Ny kväll på jobbet...

Sitter på jobbet ikväll igen, en lugn kväll så man har en möjlighet att skriva lite, länge sedan jag skrev nåt nu.
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, sitter och gruvar mig för att ta itu med deklarationen, måste ha 2 styrelsemöten inom 1 månad varav ett är budgetmöte, inget som jag ser fram emot.
Nu ikväll har polisen haft ett litet pådrag här, på parkeringen här utanför så stod en bil parkerad som de fotade och till slut klev det ut ett helt lass med personer med en annan etnisk härkomst.
Polisen fick väl veta vad de ville och lämnade det här gänger kvar på parkeringen, men jag blir riktigt nyfiken, undrar om de hade gjort nåt olagligt, springer fram och tillbaka till fönstret för att se om bilen står kvar och om polisen kommer tillbaka....
Idag har jag varit ut och ätit lunch med min kära syster N och en gemensam arbetskompis ÅÅ har just kommit tillbaka från föräldraledighet och det känns kul att hon är tillbaka, en rolig och trevlig arbetskompis.
Här på arbetet blåser förändringens vindar, ett antal personer kommer att sluta och flytta till en annan del av företaget, en del stannar här i stan på en annan arbetsplats och en del till annan ort, känns lite tråkigt att tappa arbetskamrater som var i samma utbildningsgrupp som mig, vi kommer att sakna er, tro mig.
Jag har väl själv haft lite planer på att kanske söka mig vidare, men, när det kommer till kritan så vet jag vad jag har idag men vet inte hur det kommer att bli på det nya stället, jag tror att jag står över denna gång, det kommer säkert fler tåg.
Har inga planer för helgen alls, eventuellt kommer jag att åka och hälsa på min dotter K, har inte träffat henne på några veckor nu och börjar att längta efter henne, min andra dotter Z har åkt till Funäsdalen för att åka skidor och testa skidor inför nästa säsong, får väl se hur dyrt det kommer att bli?
Ni har väl redan sett att jag lagt till "Live traffic feed" på min sida, det är kul att se var alla kommer ifrån som hittar till min sida, hoppas att ni giilar det jag skriver, ni får gärna skriva kommentarer för att ge er tillkänna, kanske får jag tips och nån ny blogg att besöka.
Nu är min röda tid slut för ikväll och jag måste börja att jobba igen, så...

vi hörs/syns
Kram

Tänd ett ljus

Tänd ett ljus

Hos min bloggkompis ejmis har jag kopierat den här uppmaningen som jag tänker följa.

image1504

Klockan 21.00 ikväll tänder vi ett ljus i fönstret för lilla Engla och hennes familj.... För att visa att vi bryr oss. För att tända ett lite ljus i mörkret som just nu hennes familj måste gå genom...... Tänd ni också ett ljus i ert fönster ikväll. Jag tänker i alla fall göra det.
Förresten tänder jag ljuset för alla som råkar ut för det meningslösa våldet......

42-åringen har erkänt....

....mord på Engla och Pernilla, det känns väl bra att det klarats upp men samtidigt är det en tragisk upplösning, inte minst för de familjer som mist sina döttrar.
Mina tankar går till flickornas familjer i denna stund, hoppas ni orkar med detta besked och orkar gå vidare med livet.
Själv känner jag ett otroligt hat mot denna person, trots att jag själv anser mig vara en empatisk person så känner jag just nu att denna person 42-åringen, har han verkligen rätt att leva?
Inte som jag känner just nu, kan man ta livet av någon, då anser jag att då har man inte rätt att själv leva.
Ni är säkert många som inte håller med mig, men kan ju tänka mig hur jag själv skulle ha reagerat om detta skulle hänt någon av mina döttrar, och ni som inte håller med mig, vad skulle ni säga om det var ett av era barn?
Avslutar med att tända ett ljus för flickornas familjer något som många gjort innan vi visste vad som hänt Engla

Vi hörs/syns
Kram 

Engla och Pernilla


RSS 2.0