sänggåendet var att jag hade dagpass på måndagen 8:00--16:30, till råga på allt så har jag även haft kökstjänst på jobbet, det är väl inte så betungande som jag försöker att få det att låta.
Vi ska se till att plocka fram bröd, smör, ost och gurka till morgonfikat, se till att kaffemaskinerna är påfyllda och att diskmaskinerna fylls och töms under dagen, nu är detta pass avklarat för några veckor....skönt.
När jag slutar jobbet så ska jag direkt till en granne, har blivit inbjuden för ett litet rådslag så här innan årsmötet i bostadsrättsföreningen, jag har ställt min plats till förfogande men de har fortfarande tilltro till mig och vill fortfarande få råd och stöd, får väl se om jag kan hjälpa dem ikväll.
Hoppas bara att det inte blir någon operation övertalning att jag ska ställa upp på nytt i styrelsen, det vill jag inte, jag orkar inte, och ska kunna säga nej till det......jag kan om jag vill....säga nej alltså.....
Den här veckan har jag mycket att se fram emot, imorgon kommer A mitt hjärta, mysigt....på onsdag kommer min Katie hem och på torsdag eller fredag så kommer min lilla Zoe hem, ska bli så skönt att träffa alla tjejer igen, jag jag räknar ju A som tjej också, hon är ju min tjej... 
Nä, nu känns det som jag svamlar en massa så nu slutar jag för idag....

Vi hörs/syns
Kram

Fredagsmys och pappas flytt...

...det är det knappast tal om idag, jag jobbar till 20:30 och hjärtat är fortfarande kvar hemma i Skåne, får väl försöka att mysa ensam när jag väl kommer hem....ni kan väl tänka er va kul det kommer att bli....
Sedan jag var här senast så har jag besökt tandis ytterligare en gång, lyckades bita sönder den provisoriska bryggan i plast, tandis gjorde en ny och förhoppningsvis håller den tills jag får den rätta bryggan.
I måndags flyttade pappa till ett nytt boende och den information som både jag och Nettan fått så skulle inte vi anhöriga behöva flytta eller ordna någonting, det skulle hans tidigare boende fixa, vi skulle finnas till hands om pappa blev och/eller kände sig orolig.
Så i måndags efter jobbet åkte jag för att hälsa på pappa, när jag kom dit så blev jag nästa grinfärdig, pappa satt i ett rum fullt av möbler och hans saker och jag ljuger inte om jag säger att han kunde inte ens snurra runt i sin rullstol där, om han nu skulle ta sig ut därifrån så fick han backa ut rullstolen.
Pappa sa inte så mycket när jag frågade om varför det inte var färdigt....antar att han inte orkade.....
Jag ringde upp Nettan(hon jobbade) och hon trodde mig nog inte riktigt, hon sa att du måste prata med personalen, jag sa att det får vänta en stund eftersom pappa just ska äta.
Bara för att bevisa för Nettan hur det var så tog jag några bilder med min mobil och mailade över dem till Nettan, hennes reaktion kom rätt så snabbt.
Pratade lite senare med personalen och fick veta att de visste att jag skulle komma dit på kvällen och att jag skulle hjälpa pappa med att få ordning, det fick mig nästa att gå i taket, jag blev nästan osams med personalen, berättade vilken information vi fått från pappas tidigare boende och frågade hur de skulle ha löst det om den som flyttade dit inte hade några anhöriga, det var inte samma sak tyckte de, då frågade jag om de verkligen menade vad de sa....
Jag gick tillbaka till pappas rum, ringde upp enhetschefen där pappa tidigare bott och frågade vad som hänt, han var oförstående till en början och sa at den som följt med pappa dit hade fått order om att vara kvar tills allt var uppackat och klart, vilket jag talade om för honom att det inte var.
Han bad så mycket om ursäkt för att det inte hade fungerat som vi hade fått information om och att han inte kunde göra så mycket vid den tidpunkten.
Han ringde upp mig några minuter senare och frågade om jag ville att han skulle komma och hjälpa till, jag sa att han var välkommen.
Vi lyckades ordna upp det mesta tillsammans på cirka 1--1 1/2 timme, pappa satt och pekade som vanligt och skulle bestämma, men vad gör det, det är ju han som ska bo där....
Enhetschefen åkte sedan därifrån och jag pratade med pappa och Nettan innan jag skulle åka därifrån, berättade vad Nettan skulle ha med sig till hennes besök på tisdagen....
Fick sedan veta av Nettan att hans tidigare boende även missat andra saker, de hade även glömt bort att beställa flytt av hans telefon och missat adressändringen, trots att de lovat att detta skulle skötas av dem.....
Enhetschefen bad även Nettan om ursäkt för alla misstag och som det känns nu så är det nog inte sista gången han får be om ursäkt....
Kanske skulle skriva en insändare.....
Fortsättning följer säkert på denna såpa om pappas flytt....

Vi hörs/syns
Kram


Tandis....

...usch och fy va jobbigt, idag har jag varit till tandis ytterligare en gång, tror att jag bara har ett tillfälle till som jag måste dit och det blir om cirka 2 veckor.
Det värsta med att gå till tandis är att det inte bara gör ont i munnen, det gör även ont i börsen/plånboken....men det är väl priset man får betala för att inte sköta sina tänder.....
Om 2 veckor då vågar jag väl försöka att le i alla fall, något jag försökt att låta bli sedan jag bet av en framtand, visserligen så har jag en låtsastand där men det känns så konstigt med den.
Jag jobbar till 22:15 även ikväll men nu har jag lite "röd tid" och då försöker jag få ner några rader så att ni ser att jag fortfarande lever och att inlägget igår inte var en engångsföreteelse.....
Hittills har kvällen på jobbet varit lugn och bra men nu ska jag snart "chatta", tänk va kul att få göra det på jobbet också....
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner....

Vi hörs/syns
Kram

Long time no....

....ber om ursäkt för mitt långa uppehåll, men det har hänt så mycket i mitt liv, mest positiva saker.
Jag jobbar, umgås med ´"hjärtat" när hon kommer på besök, dessemellan med Micke, Nettan, Wiggo, Gunzan och mina älskade döttrar när de är hemma.
Nu har ju även min yngsta dotter Zoe lämnat Sollefteå, jag är inte alls orolig över det, hon kommer nog att klara de galant, hon pluggar till sjukgymnast på Karolinska i S-holm.
Zoe brukar försöka att komma hem någon gång i månaden medan Katie stannar i Umeå där hon pluggar och verkar trivas som fisken i vattnet.
Ni ska veta att det är ofta ni är saknade mina kära döttrar....det är ju tur att vi har telefoner eller hur???
Ikväll jobbar jag till 22:15 så nu får man väl säga att jag "fulbloggar", stjäl mig lite tid under arbetstid.....förlåt mig chefen....
Men, mina kära vänner, om det finns några kvar, det är nog bäst att återgå till näringarna....

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0