Önskemål om Puh...

Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut.
Nalle Puh - A.A. Milne



Vi hörs/syns
Kram

Nej, nu jävlar....

Det har blivit lite av ett ofrivilligt avbrott på mitt bloggande, anledningen till detta är att är att det finns personer som läser denna blogg som jag inte har någon lust att dela mina tankar och funderingar med.

Jag vet att flera av er haft samma problem, givetvis kan man censurera sitt skrivande men tror jag att jag redan gjort lite hela tiden, vill ju inte lämna ut mig/andra helt och fullt.

Att lägga ett lösenord kan ju också vara ett alternativ, men det känns inte rätt, då stänger jag ute en massa andra, som kanske är intresserade att läsa vad jag skriver...

Anledningen till att jag började skriva var att jag hade så mycket tankar och känslor som jag behövde få ur mig och när man inte har någon att prata med hela tiden blev skrivandet/bloggandet en ventil...nu känns det inte lika roligt längre...och allt detta för att en jävla skitstövel är inne här och snokar, jag hoppas att du känner dig träffad din skitstövel...

Ni andra som brukar besöka mig är givetvis välkomna att göra det fortsättningsvis också så länge som bloggen finns kvar och jag kommer givetvis att besöka er.., så till er som är mina vänner....


Vi hörs/syns

Kram


Hej och hå....

Många dagar sedan jag bloggade, har ingenting att skylla på.

Jag jobbade kväll torsdag och fredag, och när jag har sovmorgon så verkar tiden bara försvinna, jag verkar inte kunna göra nåt konstruktivt, utan väntar bara på att det ska bli dags att åka till jobbet.

Fick lite extrajobb på fredagkväll, så den "röda tiden", bara försvann, kvällen gick snabbt i alla fall.

När jag slutade för kvällen åkte jag en sväng till N och M, tyckte det var lika bra eftersom jag inte träffat dem så mycket under veckan.

Hade även lovat att hämta en kompis från en personalfest, hade lovat att det var bara att ringa när det var dags, visst är jag en snäll kompis??

Min dotter K med sambo M skulle komma och hälsa på under lördagen, de hade bestämt att träffa "mamma" först, de var på stan och fikade med henne och sedan hade de varit en sväng på höstmarknaden.

Vi hade bestämt att de skulle komma till mig vid 5-tiden, och då skulle jag försöka att ha maten klar, bjöd på Tacos med tillbehör. Fick 4 matgäster, båda döttrar med respektive pojkvän, det känns som det inte spelar någon roll om man lagar mat för 1 eller 5 personer, det är bara mängden mat som skiljer.

Tror att de var nöjda med maten, Tacos är lite av en favorit för dem, och jag själv tycker också att det är gott.

Efter maten så fikade vi kaffe, te och dajmtårta.

Flera av mina matgäster fick "paltkoma" efter detta, K gick och lade sig i soffan och somnade, Z och S kollade på tv och M höll  mig sällskap i köket medan jag diskade undan.

Jag tror att klockan var halv 8 när de åkte hem, tillbringade resten av kvällen framför tv'n orkade inte ens starta upp min dator.

Söndag skulle jag på ett möte med N och M, hade även bjudit med en kompis som är halvintresserad av vad vi håller på med, får väl se om det kan vara av intresse, har inte frågat nåt mer om det...

Igår kväll var jag bortbjuden på mat hos en kompis, blev bjuden på kött och potatisgratäng, smaskens, tack så mycket än en gång..

Åkte efter detta till N och M, för att höra hur de tyckte att mötet varit, blev kvar där till klockan var nästan 10, åkte sedan hem och såg fortsättningen på filmen "Collateral", har sett den tidigare men det är väl sevärd i alla fall.

Orkade inte starta nån dator igårkväll heller, tv'n kändes intressantare, kollade på poker innan jag gick och lade mig.

Vaknade vid halv 10-tiden i morse, kändes bra, visste att jag inte behövde stressa till jobbet, jobbar ju till 10 både måndag och tisdag.

Lagade lite mat innan det var dags att åka hit, gjorde kyckling i lergryta och kokade ris till det, får väl se hur det smakar, har lunchrast idag vid 5-tiden.

Nu är min "röda tid" slut för idag, får väl se om jag hinner att skriva nåt mer senare, men annars...


Vi hörs/syns

Kram


Onsdagkväll....

Nu har jag hittat ytterligare vänner på Facebook, har hittat en kusin som jag lagt till och ytterligare en bloggkompis, tack till er.

Försöker att hitta fler vänner men har ännu ej lyckats, det här tar tid och det känns nästan som ett gift, tycker ni det också?

Nu har det gått flera dagar sedan jag bloggade sist, har inte haft nån möjlighet på jobbet och på kvällarna har jag varit upptagen med annat, lovar att jag ska försöka att bättra mig....

Idag har jag jobbat dag och när jag slutade för dagen tog jag en tur upp till pappa för att hälsa på honom, gjorde givetvis mitt jobb hos honom, rengjorde hans rakapparater , som vanligt.

Innan jag åkte därifrån så var det dags för honom att äta middag, och det är nåt som är viktigt, kan han inte klockan annars, så vet han precis när det är dags för fika, lunch, fika, middag och kvälllsfika.

Nu blev jag störd i bloggandet av syrran N, hon är online på msn, får väl försöka avsluta med henne innan jag fortsätter.....

nu har hon gett sig, ibland kan hon skriva hur mycket som helst, hon är snäll i alla fall.

Imorgon och på fredag ska jag jobba kväll, känns skönt att ha sovmorgon, måste eventuellt hämta Z från skolan när hon kommer från Norge, de beräknas komma hem vid 1-tiden natten mot fredag, mysigt....

Avslutar för kvällen men återkommer snart...


Vi hörs/syns

Kram


Nu har det gått....

...några dagar sedan jag skrev...Var ledig i fredags och det var skönt med en ledig dag, då man fick göra precis som man ville...
I lördags hade jag en dejt....det var med min dotter Z, vi hade kommit överens om att vi skulle fika på stan, vi fikade och sedan skjutsade jag henne till skolan, hon skulle packa några prylar och göra iordning sina skidor inför nästa träningsläger i Norge, hon har åkt dit idag (söndag).
Innan jag träffade henne Z, så hade jag varit och köpt Napoleonbakelse till pappa och hans käresta M, men när jag kom dit så skulle han precis äta lunch, bad en av sköterskorna att ställa in dem i kylen till ett senare tillfälle, de hade ätit dem till eftermiddagsfika, fick jag veta senare.
Min faster E, kom även och hälsade på pappa under tiden jag var där, det var länge sedan jag träffade henne, trots att vi bor i samma stad, konstigt att det ska vara så svårt...att träffas alltså...
I morse skjutsade jag Z igen till skolan, de skulle åka klockan 8:30, efter det så hade jag bokat tvättstugan, bokade bara förmiddagen, det blev bara 3 maskiner, skönt att det inte var mer....När jag tvättat klart så var det bara att städa ur tvättstugan och torkrummet, rengöra alla maskiner och torktumlare, de är väldigt noga att man gör det, annars blir det klagomål, måste väl föregå med gott exempel, då man sitter i styrelsen....
Efter det så åkte jag en sväng till N och M, när jag varit där en stund så skulle de åka till G för att hämta en film som de ville att jag skulle titta på, N lånade även några skivor...G bjöd på fika och som vanligt hade hon goda bullar att bjuda på, du är duktig på att baka G...
Sedan skulle vi åka på affären för att de skulle handla, även jag behövde handla lite, det känns som det blev lite onyttiga saker som inhandlades för min räkning.....
M hade laddat ner en film som vi tittade på, det var "Se upp för dårarna" trodde att det skulle vara en komedi? men det var rätt så kul och bra bitvis. Efter vi sett filmen åkte jag hem, plockade undan varorna som jag handlat och tog mig en macka, framför tv'n.
Nu sitter jag och ser på en James Bond film på 3:an, har sett den tidigare, men, när man kan sitta med datorn framför tv'n och faktiskt som kille göra mer än en sak på en gång, då är det helt OK.
Jobbar dagtid 4 dagar den här veckan och 1 kväll, har erbjudit mig att byta pass med syrran, hon ska egentligen jobba torsdag och fredagkväll, medan M jobbar kväll måndag--onsdag, dom kommer inte att kunna träffas någonting under veckan i så fall. Får väl se om hon har bestämt sig för hur hon vill ha det tills imorgon, du vet att erbjudandet står fast N.
Ber er alla(som läser min blogg) om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen, jag vet att jag kan bli lite less, när mina bloggkompisar inte skrivit nåt nytt, men det händer oss nog alla ibland, avslutar detta med...

Vi hörs/syns
Kram

En liten....

....Nalle Puh

Ingen kan vara nere med en ballong!


Nalle Puh





Vi hörs/syns
Kram

Sorry....

...förlåt för att jag skriver så lite nu, denna vecka har det varit så mycket annat, mycket på jobbet och mycket på kvällarna.
Vill bara berätta att jag fortfarande lever och har hälsan, om ni nu bryr er?
Ska snart sluta för denna vecka, har lyckats få en ledig fredag, va skönt det ska bli. Känns verkligen som jag behöver det.
Tror att jag måste åka förbi hos pappa när jag slutar för dagen, har inte varit där sedan i måndags, han har inte ringt och efterlyst mig ännu, kanske för att jag ringde honom igår och berättade att jag inte skulle hinna dit då, på grund av styrelsemötet i bostadsrättsföreningen.
Va skönt att det är gjort, har till och med skrivit klart protokollet från mötet, nu är det bara underskriften som saknas från den som skall justera det.
Vet inte hur länge ni kommer få vänta på ett nytt inlägg, lovar ingenting, men om ni inte har nåt annat för er så kan ni väl kolla läget här...
Avslutar arbetsveckan med att önska er en trevlig helg och

Vi hörs/syns
Kram

Måndag...

Nu har den här helgen gått, och givetvis gick den fort som f..n.  Det gick i alla fall bra att hämta Z vid tåget 5:17 i lördagsmorse, fick med mig 3 andra ungdomar i bilen, men vad gör man inte för att nån annan ska slippa kliva upp den tiden. De var så artiga och de tackade för skjutsen, förstår inte de som tycker att en del ungdomar är ouppfostrade, jag har väl inte träffat dom då....
När jag lämnat av Z, så åkte jag direkt hem, gick och la mig för att sova några timmar till, lyckades till slut somna om och vaknade själv vid 9-tiden.
Var precis på väg in i duschen när M ringde, vi var tvugna att komplettera den beställning vi gjort via internet, det var fler som ville beställa nu när jag ändå gjort en beställning. Åkte till N och M vid 10-tiden, så vi fick fixa beställningen innnan vi skulle åka till Sundsvall på möte. Vi var 4 i bilen som åkte och mötte upp med de andra härifrån, mötet var jättebra, men stolarna i lokalen kändes obekväma, när man sitter stilla i 4 timmar så känns det i rumpan, vi hade i och för sig en paus på cirka 20 minuter, men sista timmen var jobbig att sitta still.
Efter mötet blev det några småmötet med några av ledarna och vi kom inte iväg från Sundsvall förrän vid halv 8.
Stannade till hos N och M när vi kom hem, mest bara för att N skulle få sin present, hon fyllde ju år....Vi hade köpt en Soda Stream till henne, det var vad hon önskade sig och jag tror att hon blev glad över den, annars spelar hon väldigt bra...
Åkte sedan hem, ringde min dotter Z för att höra hur hennes dag hade varit, ringde även till den äldre dottern K för att kolla samma sak, frågade även om hon ville ha besök under söndagen eller om hon hade bestämt nåt annat.
Hon ville gärna ha besök så Z och jag bestämde att vi skulle åka dit på söndag förmiddag, hämtade henne vid 11-tiden och hennes kille S skulle inte följa med oss, han skulle åka till stugan och på väg dit och hem skulle han övningsköra.
Vi mötte upp med K i Ö-vik och så gick vi runt på galleriorna och kollade, Z handlade lite, men jag och K hittade ingenting som vi kände för att köpa, när man inte har så mycket pengar kvar så kan man snåla....
När vi började att känna oss lite hungriga gick vi på McDonalds, skulle egentligen bara fika nåt, men det blev 1 sallad var, snäll som jag är så bjöd jag mina döttrar. Åkte sedan hem till K och M, M han jobbade i helgen, men vi stannade till för en kopp te innan vi skulle åka hem.
Det var hemsk dimma under ungefär halva vägen både till och från Ö-vik, när vi väl var hemma skjutsade jag Z till skolan för att hämta hennes packning från Tysklandsresan, skjutsade hem henne efter det. På vägen hem från henne så svängde jag förbi hos N och M, de hade hälsat på pappa under dagen så då behövde jag inte åka dit. Satt och pratade en stund, fick veta att de skulle få besök och eftersom jag inte kände mig speciellt social, så valde jag att åka hem. Hade även handlat mat i Ö-vik, var tvungen att laga till kycklingen eftersom den börjat tina lite, gjorde en kycklingcurry, så då fick jag mat över till 3 matlådor, bra va..
Tillbringade kvällen framför både dator och tv, kollade på en film på 4:an som jag upptäckte efter en stund att jag redan sett, fortsatte ändå att titta på den, den var väl skaplig...
Chattade lite på msn, men till och med det kändes jobbigt, kollade mina bloggkompisar och kikade in på Facebook, men allt kändes jobbigt igår, kände mig trött och less....
Tror att jag kom i säng vid 12-tiden, har sovit skapligt inatt men har en del konstiga tankar och drömmar, tror att jag har för mycket att tänka på just nu...
I morse vaknade jag vid 6-tiden, jag var faktiskt duktig och käkade frukost innan jag åkte iväg på jobbet, käkade 2 mackor, 1 kopp te och 1 glas juice.
Dagen på jobbet har varit rätt så hektisk, men det är ju bara som en vanlig måndag, då kan det vara rätt så bra tryck, det går rätt så bra...
Den här veckan har jag bara 4 dagarsvecka, har sökt ledig på fredag, mest bara för att jag behöver nån dag extra ledig och så kanske jag har möjlighet att träffa en kompis på torsdagkväll eller fredag, får se hur det blir med det.... 
Får väl se om jag berättar nåt om det senare, om det blir nåt att berätta, alltså....
Nu är min " röda tid" slut, och jag måste jobba ytterligare 1 timme innan jag har 30 minuter "röd tid" igen, ska flexa ut på den och åka till pappa, tror att jag har cirka 20 timmar + i flex.
Får väl se vad jag ska hitta på ikväll M jobbar ikväll så jag åker nog inte och hälsar på dom, N har varit hemma med migrän idag, och då brukar hon inte vara så sällskaplig, du får krya på dig N innan vi träffas igen, jag har ju gjort ditt schema för november i alla fall...som jag lovade....
Det blev att långt inlägga detta, vet inte om det är intressant men det är väl min helg i korthet, återkommer väl kanske ikväll, till dess...

Vi hörs/syns
Kram

RSS 2.0