203 Fler historier...

...måste dela med mig..

Den oerfarne.
Andreas hade skaffat stadigt sällskap, och nu hade flickan bjudit hem honom till sig, för hennes föräldrar skulle bort över veckoslutet. Enda problemet var att Andreas hade aldrig gjort det förut. Men som den handlingens man han var, gick han till stadens bordell och förklarade sitt problem för bordellmamman. Hon var mycket förstående, så hon sa till honom att han skulle gå ut i skogen och hitta ett träd med ett hål i och öva, sedan skulle han komma tillbaka dagen därpå. Sagt och gjort. Nästa dag kom Andreas tillbaka och han blev visad till en ung men erfaren flicka. Bordellmamman satte sig som vanligt till ro i trappan. Efter en liten stund hörde hon flickan skrika omväxlande med att det smäller i golvet. Hon springer in i rummet där Andreas är och får då se flickan naken jagad av en likaledes naken Andreas. Dunkandet i golvet kom av att Andreas slog med en sopkvast efter flickan.
- Sluta genast karl, ropar bordellmamman.
- Vad i hela friden sysslar ni med?
- Jag måste ju jaga ut ekorrarna först..!

Kinesisk tortyr.
En sjöman blev avslängd från sin båt, utan pengar, i Hongkong. På kvällen känner han ett väldigt påträngande behov. Han gick in på en kinesisk bordell och fick med sig en kinesiska upp på ett rum. Efter många pustanden och stönanden, då han tyckte att han var färdig och det blev dags för betalning. Han sade då att hon fick klara sig utan betalning, för han hade inga pengar. Den lilla vackra kinesflickan säger inget utan niger med ett leende, underdånigt som kinesiskor blivit uppfostrade och går tyst därifrån. Sjömannen lägger sig på rygg och somnar snabbt efter dom ansträngande övningarna. På morgonen vaknade sjömannen med en stor sten på magen. På en lapp på stenen, står det:
"-KINESISK TORTYR tredje graden".
Han blir mycket rädd och vräker för säkerhets skull ut stenen genom fönstret. Just som stenen håller på att försvinna ut genom fönstret vänder den sig ett halvt varv och då får han syn på en ny lapp, där det står:
"-KINESISK TORTYR andra graden. Din vänstra testikel är fastbunden vid stenen med pianotråd".
Vettskrämd gör sjömannen det enda vettiga och hoppar ut genom fönstret efter stenen! När han fallit en bit får han se en ny lapp där det står:
"-KINESISK TORTYR första graden. Din högra testikel är fastbunden med pianotråd vid sänggaveln.
OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ!!!!!!!

Olika prisklasser.
De hade prata länge om det, Jonas och Kalle, och slutligen blev det av. De reste till Stockholm för att uppleva "dåliga fruntimmer". Adress till ett massageinstitut hade de fått och det var dit de ställde stegen. En leende dam mötte dem och förklarade att här fanns allt att få. Prislistan omfattade allting i prisklassen 100 till 2000 kronor.
- Vi tar det där för 100, sa Jonas och Kalle instämmande.
Varför herrarna leddes in i ett rum där de uppmanades att hala ned brallorna. Stod där undrande till dess en ung dam uppenbarande sig med en piska och började bearbeta de nakna bakarna. En stund senare stod de ute på gatan och Kalle sa:
- Det var väl en jäkla tur att vi inte tog det där för 2000... jösses vad stryk vi skulle ha fått.

Vi hörs/syns
Krram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0