Lördagmorgon...

...så då är jag vaken igen, somnade rätt så snabbt igårkväll, gick till sängs vid midnatt och har vaknat några gånger under natten men somnat om jätteskönt...
I morse vaknade jag av att det ringde på ytterdörren, men innan jag hade klivit upp och fått på mig några kläder så fanns det ingen där, tror nästan att jag bara drömt att det ringt på dörren, jag tror inte att någon skulle ringa på före klockan 8 på morgonen, i alla fall ingen av mina grannar....
Tyckte inte det var någon mening att lägga sig igen så jag har bara suttit framför datorn och surfat runt, det har inte hänt så mycket i bloggvärlden sedan jag kopplade ner igår kväll, men ni har väl nåt roligare för er än att sitta vid datorn.
Idag har vi soligt och fint väder igen, ska ta mig en promenad ner på stan lite senare, kanske kan passa på att fika lite, får väl se om man kan hitta nåt roligt sällskap.
Jag hoppas att ni andra också har härligt väder idag och att ni får en bra lördag, återkommer lite senare under dagen....

Vi  hörs/syns
Kram

666...

...tänkte att jag skulle försöka att hitta en bra bild som passade till mitt inlägg nummer 666, men när jag börjar läsa om betydelsen för siffrorna 666 blir man ju nästan rädd att skriva ett inlägg om det, det här hittade jag på wikipedia, i alla fall om man läser under religion.
Den här artikeln hittade jag på Jehovas Vittnens officiella webplats.
Kanske inte var en så bra idé att skriva det här inlägget.....

Vi hörs/syns
Kram

Tre ord....

...nittade den här historien när jag satt och surfade runt, kanske kan den roa någon....
-----------------------------------------------------------------------------
En man satt i en bar och njöt av en drink efter jobbet då en extremt vacker och sexig ung kvinna kom in. Hon var så anslående att han inte kunde ta sina ögon ifrån henne. Den unga kvinnan uppmärksammade hans stirrande och gick direkt fram till honom. Innan han hann ursäkta sig för att han var så oförskämd, sa den unga kvinnan till honom:
- Jag gör vad som helst, precis vad som helst, som Du vill att jag ska göra, spelar ingen roll hur sjukt, för 1000 kronor, på ett villkor.
Helt förbluffad, frågade mannen vad det var för villkor.
- Du måste tala om gör mig vad jag ska göra, med bara tre ord.
Mannen övervägde erbjudandet en stund, drog fram sin plånbok från innerfickan och räknade långsamt fram tio hundrakronorssedlar, vilka han la i den unga kvinnans framsträckta hand.
Han tittade henne i ögonen och sa, långsamt och tydligt:
- Måla mitt hus.
-------------------------------------------------------------------------

Vi hörs/syns
Kram

En liten...

...uppdatering sedan onsdagkväll som jag inte berättat om. Efter jobbet i onsdags så åkte jag och hälsade på pappa och mormor, hade en rätt så trevlig stund där uppe för en gångs skull, pappa häde sällskap när jag kom dit, så då stannade jag inte hos honom så länge, gick ner till mormor efter det, mormor var riktigt rolig att träffa igen, hon hörde lite bättre den här gången så jag behövde inte skrika, innan jag åkte från både mormor och pappa så berättade jag att syrran N fortfarande var sjuk och att jag inte visste när hon skulle komma förbi nästa gång.
Åkte sedan på Ica för att handla, var tvungen att handla lite mat, när jag kom hem så lagade jag till pytt i panna och stekt ägg för att ha lite mat till matlådorna till jobbet, sedan käkade jag lite risgrynsgröt, var så sugen på det så jag handlade även det.
Hade besök av flera av mina grannar på kvällen också som sitter i styrelsen för bostadsrättsföreningen, de ville att vi skulle kalla till ett extra styrelsemöte.  
Resten av kvällen tillbringades framför tv'n och i telefon, orkade inte starta upp min dator, det är lätt att det blir så när man sitter framför en dator på jobbet 40 timmar i veckan.
Kom i säng vid 23-tiden och hade en bra natts sömn.
Torsdag vaknade jag en liten stund innan klockan ringde, kände mig rätt så trött men jag vandrade raka vägen in i duschen och stod där tills jag kände att jag hade vaknat till. Fick sedan på mig kläderna och åkte till jobbet, som vanligt var jag där tidigt, hade en rätt så bra morgon, avslutade ett av mina extrauppdrag och tog på mig ett nytt också.
Vi hade rätt så mycket att göra hela dagen på jobbet, jag hade även ett möte med min chef, vi gick igenom mitt resultat under slutet på förra året och det som gått av det här året. Vi kom väl överens om att det finns vissa saker som jag kanske borde fokusera på och vissa saker som inte är så viktiga, så länge som vi är överens är det väl inga problem.
När jag slutade jobbet åkte jag hem för att byta om, sedan åkte jag för att hämta Z min dotter på skolan, hon hade haft kvällsträning och ville ha skjuts hem. Hon berättade att hon skulle åka till Luleå på fredagen, hon ska tävla där under lördag och söndag, hoppas bara att det går bra för henne.
När jag hade lämnat av henne hemma så åkte jag tillbaka till jobbet för att träna, körde ett pass på cirka 1 1/2 timme, sedan direkt hem för en varm och skön dusch.
Käkade lite gröt efter duschen och sedan fastnade jag både framför tv och i telefon nästan resten av kvällen, kom i säng vid 23-tiden igen och fick ännu en bra natts sömn...
Det var väl en liten uppdatering på vad ni missat av vad jag gjort, inte för att jag vet om ni är intresserade men ändå....

Vi hörs/syns
Kram

It's....

...friday...
Jag hittade en så passande bild så jag ville delge er, har väl lånat den någonstans men kommer inte ihåg var, hoppas bara att det var okey?

Vi hörs/syns
Kram

Efter jobbet...

....vilken arbetsdag, har utan att skryta jobbat jättehårt och bra idag, kökstjänsten gick jättebra och jag hade hjälp av en kollega och  hon lyckades förhandla med några andra kollegor om att hjälpa oss att köra igång diskmaskinerna och tömma dem.
Tror att hon hade lovat att låna ut sin snöskoter om de gjorde det, bra va....
Hade trott att M och jag skulle åka på pizzerian ikvälll men när jag pratade med N så berättade hon att han  jobbar ikväll till 22:00, så då blev det ingen pizzeria ikväll då, men det går nog bra ändå, har ju lite att leva på sedan tidigare....
Då tänkte jag att då kan jag väl gå och träna istället, men när jag skulle åka från jobbet så luktade det jättemycket målarfärg i trapphuset och då kom jag på att de skulle ju måla gymet under fredag och lördag så då kan jag inte träna heller.
Tog bilen ner till stan och var på Lilla Cafét och fikade, en kopp te och en semla, det var gott det, efter fikat tog jag mig en sväng runt stan och kollade läget, hittade ingenting intressant.
Tog sedan bilen och var och köpte en "stock" snus, hade nästan slut så det var dags att handla nytt, jag gör inte av med så mycket snus, en dosa räcker ungefär 2 dagar för mig, det tycker jag är rätt så bra....
Nu har jag i alla fall kommit hem, är lite fundersam om jag ska gå på bio ikväll, såg att vår biograf visade en Wallanderfilm och så den nya Valkyria, skulle vilja se båda två, har inte bestämt mig för vad jag ska göra....
Just nu sitter jag och pratar i mobilen med en kompis men det ska jag väl inte göra hela kvällen....
Har tv'n på och just nu börjar "Jerry Springer", ibland brukar jag kolla på det, egentligen en jävla skitprogram och ibland undrar jag om det är skådespelare som ställer upp och bara gör sig dumma, men samtidigt är de ju i så fall jävligt dåliga skådespelare....
Nu ska jag försöka att kolla in vad ni har gjort idag, försöker att återkomma lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Fredagmorgon...

...så nu är jag här igen med några snabba rader innan det är dags att börja jobba, -10 när jag åkte hit men solen skiner så fint, blir nog en fin dag.
Idag har jag kökstjänst på jobbet, vilket innebär att hålla fint i köket, ställa fram hårdbröd, ost, smör, gurka....och sedan givetvis plocka bort allt det efteråt.
Måste även hålla koll på diskmaskinerna och tömma dem med jämna mellanrum, ja, de som fikar klarar av att ställa in koppar och tallrikar men de tömmer inte maskinerna, idag är det mitt jobb.
Försöker att återkomma lite senare om tiden tillåter, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Eftermiddag...

...så nu har jag en liten stund över igen, vi har nyss haft ett möte och det tog inte den timme som  de hade beräknat att det skulle ta.
Fick lite rolig information på mötet idag, vi har ju haft en annons ute och sökt efter 4 nya medarbetare, tror att det hade kommit in över 200 ansökningar och nu verkar det som vi ska få 8 nya kollegor istället, kul....men det återstår väl att se när vi närmar oss beslut, då kanske det ändras igen...
Under de 3 år som jag jobbat här så har vi tappat minst ett 10-tal medarbetare och arbetskompisar, en del har varit lättare att ta att de har slutat medan man saknar en del jättemycket, men det är väl så livet är.....
Vet inte hur länge jag ska jobba idag, fick inget riktigt besked om jag kunde sluta 1 timme tidigare eller om jag skulle jobba till 17:45 som var mitt ordinarie pass, men eftersom jag började 1 timme tidigare så vore det skönt att sluta en timme tidigare också....
Skulle ha behövt att åka upp till pappa om mormor en sväng, det är några dagar sedan jag var där och jag vet inte när syrran N var där, hon har varit sjuk hela den här veckan.
Ibland känner hon att det är ett "måste" att åka dit, men jag har sagt åt henne att hon måste känna efter, hon ska inte åka dit för att hon känner sig tvingad, utan för att hon själv vill träffa dem och att det måste hon passa in i sitt liv utanför jobbet...hon har ju säkert en massa andra saker som också måste göras....
Idag har vi haft jättehärligt väder, solen skiner och det skulle vara så ljuvligt att vara ute i den fina vädret, men då man har ett jobb inomhus framför en dator så funkar ju inte det, men det är väl en smäll man får ta....
Nu är det dags för mig att börja jobba igen, men jag kanske återkommer lite senare....

Vi hörs/syns
Kram

Onsdag...

...några minuter över här på jobbet, tänkte då skriver jag några rader...
Gick till sängs vid 23-tiden igår kväll och klev upp vid 7-tiden, kände mig riktigt utvilad och det kändes bra, borstade tänderna på en gång och så in i duschen.
Passerade bageriet imorse på väg till jobbet och var in och köpte mig en påse frallor, det var jättegott till frukost.
Jag skulle ju inte börja jobba förrän 9:15 idag men på grund av teknikproblemet igår som fortfarande inte var helt avhjälpt så började jag jobba 1 timme tidigare, får väl ta igen den timmen ikväll kanske eller så läggs den på flexen...
Har ingen mat med mig på jobbet idag så jag vet inte om jag ska gå ut och äta eller om jag ska leva på mackor tills jag slutar för dagen, det går väl också, matsedeln på restaurangen var inte så upplyftande idag....men jag klarar mig nog ändå, har ju lite att leva på redan så att säga....
Idag har jag jobbat lite med ett av mina extrauppdrag och det kändes väldigt bra idag, hoppas att det fortsätter så, har försökt att plocka på mig ytterligare ett extrauppdrag men har inte hittat något som passar riktigt bra ännu, det är ju bra att man kan välja lite i alla fall....
Återkommer kanske  lite senare, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Just nu...

...en väldigt lugn jobbarkväll, vet inte vad som hänt men det känns ju skönt att det kan vara lugnt någon gång också....
Jag menar det är ju tur att man inte jobbar på provision, utan har månadslön, puh....annars skulle man inte ha tjänat så mycket ikväll.
Idag innan jag åkte till jobbet så kände jag en otäck lukt i köket i  min lägenhet, jag gick runt och luktade överallt men kunde inte hitta källan till den konstiga doften.
Några timmar senare ringde en av grannarna och frågade om jag jobbade eller var hemma, de sa att det luktade bensin i källaren och ville bryta upp ett garage för att kontrollera om någonting var fel där.
Talade om för dom att vi inte kan bryta upp ett garage utan vidare utan att de skulle kolla med den som hyr garaget och för att kontrollera om det var därifrån lukten kom.
Ringde upp henne ikväll för att höra vad som hänt, hon sa att grannen som hyr garaget sa att ingenting var fel och att han inte kände någon konstig lukt, får väl se ikväll när jag kommer hem om det luktar eller ej.
Antar att jag inte kommer att kunna sova om det fortfarande luktar, eller så vaknar man väl inget mer, det vore väl kanske synd......
Nu är det cirka 45 minuter kvar tills jag slutar, skönt....kanske hinner skriva nåt mer senare ikväll men jag lovar inte....

Vi hörs/syns
Kram

Vilken jävla dag...

...efter en lugn dag hemma innan jobbet så fick jag igen med råge när jag kom till jobbet.
När jag startat upp datorn så verkade allt okey, men innan jag hade startat alla program som jag behövde för att jobba så hade jag ingen kontakt med servern, ringde vår helpdesk och de lovade att ringa upp mig, men ännu har de ej ringt....
Jag kunde inte arbeta på cirka 2 timmar, det slutade med att jag försökte att logga in mig på min gamla dator och då fick jag det att fungera, sedan dess har det ju varit rätt så mycket att göra givetvis.
Nu var det ju inte bara jag som hade problem, det känns ungefär som "musical chairs", vi har bytt platser nästan alla som jobbar kväll för att komma åt en dator som fungerar, hoppas bara att alla datorer funkar som de ska imorgon när vi är ett större antal som skall logga in oss.....vi får väl se....
Just nu har jag cirka 3 timmar kvar att jobba av den här kvällen, just nu verkar det lugnt men som man brukar säga så kanske det är lugnet före stormen, oj nu är det dags att göra nåt igen, återkommer snart.....

Vi hörs/syns
Kram

Tisdag...

...sitter här efter en lång natts sömn, gick till sängs före midnatt och har sovit ända till 9-tiden, skönt....
Igår efter jobbet så åkte jag hem och bytte kläder och så åkte jag tillbaka på jobbet för att träna, var på gymet i nästan 1 1/2 timme, kanske var därför som jag sovit mycket bättre inatt, kanske måste komma igång med att träna igen...
Efter träningen så fastnade jag i telefon och satt pratade en lång stund innan jag kunde ta mig min dusch, senare så satt jag och häckade framför tv'n innan jag kände att det var dags att lägga sig.
Jag hade ingen orka att starta upp min dator när jag kom hem efter träningen, får väl försöka att ta igen det idag.
Har inga planer för dagen innan det är dags för att börja jobba 13:45, men jag ser att det är ju sport på tv, kanske ska unna mig att kolla in det och bara ta det lugnt innan jobbet.
Hoppas att ni får en bra tisdag och att ni har llte bättre väder än vad vi har här idag, verkar vara molnigt ute idag....

Vi hörs/syns
Kram

Måndag...

...så där ja, då var det måndag igen och jag sitter här på jobbet. I helgen har min dator fått vila hela helgen, har inte startat upp den en enda gång, ber om ursäkt för dålig uppdatering men lusten och orken för att sitta vid datorn fanns inte.
I dag började jag jobba 9:15 och jobbar till 17:45, det värsta passet jag vet, och det är bara för att när dagpersonalen går hem så har jag över 1 timme kvar att jobba, usch...
Imorgon har jag sovmorgon igen, börjar att jobba 13:45 då och jobbar till 22:15, skönt...
Nu har jag precis varit och fikat, min fackliga organisation bjöd på semla till fikat idag och det smakade riktigt gott, får ni också semlor på ert jobb?
Jag ska försöka att uppdatera er på min helg, här jag har lite tid över, men det blir inte just nu....
Nu är det dags att börja jobba igen, ska försöka att återkomma lite senare igen....

Vi hörs/syns
Kram

After work...

....så åkte jag upp till pappa och mormor som jag hade bestämt mig för. Hälsade på pappa först och när jag kom dit så hade han sin föredetta käresta M där, satt och snackade en stund och pappa frågade om jag ville klippa honom, lovade att göra det nån dag under helgen. M blev lite sur när  hon hörde att pappa skulle klippa sig, så när pappa hade ätit middag så frågade jag honom om han ville bli klippt på en gång, det var lite för att jävlas med M, hon ska inte bestämma över hur pappa ska ha sitt hår. När han var färdigklippt så frågade jag honom om han var nöjd och då skrattade han och sa att nu skulle nog M bli sur...
Sedan gick jag ner till mormor en sväng, hon berättade att hon snart skulle åka hem till sin lägenhet och de ska försöka se om hon klarar sig hemma istället för där hon är idag. Hon kommer att behöva hemtjänst 6 gånger om dagen och 1 gång på natten. Hon var ju hem under julhelgen och då funkade det inte alls med hemtjänsten, får väl hoppas att det går bättre den här gången.
Åkte sedan förbi hos M och N för att rapportera hur det gått uppe hos pappa och mormor, men det blev bara en snabbvisit eftersom de var på väg bort och hälsa på några vänner, kanske kan träffa dem på stan imorgon istället....
Vi bestämde i alla fall att vi ska käka på pizzerian imorgonkväll....
Sedan jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket, tog mig en varm och skön dusch och sedan har jag pratat en stund i mobilen med en vän och med min dotter Z, vi kanske skulle träffas på stan imorgon och fika tillsammans.
Nu sitter jag bara och slötittar på tv medan jag har min dator i knät, får väl se om det hänt nåt spånnande på era bloggar eller om man kan hitta nåt annat kul på nätet.....

Vi hörs/syns
Kram

Snart dags...

...att sluta för dagen, har tagit en friskvårdstimme sista timmen idag, skönt att kunna gå hem en timme tidigare.
Jag har lovat N att jag ska åka upp och hälsa på pappa och mormor idag när jag slutar jobba, hon berättade att hon sovit så dåligt inatt så det är väl bäst att hon får stanna hemma och vila upp sig.
Missade ju skidåkningen idag, men det var väl ingen större besvikelse, verkade på resultatet och intervjuerna som svenskarna hade vallat bort sig......men det är väl inget att bli irriterad över, det finns väl värre saker än så...
Har ingenting planerat för den här helgen, men N tyckte att M och jag kunde äta pizza imorgon istället för ikväll eftersom hon skulle till några tjejkompisar imorgonkväll, får väl kolla med M senare hur han känner för det...
Annars vet jag nte alls vad jag ska göra i helgen, men det kanske är någon sport på tv som man kan kolla på, vi får väl se...
Nu ska jag försöka att plocka ihop lite prylar på mitt skrivbord så att det inte ser alltför djävligt ut,  vore ju synd om någon tycker att man har dålig ordning på sina prylar.
Vill passa på att önska er en fortsatt trevlig fredag och hoppas att den blir skön och mysig....

Vi hörs/syns
Kram

Godmorgon...

...mina kära vänner, några korta rader så här på morgonen innan jag börjar jobba. I morse var det inte lika kallt när jag klev upp, bara -22, men det snöar lite så antagligen blir det lite mildare under dagen.
Hoppas att ni alla får en bra fredag....

Vi hörs/syns
Karam

Matdags...

...nu är det nästan dags för lunch och jag ska gå iväg och käka min tortellini, bacon och carbonarasås, va gott det ska bli...
Vädret här idag är jättefint, temperaturen har gått upp lite och det är strålande solsken, hoppas att även ni har härligt väder idag.
Återkommer nog med mer lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Kallt...

...fy, fan vad det kändes kallt att gå till jobbet idag, när jag klev upp var det -26 och då får jag nog lägga på några grader till eftersom jag bor högt upp.
Igår kväll blev det inget mer bloggande på grund av att blogg.se var så trögt, hade även problem med mobilnätet, fick upp "endast nödsamtal" på mobilen, stackars Telia...
Annars har jag sovit gott inatt, hoppade över duschen imorse på grund av kylan men jag tror inte jag ska lukta så illa ändå eftersom jag duschade innan jag gick till sängs.
Hoppas at ni får en bra torsdag idag och att ni inte har lika kallt som oss, försöker att titta hit lite senare igen...

Vi hörs/syns
Kram

Fulltecknad...

...dag, vaknade före klockan 6 imorse och det kändes som jag skulle behöva sova några timmar till, men jag klev upp efttersom jag hade lite att göra innan jag skulle börja jobba.
Var tvungen att förbereda lite inför mitt extrauppdrag direkt när jag skulle börja jobba, det gick bra ändå även om jag inte kände att jag hade förberett så bra som jag borde gjort.
Har haft mycket att göra hela dagen på jobbet, hade även ett möte på jobbet idag som höll på 1 timme, idag bjöd min chef på fikabröd under mötet, tack för det....
Var även tvungen att skriva ett protokoll från vårt styrelsemöte förra veckan inför vår årsstämma i bostadsrättsföreningen ikväll klockan 18:00
Nu har vi i alla fall gjort bort detta möte och jag sitter fortfarande kvar ännu 1 år som sekreterare, jag sliter väl inte ihjäl mig på den posten och så har jag ju en viss ersättning för det....
Sedan jag kom hem från mötet har jag pratat med min dotter Z, hon ringde mitt under mötet, så jag skickade en upptaget-ton till henne och skrev ett sms om att jag skulle höra av mig efter mötet.
Hon visste sedan tidigare att jag skulle vara på möte men hade glömt bort det.
Efter det så har jag lagat till lite mat, eftersom jag behövde lite matlådor till joobbet för restan av arbetsveckan, lagade till tortellini, bacon och sås, smarrigt det ska bli....
Har även varit duktig och diskat undan allt efter matlagningen och nu ska jag ta mig en dusch, känner mig väldigt frusen ikväll, hoppas inte att jag håller på att bli sjuk, har varken tid eller råd med det....
Ber om ursäkt för att jag inte hunnit blogga tidiigare idag men som ni ser så har jag haft rätt så mycket att göra idag, ska försöka att återkomma lite senare igen, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Bedtime...

...snart är det läggdags för LillaNisse, tänkte att jag skulle passa på och säga godnatt till er mina vänner och hoppas att ni får sova gott inatt och vakna utvilade till en bra onsdagmorgon....


Vi hörs/syns
Kram

Efter jobbet....

...va skönt det känns att arbetsdagen är slut, tog mig en promenad hem efter jobbet efterson jag hade lämnat bilen hemma imorse.
Det kändes kallt, kollade på termometern när jag kom hem och den visade -20 grader, inte konstigt att det kändes kallt då.
Ska snart ta mig en lång, varm och skön dusch, så kanske jag tinar upp lite, hade haft funderingar på att åka upp en sväng till pappa och mormor efter jobbet men eftersom bilen var iskall när jag kom hem så får det vara, får ta det en annan dag.
Annars har jag inga planer för kvällen, får väl kanske försöka att blogga och kommentera ikväll istället om blogg.se fungerar som det borde göra, det återstår väl att se....
Ska väl snart kolla igenom bloggkoll.se för att se om ni skrivit nåt nytt sedan jag kollade senast, återkommer kanske lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Lunch....

...det blev utgång till restaurangen idag, käkade både bruna bönor och fläsk och lite makaronpudding, gott var det.
Sedan jag kom tillbaka på jobbet har jag känt mig jättetrött, tror att det är den berömda "paltkoman" som slagit till, det kanske känns bättre snart eller lite senare....
Inga planer alls för resten av dagen, har cirka 1 1/2 timme kvar av arbetsdagen, jag vet ju att jag inte behöver äta något mer idag i alla fall, men några koppar te lär väl gå ner antar jag....
Sitter här och fryser hela tiden på den arbetsplatsen jag bytt till denna vecka, som det känns nu så måste jag nog byta tillbaka nästa vecka, har ingen lust att sitta invirad i en filt eller pläd, ser ju löljligt ut då...
Snart dags för att börja jobba igen, kanske hinner återkomma lite senare, om blogg.se vill och min uppkoppling är redo för mig, tills dess....

Vi hörs/syns
Kram

Tisdagmorgon...

...vaknade efter en godnatts sömn, kändes som jag skulle kunnat sova många fler timmar men jag klev upp ändå.
Startade tv'n för att kolla text-tv'n men då såg jag att det var en sändning från skidskytte-vm, kollade på det innan det var dags för mig sköna dusch, även om det var kallt (-18) ute idag så duschade jag innan jag tog en promenad till jobbet.
Igår kväll försökte jag att koppla upp mig för att blogga lite men blogg.se funkade så jävla dåligt att jag stängde ner datorn efter 10 minuter, gick ju inte att skriva kommentarer eller inlägg så min dator fick vila istället, hoppas inte att ni saknade mig för mycket, ha ha...det är en av anledningarna till att ni inte fått några kommentarer från mig, sorry...
Har precis jobbat lite med ett av mina extrauppdrag och det gick väl si så där, känns som inte motivationen finns där riktigt, och då menar jag inte min motivation.....
Sitter nu och funderar på om jag ska gå på restaurangen och äta lunch idag, matsedeln ser ut som nedan:
Tisdag
Bruna bönor med stekt fläsk och korv/löksås och potatis.
Stekt fiskfilé med potatis och gräslökssås.
Makaronipudding med lingon.
Salladsbar: Blanda din egen sallad med räkor, kyckling, skinka, dressingar,
m.m. m.m. Även tacos med tillbehör. Välj själv vad och hur mycket du vill ha!

I vanliga fall äter jag ju alltid bruna bönor på tisdagarna men idag fanns det ju lite mer att välja på, får väl se om jag kan få något sällskap till lunch i så fall...
Annars har jag ju kvar en matlåda med pasta och kycklingfilë, men det går ju att spara till på onsdag i annat fall.
Nej, nu måste jag nog börja jobba igen, men jag försöker att återkomma lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

Undrar???

...jag undrar om det är något problem med blogg.se idag, tycker det kommit så lite nya inlägg och att jag fått så lite kommentarer idag, jag själv har ju i alla fall lyckats skriva några kommentarer och har då inte se något som kan vara fel, har ni haft några problem?
Det kanske bara beror på att alla mina bloggkompisar är upptagna med jobb och sitt andra liv, utanför bloggen alltså...
När jag hade gått igenom alla 40 inlägg imorse så tog jag mig en dusch, fick på mig kläderna och åkte ner på stan för att fika, det blev ingen fika idag, fastande på Stjärna Fyrkant istället var in och pratade med Matz och blev kvar där nästan tills jag skulle börja att jobba.
Åkte sedan upp på jobbet, läste igenom dagens tidning plus lördagens som jag heller inte hade läst, tog mig en kopp te och fyllde sedan min vattenflaska innan det var dags att logga in sig på datorn.
Vi har haft rätt så mycket på jobbet idag, men det är ju måndag och då brukar vi ha häcken full, om man nu kan säga så....
Har även gjort en god gärning på min matrast, min dotter Z ringde från skolan och ville ha skjuts hem och snäll som jag är så åkte jag och hämtade henne och en kompis som skulle följa med hem, det var bara det att min matrast kändes så kort istället då.
Hade bara pasta och kyckling med mig idag så det gick både fort att värma och fort att äta, men det blev ingen tid över för att hinna blogga något..
Jag hoppas att ni får en bra kväll mina vänner, nu är det snart dags för mig att börja jobba igen, har ju cirka 2 !/2 timme kvar innan jag får åka hem....

Vi hörs/syns
Kram

Det är måndag....

..morgon och mitt huvud känns så tungt, det var min första tanke när jag vaknade idag, det var ju givetvis skönt att jag hade sovmorgon idag, jobbar ju till 22:15 ikväll.
Om jag skall uppdatera er lite om vad som hänt sedan igår då, efter sporten på tv så tog jag mig en promenad i det vackra vädret och det var jätteskönt ute, var ute i över 1 1/2 timme, lyssnar på en bok just nu och då är det lätt att glömma bort tiden.
På väg hem från promenaden så gick jag förbi Ica för att handla lite, lagade sedan mat när jag kommit hem, det blev kycklingfilé med klyftpotatis, gott..., det blev faktiskt lite mat över så nu har  jag 2 matlådor också.
Efter maten gick jag och satte mig framför tv'n och efter en stund hade jag nog halkat ner i soffan och låg på hela ryggen, tror nog att jag somnade till lite också, inte speciellt länge men ändå.
När jag vaknade till kom jag ihåg  att jag var tvungen att diska undan och så efter maten, hade glömt det när jag somnade till, fixade det och sedan tog jag mig en skön dusch.
Efter duschen så hamnade jag i soffan igen och resten av kvällen tillbringades i soffan framför tv'n men inte vid dator'n, för att igår hade jag problem med min uppkoppling igen, helt plötsligt så kopplar modemet ner och det går inte att koppla upp igen och ibland måste jag starta om datorn för att kunna koppla upp igen, därför uteblev jag under resten av dagen och kvällen.
Det var väl min söndag i korthet, nu ska jag försöka att kolla igenom vad ni gjort sedan jag lämnade datorn, såg att jag har ungefär 40 inlägg att gå igenom, men jag återkommer nog...

Vi hörs/syns
Kram

VM-Guld...

...vilken skön morgon, givetvis så lyckades Helena Jonsson ta VM guld i skidskytte idag, Grattis, Grattis...


Vi hörs/syns
Kram

Goodmorning...

...vaknar upp till ytterligare en vacker morgon, har inte sovit så jättemånga timmar inatt men var rätt så pigg i morse när jag vaknade, det är ju inte så svårt att kliva ur sänger när solen skiner så fint.
Börjar min morgon  med att kolla in sporten lite, får väl se om jag kan ta mig ut lite senare under dagen, det skulle nog inte skada med lite frisk luft.
Jag hoppas att ni alla får en bra dag och att ni har lika vackert väder som vi verkar ha här hos mig.

Vi hörs/syns
Kram

Lördagkväll...

...så då har jag haft besök av min dotter Z, jättekul att hon kom hit och hälsade på, det händer inte så jätteofta. Vi har fikat och tttat på tv, först kollade vi på "Vincent" och efter det Wallander "Svaga länken", Z gick hem innan Wallander var slut, hon höll på att somna i soffan.
Just nu sitter jag och ser slutet på Wallander och ska snart ringa upp en vän för att prata en liten stund, får väl se om jag hinner att återkomma lite mer senare.....

Vi hörs/syns
Kram

Lördag/slödag...

...usch va slö jag varit idag, hade ju trott att jag skulle ta mig ut idag i det vackra vädret men det var så mycket sport på tv så jag hann inte innan den fina solen försvann....
Som jag berättade tidigare så höll jag mina tummar för Helena Jonsson i skidskyttet och hon gjorde väl en bra insats, slutade 5:a och  blev bästa svenska. Av de svenska herrarna i skidskytte var det Magnus Jonsson som hamnade bäst och han är också här ifrån stan, bra va....
När det gäller slalom för damer så gjorde de väl ingen bra insats, men de får väl åka bättre i världscupen istället.
Damerna åkte väl rätt så bra i längdåkning de fick placeringarna 8:a, 9:a, 12:a och 18:e, hon som blev 12:a kommer också här ifrån stan, bra va. Herrarna åkte ännu bättre än damerna, Anders Södergren vann, Johan Olsson blev 3:a, Mats Larsson blev 7:a, Daniel Rickardsson 11:a och Mattias Fredriksson 14:e, men det visste ni väl kanske redan.
Det var nästan all sport som jag tittat på idag, det var puckelpist från Åre också men då passade jag på att klippa och raka mig, det var dags för att göra det, det var nästan 1 månad sedan jag klippte mig senast, nu går det inte att lugga mig längre i alla fall.....
När jag klippt mig så var jag tvungen att städa undan lite, och så tog jag mig en dusch efter det, skönt...
Var sedan hungrig, gjorde det enkelt för mig, gjorde mig bara en omelett, har precis diskat undan efter maten.
Senare ikväll kanske jag får besök, min dotter Z ringde och frågade om jag skulle vara hemma ikväll, hon hade väl tänkt titta förbi, hoppas bara att hon inte förväntar sig att få titta på melodifestivalen, för det gillar inte jag.......och jag tänker inte offra mig och titta på det heller.....

Just nu slötittar jag lite på "Döda poeters sällskap", gillar den men jag har missat nästan hela filmen, men jag ska i alla fall se slutet, återkommer kanske lite senare....


Vi hörs/syns

Kram


Godmorgon...

...nu är jag vaken efter en skön natts sömn, vaknade vid 8-tiden och visste att det skulle vara sport på tv och kände att jag kan väl börja att titta på det i alla fall.
Just nu är det skidskytte damer och vi får väl hoppas på att våra svenska tjejer kan göra en bra tävling, håller tummarna lite extra för Helena Jonsson som kommer härifrån stan.
Annars har jag inga planer för dagen, skulle väl ha försökt att ta sig ut en sväng, ser ut att vara underbart väder ute, just nu är det solsken och inte ett moln på himlen, hoppas att ni alla har lika vackert väder.
Ska nog tixa mig lite frukost, är väl inte helt fel att äta frukost framför tv'n, ska väl försöka att återkomma lite senare under dagen, hoppas att ni får en bra lördag...

Vi hörs/syns
Kram

Update...mån--tors(långt)

...ska försöka att fortsätta min uppdatering över mina dagar som jag inte bloggat nåt...
Måndag började med en skön sovmorgon, sov till 10-tiden, hade en lugn morgon och fick mig en lång varm och skön dusch, klädde mig senare och tog bilen till jobbet trots att det var så kallt, hade lovat att skjutsa hem N efter jobbet eftersom M jobbade natt och hade bilen.
Började jobba 13:45, skullle jobba med mitt extrauppdrag nästan direkt jag kom på jobbet och det gick jättebra men jag känner att det kräver lite mer av mig än det vanliga jobbet. Annars hade vi väl inte för mycket att göra på jobbet, men det är ju skönt om det finns lite tid att ta igen sig.
När det var dags för att sluta så erbjöd jag ytterligare en arbetskompis skjuts hem, tyckte det var synd att hon skulle promenera hem i -20 kyla, lämnade av henne först och sedan skjutsade jag hem N.
När jag kom hem var jag tvungen att ta mig en varm dusch, frös jättemycket, satte mig sedan framför tv'n och pratade lite i telefon innan det var dags för att gå och lägga sig, eftersom jag skulle börja jobba 9:15 på tisdag.
Tisdagen hade vi -27 när jag klev upp så då lämnade jag bilen hemma eftersom jag inte har någon motorvärmare på jobbet, tog mig inte ens en dusch på morgonen eftersom jag skulle ut i kylan, det var ingen som klagade över dålig lukt så det måste ha gått bra utan att duscha. Hade fullt upp på jobbet under tisdagen också trots att jag inte jobbade med något extrauppdrag då, eftersom jag hade jobbat sen kväll på måndag så får jag inte börja tidigare en 9:15--17:45 och det är det värsta passet jag kan tänka mig, det är så jobbigt när dagpersonalen går hem och så har jag 1 till 1 1/2 timme kvar att jobba, fy attan. Efter jobbet tog jag mig en promenad hem och sedan jag kommit hem en varm och skön dusch, hamnade sedan i soffan framför tv'n, orkade inte ens försöka att dra igång min dator, pratade lite i telefon med en vän innan det var läggdags.
Onsdag började jag jobba 8:00 och vi hade fortfarande kallt så bilen fick stå hemma ytterligare en dag, skippade duschen igen på morgonen eftersom det var -24, fortfarande ingen som klagade över att det luktade man/gubbe...
Hade extrauppdraget på onsdag igen och även denna gång gick det bra, dagen rullade på som vanligt och under eftermiddagen hade vi ett möte på jobbet, kan väl kalla det lite kompetensutveckling. När jag slutade jobbet tog jag mig en promenad hemåt, hade lovat N att åka upp till pappa och mormor, startade bilen och drog iväg. Hälsade först på pappa och han var så tråkig så, det var som han inte orkade att prata så jag blev inte kvar där så länge, tänkte att det blir nog bättre hos mormor, men ack vad jag bedrog mig, hon var näst intill stendöv, fick skrika till henne för att hon skulle höra någonting, totalt sett så var jag nog bara hos pappa och mormor under cirka 1 timme.

När jag kommit hem så ringde grannen på och ville höra om jag kunde hjälpa hennes dotter med dator och uppkoppling som hon köpt på onsdagen, hon behövde inte så mycket hjälp mer bara lite moralliskt stöd och råd, blev kvar hos grannen i 1 timme ungefär. Förresten direkt när jag kom hem, kom jag på att jag skulle rensa avloppet i duschen, det rann inte undan som det borde göra, hade köpt kaustiksoda för att läsa upp det som stoppade upp allt, det fick verka under tiden jag var hos grannen och när jag kom hem så spolade jag rent och det funkade jättebra, tog mig en skön dusch när de var fixat, satte mig sedan framför tv'n en stund innan det var läggdags....skulle ju upp och jobba 8:00--16:15 på torsdagen, så det blev godnatt vid 23:30....
Vaknade på torsdagen vid 6- tiden och det var nästan lika kallt igen, hade - 23 när jag klev ur sängen, skippade duschen ytterligare en morgon eftersom jag skulle promenera till jobbet, var på jobbet så tidigt att jag kunde läsa tidningen innan jag skulle börja att jobba.
Under torsdagen hade jag ett extrauppdrag igen, den här gången tog det inte så lång tid och sedan flöt dagen på bra, tog mig en promenad hem och höll nästan på att somna i soffan när mobilen ringde, det var en kompis som ringde och när vi pratat klart så ringde jag till M för att höra om han skulle se på hockey, det skulle han och Canal + skulle visa MoDo--Skellefteå, åkte till dem för att se hockey och nu när Foppa gjort comeback så vann ju MoDo givetvis, en bra match, men bitvis var det bara som ett lag på banan. När hockeyn var slut så åkte jag hem, tog mig en dusch när jag kommit hem eftersom jag hade skippat det på morgonen, drack en kopp te framför tv'n och det var nåt te som hette "kvällsro", vet inte om det var den koppen te som gjorde mig så trött eller om jag bara var trött ändå, jag gick till sängs innan 23:00 och jag tror knappt att huvudet hann att nudda kudden innan jag hade somnat....
Det var väl ungefär vad ni har missat under några dagar, ska försöka att bättra mig på att uppdatera min blogg, mina vänner...

Vi hörs/syns
Kram


Fredag efter....

...jobbet, till slut så tog arbetsdagen slut, åkte upp till pappa när jag slutade jobbet, hade en semla över från i morse när jag var på bageriet och handlade och tänkte att jag kanske kunde bjuda pappa på den.
Pappa har fått ett nytt hjälpmedel på grund av att han ser så dåligt, så nu kan han läsa tidningen och se på bilder och förstora dem så han kan se dem utan problem.
Vi testade den idag när jag kom dit, la dit ett korsord och så löste vi ett halvt korsord innan det blev dags för pappa och åka ut för att äta middag.
Tror att det kan vara en bra övning för pappa att försöka anstränga hjärnan lite med att behöva tänka lite och det funkade jättebra tycker jag.
När pappa åkt ut för att äta så gick jag ner till mormor för att hälsa på, hon satt vid matbordet när jag kom dit och jag höll på att dö när jag så vad de åt, fiskbullar, fy fan, det värsta jag vet.....kändes nästan som jag skulle spy...
När hon ätit färdigt så gick vi in på hennes rum en stund och satt där och snackade en stund, åkte sedan förbi hos M och N, vi skulle ju ut och äta tillsammans, vi fick sällskap av Å och P med barnen också, jättegott var det i alla fall.
När vi hade käkat färdigt skjutsade jag hem M och N och följde med in och drack en kopp te och kollade lite på tv innan jag åkte hem, och nu sitter jag här som vanligt med datorn i knät och slötittar på tv, just nu är det Let's Dance.....
Det var väl min dag efter jobbet i korthet, vet inte om det var nåt intressant, men det är vad som hänt.....
Jag har problem med bloggkoll.se idag, har ni det också?

Vi  hörs/syns
Kram

Äntligen fredag...

..så säger en del på mitt jobb i alla fall och idag känns det som jag kan hålla med dem....

men det är ju snart måndag igen....

Vi hörs/syns
Kram

Fredagmorgon...

...usch vilken morgon, låg och drömde om att jag skulle svara i min mobil och innan jag fått fram den och skulle svara på den så ringde mitt alarm på mobilen, vilket uppvaknande.....usch...
Annars har jag sovit gott inatt, gick till sängs vid 23-tiden och somnade nog nästan på en gång när huvudet landade på kudden, skönt....
Arbetsdagen har hittills varit rätt så hektisk, idag sitter jag på ett "nytt" ställe, har bytt plats med syrran N, eftersom min chef tycker att jag suttit för länge på en och samma ställe, nu kanske jag får tyst på honom i alla fall....får väl se vad han säger på måndag när han är tillbaka igen...
Nu måste jag gå iväg och äta någonting, men jag återkommmer lite senare....

Vi hörs/syns
Kram


Update...fre--sön

....nu har jag en stund över, ska försöka att skriva ihop lite vad som hänt sedan mitt lilla uppehåll.
Anledningen till mitt uppehåll är olika saker, vissa dagar känns det som jag inte har nåt att skriva om och ibland finns inte tiden,  ni vet ju redan att jag haft lite problem med min uppkoppling också och det har gjort att jag inte ens försökt att koppla upp ilbland.
I fredags i alla fall jobbade jag dag som vanligt och efter jobbet så åkte jag plus M och N och hälsade på pappa och mormor, direkt eter det så åkte jag och  M för att äta pizza, nu blev det inte pizza utan vi käkade en kebabtallrik istället med strips, gott.
Följde sedan med M hem en stund och spelade lite Guitar Hero innan jag åkte hem till mig, la omkull mig i soffan och glodde på tv, ja, jag surrade väl lite i telefon med en kompis också.... 
Lördagen så skulle jag få besök av min dotter Z  och M o N, hade bjudit dit dem på middag och så skulle de gratta mig, har ju fyllt år, men det visste ni väl redan, kanske...
När jag fått min varma och sköna dusch så klädde jag på mig och åkte iväg på Ica för att handla och så ner på stan för att köpa en tårta, hade ju lovat att bjuda på tårta.
Åkte sedan hem för att börja att förbereda maten, bjöd dem på Chicken Madras tillsammans med naanbröd och papadums, jag tror att alla gillade maten, trots att det var lite starkt...
Senare på kvällen var jag ut och skottade lite, vi har ju fått lite snö, sopade av bilen och då hade det kommit ungefär 1 dm, när detta var klart var jag tvungen att ta mig en varm och skön dusch, kvällen tillbringades senare i telefon med en vän och framför tv'n.
Söndagen tillbringades framför tv'n eftersom det var en massa sport på tv, gick ut och sopade av bilen cirka 15 cm och sedan skottade jag av gården, var nog ute i cirka 1 1/2 timme, senare på kvällen var jag ut och skottade igen och då hade det kommit ungefär 1 dm till. Trodde att jag skulle få träningsvärk efter all skottning men har inte känt någonting av det, tur va?
Resten av söndagkvällen låg jag framför tv'n och eftersom jag skulle jobba sent på måndag så gjorde jag mig ingen brådska att lägga mig.
Fortsättning följer....

Vi hörs/syns
Kram

Torsdag igen....

...några snabba rader från mig under matrasten, har inte så mycket tid nu på jobbet.
Har lite extrauppdrag nu på jobbet och det skall göras under "röd tid", om mina extrauppdrag skall göras då, så tiden för att blogga finns liksom inte.
Ska försöka att uppdatera er på mittl liv så snart som jag hinner, återkommer...

Vi hörs/syns
Kram

Taskigt....

...med uppdateringar på min blogg, ber om ursäkt för det, ska försöka ta mig i kragen och berätta lite vad som hänt sedan jag var här sist, men jag återkommer snart till det....måste jobba lite först...

Vi hörs/syns
Kram

Torsdag...

...tjenis p...s, så nu är jag tillbaka en liten stund igen, hann inte tillbaka nåt mer igår, sorry...
Styrelsemötet gick bra igårkväll, men det tog nog över 2 timmar, fanns mycket att prata om, nu ska vi ju snart ha årsstämma och vi måste se till att vi får till nog med styrelsemedlemmar, får väl lobba lite och be valberedningen om hjälp. Jag själv är ju vald på 2 år så jag får nog stå ut 1 år till, om medlemmarna vill det.
Sov lite oroligt inatt, vet inte varför men jag var rätt så trött imorse när jag skulle kliva upp, tog mig min varma sköna dusch och då vaknade jag till lite mer som tur var.
Fick sedan på mig kläderna och åkte till jobbet, ja, idag var jag lat och tog bilen med mig, besökte bageriet imorse så jag fick med mig lite nybakat bröd, gott...
Har inte behövt äta nån lunch idag, detta beroende på att jag känt mig mätt hela dagen, men jag tror att jag ska åka på Ica när jag slutar och köpa mig lite blodpudding, känner mig riktigt sugen på det, får väl se om det blir det eller ej, kanske hittar nåt annat gott istället...
Idag har det inte varit alltför mycket på jobbet, det känns skönt att det är lite lugnare vissa dagar, men det blir väl värre snart igen, så kan väl jag tänka i alla fall, pessimist som jag är....
Oj då, nu är det väl dags att börja jobba igen, men...

Vi hörs/syns
Kram

Onsdag...

...så nu har jag en liten stund över att skriva lite, måste ju jobba lite emellanåt också...
Har haft en bra natt, sovit gott alltså, men när jag vaknade ville jag nästan tro att jag var ledig idag, men så var det ju inte, det var bara att bita i det sura äpplet och kliva upp.
Eftersom jag inte började jobba förrän 9:15 idag så kunde jag ha en lugn och skön morgon, tog mig en varm och skön dusch, klädde på mig riktigt eftersom det är -21 grader idag, ska väl bli lite varmare längre fram under dagen och så skulle det komma snö, om nu vädret på tv stämmer.
Idag ska vi har arbetsplatsträff på jobbet och den brukar vara i 1 1/2 timme, hoppas att det blir intressant, ibland känns de träffarna som sömnpiller, kan ha svårt att hålla mig vaken hela tiden.
Ikväll har bostadsrättsföreningen styrelsemöte, antar att det kommer att gå bra men jag antar att det kommer att bli lite diskussioner, vi måste nog försöka att få in lite nytt folk i styrelsen och även kanske byta ut någon person, antar att den som ska bytas ut redan känner det på sig men sedan gäller det ju att få nån annan att ta på sig denna roll.
Återkommer väl med besked om hur det går och hur det har gått med det.
Nu har jag i alla fall uppdaterat mig på alla era nya och gamla inlägg, har väl inte skrivit så många kommentarer men det beror ju på att det känns lite löjligt att kommentara sådant som skrivits för flera dagar sedan, några spår har jag väl lämnat efter mig.
Nu ska jag börja jobba igen, men jag ska försöka att återkomma lite senare under dagen, tills dess...

Vi hörs/syns
Kram

Here I am...

...ber om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen de senaste dagarna, det beror på olika orsaker, problemen med min uppkoppling har ni ju hört om tidigare, sedan har inte inspirationen funnits att blogga riktigt och så har jag ju faktiskt ett liv utanför bloggen också...
Det känns som dagarna sedan jag bloggade senast bara flygit förbi, helgen bara försvann skitsnabbt.
På fredagen träffade jag M och vi fikade tillsammans på stan och på kvällen blev det en pizza, gott...
Lördag hann jag inte ens ner på stan, var på Kinarestaurangen och käkade och sedan förbi hos N och M och spelade lite Guitar Hero, synd bara att jag är så jävla dålig på det, men övning ger färdighet....
Söndagkväll tillbringade jag i slalombacken en massa timmar för att försöka att få ordning på datorerna inför tävlingen den här veckan.
Igår måndag, hade vi fullt upp på jobbet och på kvällen var jag iväg på ett möte, kom inte hem förrän 22:30, satt och slapparde framför tv'n innan jag till slut gick till sängs vid 1-tiden, hade ju sovmorgon imorse.
Klev upp vid 10-tiden, tog mig en varm och skön dusch och sedan klädde jag mig och åkte upp till pappa och mormor, där var det ungefär som vanligt, mormor hörde dåligt men var glad att jag kom dit och pappa satt och tränade när jag kom, jag höll honom sällskap medan han åt sin lunch.
Sedan åkte jag till Nipan och käkade innan jag skulle börja att jobba, tisdag=Bruna bönor och fläsk, som vanligt jättegott, har haft lite "paltkoma" sedan dess.
Nu har jag matrast och jag är fortfarande mätt så jag hoppar över att äta någonting just nu, får väl ta mig nån macka senare annars....
När jag kollade bloggkoll så hade jag över 150 nya inlägg från er mina vänner, det kommer att ta tid att gå igenom alla de men jag ska göra mitt bästa för att hinna i fatt igen.....
Ikväll jobbar jag till 22:15 och jag hoppas att kvällen kommer att vara lugn, känns som jag inte orkar med alltför mycket arbete idag och framför allt inga problem, försöker att återkomma lite senare...

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0