Min helg...

Fredag efter jobbet så åkte jag direkt till på stan, åkte på "mitt fik" och fikade ett wienerbröd och ett glas iskaffe, gott..., avslutade fikandet med en bägare med glass, sorbét, 2 kulor, 1 kula blodapelsin med ingefära och 1kula krusbär med lime,mmm.
Efter detta gick jag en sväng i affärer, hittade ett par kortbrallor som jag kände att jag behövde, ja N, visst har jag kläder men nu behövde jag nya kortbrallor.
Gick även in en sväng på telebutiken och där hittade jag ett par hörlurar(Koss) som jag vet att M skulle vilja ha, köpte dem till honom, bara för att de är så snälla med mig ibland. När jag kom dit så visade jag vad jag köpt och då säger M, snygga men va faan du har ju hur många hörlurar som helst, dom är dina sa jag, han trodde mig inte först, visst är jag snäll...?
Jag tror att N blev lite sur, jag hade ju inte köpt nåt till henne, men, den som väntar på nåt gott....
Vi satt och glodde lite på tv efter detta och såg att vi skulle få fint väder, vi bestämde oss för att åka till Rotsidan om det såg bra ut på lördagmorgon, vi bestämde att vi skulle prata vid 8-tiden för att bestämma oss om hur vi skulle göra.
Jag åkte på affären för att handla lite så jag skulle ha till något gott fika om det blev en utflykt till havet, köpte tunnbröd, skinka, mjölk och en färdig sallad(kyckling och pasta).
Vid 8-tiden ringde M och vi bästämde oss för att åka, även de skulle handla en färdig sallad så att vi skulle vänta tills affären öppnade klockan 9:00.
Jag gjorde iordning tunnbrödsrullar med skinka och senap en termos med iskaffe(hade ingen is hemma, tog det i N's frys), 1 flaska saft och min sallad, packade allt i kylväskan och åkte till M och N.
Eftersom vi skulle ha hunden(K) med oss, och deras bil är lite större och bekvämare så tog vi deras bil, M fick lite bensinpengar av mig, jag tror att vi kom ifrån stan omkring klockan 9:15 och var framme på Rotsidan(stranden) klockan 10:30.
"Min plats" var upptagen då vi kom dit, hittade snabbt en ny plats där det var lä och där vi bredde ut och och som vanligt blev det tävling om vem som skulle bli sist att bada, givetvis var jag först... och M som i vanliga fall är en badkruka hoppade i före N, vi hade bestämt att man skulle få fika först när man hade badat, N blev sur då hon blev sist som badade...hon blev givetvis retad för detta av oss eftersom hon är rätt så tacksam att reta.
Vi hade i alla fall en jättetrevlig dag, vi lyckades till och med lura i K i vattnet, om jag ska vara ärlig så lurade jag honom.
Han försökte att fånga vattnet då man skvätte med det, och då han stod längs ut på en liten klipphäll och jag höll på att skvätta så föll han till slut i, han såg nästan lite rädd ut, men efter detta så vågade han i alla fall blöta tassarna.
När vi kom hem så försökte jag att ringa till pappa för att säga att det var försent att åka och hälsa på honom, lyckades inte få tag i honom, han friade väl som vanligt...
Åkte hem och glodde på tv i min ensamhet, det är rätt så skönt att vara ensam ibland, pratade en stund med en kompis men mottagningen på mobilen var så dålig så att det blev ett kort samtal.
Vaknade av väckarklockan 8:00, tittade ut och det såg så fint ut att jag åkte ytterligare en dag till Rotsidan, denna gång ensam eftersom M och N hade lite arbete som skulle göras under söndagen.
Jag tror att jag var framme vid 9:15 gick direkt ner till "mitt ställe", men de som varit där under lördagen hade lämnat en massa cigarettfimpar och annat skräp, faan vad en del är lata, det finns ju soptunnor uppe vid parkeringen, jävla latmaskar.
Tog en promenad efter klipporna på 10 minuter till ett annat av "mina ställen", där får man vara ensam och kan vara nudist om man känner för det, och det gjorde jag igår.
Hade gjort nya tunnbrödsrullar med skinka och senap, en termos med iskaffe och en flaska med saft, kan inte förstå varför det är så gott att äta när man är ute i naturen...
Hade en jättebra dag, badade säkert 7--8 gånger och åkte hem vid 5-tiden, hade bokat tvättstugan mellan 16:00--21:00.
Jag hade tur när jag kom hem, ingen hade tagit min tvätt-tid, jag hann att fylla 2 maskiner innan jag åkte upp till pappa som var hon "flickvännen", gjorde mitt jobb efter detta och åkte tillbaka till tvättstugan för att hänga/fylla torktumlaren med tvätt och fylla maskinerna på nytt. Åkte en sväng till N och M efter detta, de bjöd på en glass-strut och så satt vi och snackade. N berättade om dagen och jag talade om hur jag haft det. Grattis G och P till 2 nya inskrivningar.
Jag tror att jag var kvar i cirka 1 timme innan det var dags och åka hem och ta itu med tvätt-stugan igen, måste ju ta reda på all tvätt och även städa efter mig, man måste spola av tvättstugan, rengöra maskinerna och torka av golvet efter sig, den som tvättade före mig hade absolut inte gjort det, fy faan vad det såg ut.
Tror att jag var färdig med tvätten vid halvtio-tiden och då satte jag mig framför tv'n och slappade, var ju tvungen att lugna ner mig innan en ny arbetsdag...
Idag har N och M åkt till Rotsidan utan mig, allt för att N vill bli mer solbränd än mig..., hon gillar inte att jag ser ut som en turk (hon säger så) då hon själv tycker att hon är blek, får väl se hur de ser ut när jag träffar dem ikväll???
Hoppas att ni haft en bra dag....trots att inte jag var med????
Måste nog börja att jobba igen, nu har jag nästan slut på "röd tid", får se om jag får tid att skriva nåt mer idag...
Vi hörs/syns
Kram


Kommentarer
Postat av: Kompisen

När får jag nån present då. Du har ju haft en lugn o skön helg. Hade

2007-07-23 @ 16:19:47
Postat av: Gunzan

Jag jobbar en (1) dag till.
Sen har jag semester i 3 veckor!
Rotsidan - here I come!
Fast de sa det skulle visst bli 3 veckors regnväder..
Hmm.... när man var barn då badade man fast det regnade... så det kan ju gå även när man är vuxen..
Köpa ormar?
:)

2007-07-23 @ 19:38:04
URL: http://gunzans.blogg.se
Postat av: lillanisse

Kompisen:Vi får väl se om du är tillräckligt snäll?
Kram till dig min kompis
Gunzan:Har så svårt att bestämma mig, vill gärna ha dem men samtidigt så vet jag inte var jag skulle kunna ha dem, i lägenheten alltså. Egentligen är det ju bara att fatta ett beslut, eller hur...?
Kram

2007-07-24 @ 08:35:38
Postat av: Dotter

Shit! Det hade jag inte hört. Då dör jag ju. Men är det så så är det väl så. Då får jag vänta fint. Åh, vad less jag blir. Jag vill ju läsa den nu!

2007-07-24 @ 08:46:56
URL: http://katie.blogg.se
Postat av: Dotter

Jag tänkte inte lägga ut hela boken. Bara det första kapitlet. Resten ska det bli en bok av ju!

2007-07-24 @ 14:40:04
URL: http://katie.blogg.se
Postat av: Dotter

Vad snäll du är pappa!!! Jag uppskattar verkligen att du skriver så fina kommentarer. Tyckte du verkligen att den var "skitbra". Jag har skrivit ut två kopior. Ska skriva lite mer på den ikväll och sedan ska Mikael få en som han kan läsa sedan det blivit lugnare! Jag älskar dig.

2007-07-24 @ 15:46:35
URL: http://katie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0